На Е34 524тд ако се монтира интеркулер?!?
Модератор: Технически модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: за Е34 524тд ако се монтира интеркулер
presko79 написа:Alexi написа:presko79 написа:и резултат честита лудница за 40-50 лв консумативи
забравяш да включиш цената на нова глава
Банално е вече това с главите.Ставате вече смешни.Ще спука та ще спука,ами ако не спука и хилядите обикновенни хора дето си карат тдс-ките всеки ден и не пукат .Тогава кво праим?
Толкова е коментирано това с тея кратуни че чак накьртва вече.
П.П. Зъбчо,карал ли си си колата когато е нахранена от плочката и чак да подскача мотора на празен ход? ако си я карал за проба така ,ще знаеш че като бутнеш копчето ще полита.Хубавото е че се слага и потенциометьр ,нагласяш го по твое желание ,тоест колко да е ефекта.
Като искаш мини ще те обурудвам.Не се бута нищо по ГНП.
Ами аз предлагам следното. Ще тръгна по-рано за Варна и ще мина през Габрово. Примерно ще съм 9:00 при теб. Оборудваме ТДС-а и тръгваме в колона към Варна. Какво ще кажеш? Ако може и крайна цена на устройството? Може ли да си носа и един boost contrоl да й сложим и да я повдигнем от 0.8 на 1.0 бар

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Zubcho написа:presko79 написа:Alexi написа:presko79 написа:и резултат честита лудница за 40-50 лв консумативи
забравяш да включиш цената на нова глава
Банално е вече това с главите.Ставате вече смешни.Ще спука та ще спука,ами ако не спука и хилядите обикновенни хора дето си карат тдс-ките всеки ден и не пукат .Тогава кво праим?
Толкова е коментирано това с тея кратуни че чак накьртва вече.
П.П. Зъбчо,карал ли си си колата когато е нахранена от плочката и чак да подскача мотора на празен ход? ако си я карал за проба така ,ще знаеш че като бутнеш копчето ще полита.Хубавото е че се слага и потенциометьр ,нагласяш го по твое желание ,тоест колко да е ефекта.
Като искаш мини ще те обурудвам.Не се бута нищо по ГНП.
Ами аз предлагам следното. Ще тръгна по-рано за Варна и ще мина през Габрово. Примерно ще съм 9:00 при теб. Оборудваме ТДС-а и тръгваме в колона към Варна. Какво ще кажеш? Ако може и крайна цена на устройството? Може ли да си носа и един boost contrоl да й сложим и да я повдигнем от 0.8 на 1.0 бар![]()
Поздрави
Това кога ще става? всмисьл бива да знам че някои пьт сьм заринат ,друг пьт почти свободен ,тоест да знам кога ще си при мен зада се видим/побьбрим а и да свьршим работа.Краина цена 40лв за колега.защо турбото надува на 0.8 ? Да не е ТД тая кола ТДС-а сток си е на 1,1.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-

Зъбчо ти говори да дойде в деня на пътуването към Варна или по точно сбирката на Е34/Е32
Аз от някъде разбрах че и ти ще дойдеш на сбирката

P.S. Може ли да ми кажеш турбото как да замеря

Благодаря
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
Peter Angelov написа::arrow: presko79
Зъбчо ти говори да дойде в деня на пътуването към Варна или по точно сбирката на Е34/Е32
Аз от някъде разбрах че и ти ще дойдеш на сбиркатаДоста е сериозна групата от Габрово така че може да пътувате заедно. А във Варна може да те очаква един черен негър
P.S. Може ли да ми кажеш турбото как да замеряТрябва да се сваля или може и на място...
Благодаря
Ясно де ама кога е тоя ден за тая сбирка,пьк и аз как да доида.ще се изложа че сега тьркалям един голям ШРОТ Е39ТДС
Еитука вьтре имаше сдин ТДС,ама го разтоварих и сега е с 1 човешка сила.
Peter Angelov" Турбината се мери в движение,или с диагностика(което е много неудобно заради НЕ наличие на букса вьтре) или с манометьр.3-ник разклоняваш маркуча оваш от колектора до мап,по дьлго парче до вьтре и караш.
П.П. Зьбчо ако доиде ще види кое как става
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Ами сбирката на Е34/Е32 пише ясно и точно кога е
Смятам че е хубаво ако имаш желание да дойдеш а и можеш да пътуваш с колегите от Габрово.
До няколко дена ще кажа дали има свободни места и колко са на брой. Който има желание да идва да се впише в темата
P.S. По отношение на турбината значи мога с хващане на живи данни в движение да проследя нейната работа, така ли да разбирам.Имам приятел с подобна техника и с достатачно дълги кабели за да влезе в колата и движение да проследим работата...
То и аз най вероятно другия месец ще дойда до Десо за пролетна профилактика на купето / пастиране / и може да се видим...

