Турбо Е90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Турбо Е90
Фенове, помагайте, щото съм аматьор...
Карам Е90 320д на 94000км в момента. Миналата седмица светна лампа на филтър за твърди частици. Откарах я в сервиза и от там ме увериха, че е грешка на компютъра, било рано - изчистиха я. След 3 дни и още 500км изсвири турбото и замина. Не ставало за рециклиране на този модел - само чисто ново.
Не спира да ме тормози мисълта, че има връзка между сигнала за филтъра и счупеното турбо. Дали не пропуснаха нещо в сервиза и това ще ми струва 2000лв.?
Колата е на реални 94 000км...
Карам Е90 320д на 94000км в момента. Миналата седмица светна лампа на филтър за твърди частици. Откарах я в сервиза и от там ме увериха, че е грешка на компютъра, било рано - изчистиха я. След 3 дни и още 500км изсвири турбото и замина. Не ставало за рециклиране на този модел - само чисто ново.
Не спира да ме тормози мисълта, че има връзка между сигнала за филтъра и счупеното турбо. Дали не пропуснаха нещо в сервиза и това ще ми струва 2000лв.?
Колата е на реални 94 000км...
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Re: Турбо Е90
Потърси отговорност от сервиза... защото 94к са малко за да замине турбо при нормално каране.... но все пак за кой мотор става дума за 163 или за 177 к.с. също така имаш ли сервизна история на колата, коя година е, и сигурно ли е че е на 94к... да не е на 294...
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Drumm написа:Д&Н сервиз
Е ти си намерил къде да отидеш ..... там спрях да ходя откакто предишната кола идваше по строшена от колкото сам я закарал и по техни преценки беше за смяна абсолютно всичко.Пълни бездарници

S_GonzaLes написа:Потърси отговорност от сервиза... защото 94к са малко за да замине турбо при нормално каране.... но все пак за кой мотор става дума за 163 или за 177 к.с. също така имаш ли сервизна история на колата, коя година е, и сигурно ли е че е на 94к... да не е на 294...
С БГ аграрното гориво си е съвсем нормално.
на моята 320ка замина турбо на 75 000 км.
а е купено чистак ново от камор. карано предимно в софия, така че всичко може.
а е купено чистак ново от камор. карано предимно в софия, така че всичко може.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
SoulFly881 написа:BMW немогат да правят дизелови двигатели !!!

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
SoulFly881 написа:BMW не_могат да правят дизелови двигатели !!!

А ти колко дизелови БМВ-та си карал че даваш мнение,или по-точно карал ли си кола или си нямаш работа и си пишеш просто?!?
- nedbmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Е46 facelift
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: E46 318i N42 143h.p.
Обикновенно сдава багажа горивнета с-ма която е БОШ,или турбините, коити също не ги проектира фирмата БМВ.Те се договарят и доверяват на известни фирми за части.Но тези фирми си имат и друга политика.Така ,че не обвинявайте фирмата БМВ,за всичко, което се случва по автомобилите им.Пък и нашите пътни условия и ГСМ не са стока така,че....аз за себе си съм си избрал по простичък модел БМВ с бензинов мотор за да избегна ядовете.
- SoulFly881
- кандидат ентусиаст
-
неделчо янев написа:Обикновенно сдава багажа горивнета с-ма която е БОШ,или турбините, коити също не ги проектира фирмата БМВ.Те се договарят и доверяват на известни фирми за части.Но тези фирми си имат и друга политика.Така ,че не обвинявайте фирмата БМВ,за всичко, което се случва по автомобилите им.Пък и нашите пътни условия и ГСМ не са стока така,че....аз за себе си съм си избрал по простичък модел БМВ с бензинов мотор за да избегна ядовете.
Прав си!
Последна промяна SoulFly881 на 20 Юни 2010, 13:06, променена общо 1 път
///M
SoulFly881 написа:неделчо янев написа:Обикновенно сдава багажа горивнета с-ма която е БОШ,или турбините, коити също не ги проектира фирмата БМВ.Те се договарят и доверяват на известни фирми за части.Но тези фирми си имат и друга политика.Така ,че не обвинявайте фирмата БМВ,за всичко, което се случва по автомобилите им.Пък и нашите пътни условия и ГСМ не са стока така,че....аз за себе си съм си избрал по простичък модел БМВ с бензинов мотор за да избегна ядовете.
Прав си!
Ако искаш да караш БМВ си купи с бензинов двигател!
На колегата galant ще кажа, че работя в автокъща само за луксозни коли и съм карал дизелови БМВ-та колкото твойте години..
И колега пак, да дадеш такова некомпетентно мнение и крайно неподготвено, е крайно обидно за човек който се занимава с автомобили!!!
Ако БМВ не могат, кой може???
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
SoulFly881 написа:BMW бензин, Мерцедес дизел !
А бе човече ти май не си видял, че БМВ направиха най икономичният и най бързият дизелов мотор за тази година.Вземи сравни параметрите на БМВ и Мерцедес да видиш, че мерцедесите харчат повече гориво и по бавно ускоряват при една и съша мощност на двигателите.

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2