До няколко дена ще кажа дали има свободни места и колко са на брой. Който има желание да идва да се впише в темата

P.S. По отношение на турбината значи мога с хващане на живи данни в движение да проследя нейната работа, така ли да разбирам.Имам приятел с подобна техника и с достатачно дълги кабели за да влезе в колата и движение да проследим работата...
То и аз най вероятно другия месец ще дойда до Десо за пролетна профилактика на купето / пастиране / и може да се видим...
- Aleksandar25
- Потребител
-
- Кара: E34 525tds
- Мечтае да кара: E34 M5
колеги аз каква тема пуснах,а тя каква стана.
Посочете само кога е и къде и до дотарчим също така няколко души от Пловдив.
Благодаря
И последно пак да питам няма проблем ако си сложи Интеркулер на моито 524 няма да счупи нещо или да издуха мотора това,не сам на ясно за това питам
Посочете само кога е и къде и до дотарчим също така няколко души от Пловдив.
Благодаря
И последно пак да питам няма проблем ако си сложи Интеркулер на моито 524 няма да счупи нещо или да издуха мотора това,не сам на ясно за това питам
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
Peter Angelov написа:Ами сбирката на Е34/Е32 пише ясно и точно кога еСмятам че е хубаво ако имаш желание да дойдеш а и можеш да пътуваш с колегите от Габрово.
До няколко дена ще кажа дали има свободни места и колко са на брой. Който има желание да идва да се впише в темата![]()
Хубаво де ,ама или аз сьм тьп и сляп или наистина немога да намеря нищо за тая сбирка.Даи линк кьм темата да мога да видя кое кога е ,че може и да се разходя.
А турбината я мери с манометьр,но и с диагностиката става,таман ще гледаш дали скача аванса на ГНП правилно според оборотния диапазон.И наи важното МАКС порцията стигали 51 милиграма при педал до долу.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Ето я темата за сбирката... http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=7&t=193532&start=0 Верно си сляп. Най-горе е от важните теми. 
По-темата: Ето това ще си купя в петък (на заплата) и ще го приготвя за поставяне, когато дойда в Габрово
http://tuning-parts.bg/browse/product/id/134/ + ще турим и онова "копче". Сега се търси стойка от е34 с АСЦ за да го направим като оригинално. Ще има и врътка като на Алпина В10 битурбо за потенциометъра
. Стойката струва 13лв оригинална от Дару и се търси копче за АСЦ и конзолата около скоростите.
То всъшност си е дървената рамка. Ако някой може да помогне да вика. Пуснал съм и обява в купува.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=16&t=203867&p=2240410#p2240410

По-темата: Ето това ще си купя в петък (на заплата) и ще го приготвя за поставяне, когато дойда в Габрово

То всъшност си е дървената рамка. Ако някой може да помогне да вика. Пуснал съм и обява в купува.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=16&t=203867&p=2240410#p2240410
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Иво не знаеш какво представлява онова копче ,за да го сложиш на тази конзола.
Предполагам ,че имаш манометър ,след като си решил да импровизираш по турбото.Освен това да не вземеш да се пребиеш някъде-ще натискаш копче,въртиш потенциометър,променяш налягането на турбото,ще следиш стойностите му,а ако удариш в дупка и ти трепне ръката,докато въртиш потенциометъра или контрола на турбото и всичко излезе извън контрол...

Предполагам ,че имаш манометър ,след като си решил да импровизираш по турбото.Освен това да не вземеш да се пребиеш някъде-ще натискаш копче,въртиш потенциометър,променяш налягането на турбото,ще следиш стойностите му,а ако удариш в дупка и ти трепне ръката,докато въртиш потенциометъра или контрола на турбото и всичко излезе извън контрол...

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
А то имало време,аз мислех че нещо е в по кьсо време.Ще видя дали ще мога да присьствам и това ще е в наи кьс срок.
С Е34 фанатик се познавам лично ще го видя на кьде е и да се организирам евентуално.
Зьбе ще те накича като коледна елха ,ама верваи ще имаш пОвер като ,,сатурн 5,,
Поздрви.
П.П. Колегата с интерколера,няма ли вече тая кола кулер бре ? Кво чакаш ,слагаи да се поосвежи бумера.
С Е34 фанатик се познавам лично ще го видя на кьде е и да се организирам евентуално.
Зьбе ще те накича като коледна елха ,ама верваи ще имаш пОвер като ,,сатурн 5,,
Поздрви.
П.П. Колегата с интерколера,няма ли вече тая кола кулер бре ? Кво чакаш ,слагаи да се поосвежи бумера.

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:Иво не знаеш какво представлява онова копче ,за да го сложиш на тази конзола.![]()
Не не ,няма да се вьрти нищо.Ще го настроим като хората и остава само бутона вкл/изклю. Тоест вьрви/стандарт.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
presko79 написа:zvetiko написа:Иво не знаеш какво представлява онова копче ,за да го сложиш на тази конзола.![]()
Не не ,няма да се вьрти нищо.Ще го настроим като хората и остава само бутона вкл/изклю. Тоест вьрви/стандарт.
Това чиста работа.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
копчето за АСЦ е просто бутон с подсветка. по простичко не може да бъде

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
presko79 написа:zvetiko написа:Иво не знаеш какво представлява онова копче ,за да го сложиш на тази конзола.![]()
Радвам се че разбра най накрая за сбирката

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Абре аз искам само 1 копче да сложа
може и потенциометъра да е от врътката за фаровете, нагоре-надолу
Ама това е краен вариант.
ПП Събирам пари за чип-тунинг при Лъчо

ПП Събирам пари за чип-тунинг при Лъчо

54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4