БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Мнение от Turturelo » 10 Май 2010, 6:56

Аз също искам да изкажа благодарности на организаторите и клуба за СъборЪТ. Беше страхотно! Организирането на такова мащабно мероприятие е сериозно начинание, в което няма начин да няма пукнатини и да не се налагат импровизации на момента. Не можем да се хващаме за всяка дреболия при положение, че говорим за няколко хиляди човека и инфраструктура, която е даденост не подлежаща на алтернативи.

За съжаление не познавам вече масата от участниците, видях малко от "старите кучета", но искам да кажа едно "RESPECT" за постигнатото през годините. Моят смислен професионален живот е тръгнал като клавиатурен герой преди 10 години точно от този форум и за мен беше чест да присъствам на това мероприятие. Като излязохме финалистите в събота пред публиката и се хванахме за ръце за момент върнах лентата назад в годините на живота си и ми се насълзиха очите от щастие!

Браво! Браво! Браво!

ps. С каквото мога да помогна, можете да разчитате на мен!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м52б2...

Мнение от thelux » 10 Май 2010, 7:54

Бравоо!!! за мене всичко беше супер :yes: :bowdown: :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 10 Май 2010, 7:58

Очакваме 10-ти национален да е нещо още по-грандиозно, високо вдигнахте летвата тази година :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 320i

Мнение от NKolev » 10 Май 2010, 8:44

За мен въпреки всичко това беше незабравим събор. Както и миналия път бяхме и двата дни. Това, което исках да видя го видях още в петък, когато я нямаше тази тълпа от BMW "фенове". Момчетата на пистата се раздаваха от сърце :bowdown: Respect! Успяха да накарат кожата ми да настръхне докато ги гледам. Наистина СЪРЦАТИ момчета.

Като цяло организацията беше на високо ниво, но имаше и доста неща, за които се надявам да бъде помислено на следващия събор. Например кошчетата за боклук, както и тоалетните бяха крайно недостатъчно и едните и другите "преливаха" в съботния ден. Поради огромния брой посетители чакането за храна беше убийствено дълго.
Мога да отбележа, че в събота сутринта имаше ред при паркирането, момчетата от пистата се опитаха да ни подредят по такъв начин, че да ни е удобно да излизаме ако се наложи и да оптимизират заеманата площ, но явно тази идея пропадна някъде по средата на реализирането й. След като видях снимката от планера разбрах за какво става въпрос :mhihi: .
Освен по-тъмните субекти със семките имаше и немалко "селяни" и от шофьорите на любимата марка, които по нищо не им отстъпваха в поведението си. Което не ми направи никак добро впечатление.
Имаше хора, които вземаха от безплатните рекламни материали и след 1 минута ги хвърляха където намерят, незнам какво са очаквали да намерят на страниците (снимки на голи жени може би :banghead: ).
Сигурен съм, че това, което пропуснах да видя в събота заради огромната тълпа ще го гледам на качествените клипчета на професионалистите.
Много добро впечатление ми направи водещият, който се раздаваше от все сърце. Всячески се опитваше да ни забавлява и да повдига настроението на публиката. За съжаление опитите му останаха като глас в пустиня, явно присъстващите бяха дошли за друг тип "шоу". Въпреки това искам да му изкажа голяма благодарност, че не се предаде и успя да предаде своето настроение на тези, които го разбираха и имаха желание и огън в сърцата си.
С нетърпение чакам всички качени снимки и видеоматериали.

Сигурен съм, че негативните емоции ще отшумят много бързо и в съзнанието ми ще остане само спомена за незабравимото преживяване наречето 9-ти национален БМВ събор. :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 10 Май 2010, 9:27

Съборът беше страхотен, с всяка година става все по добър и организацията беше на отлично ниво.

Благодаря :) :yes:

Наистина останах много доволен. Сега ще се радваме на снимки и ще се готвим за следващия, покрай другите събития този сезон. :mhihi:

Лек и Успешен Ден. :bowdown: :bowdown: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 10 Май 2010, 9:39

Защо толкова много селяни :(((( Имаше една компанийка от над 100 кг парчето, дето се беше качила на загражденията. Мургавки момчета с анцузи Adidas, плюещи шлюпки в 2 метра радиус около тях. Заглушаваха Рамщайн с тъпите си коментари. :banghead: :banghead: Но като цяло събора беше супер. За догодина си пожелавам повече "цивилно" време :)) + ще е яко някой от про-тата да ни понаучи мераклиите... нещо такова http://www.youtube.com/watch?v=DInDYvGdRzE
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

Потребител
Аватар
Кара: e36 exclusive edition
Мечтае да кара: M

Мнение от orbb » 10 Май 2010, 9:43

Страшен събор :) Организацията беше на ниво. 3-та година карам тайм атак на съборите и мога да кажа, че тази организирането и провеждането беше най-добро. В петък покарахме доволно, на хубаво време и нямаше дълго чакане като минали години. Максимално изкефен съм. Браво на всички, които се грижеха за доброто настроение.
Единствената ми забележка е към М паркинга и този с акулите. Може би трябваше да бъдат изместени от другата страна на пистата и да бъдат подредени в две редици колите, защото сега бяха нагъчкани, а имаше уникални екземпляри. Но като се има предвид, че паркоместата бяха кът втория ден и беше страшна лудница, може би така е било правилно.
И още веднъж - :clap:
Изображение

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 10 Май 2010, 10:25

Тази година събора наистина , беше нещо уникално .
Нормално е след като бяхме толкова много хора да има , негативни и положителни мнения за едно или друго нещо.
Намен като цяло много ми хареса , естествено особено втория ден.
Наща група втория ден , малко се по успахме и бяхме към 11 на пистата , за което и нямаше шанс да вкараме колите вътре.
Но след 3-4 часа успяхме :mhihi: ,Нещото за което най-много ме е яд , че че от София неуспяхме да свормираме голяма колона, много тръгнаха по рано , други избързваха , аз по едно време карах с 160-170 да хвана нещо като колона.Като видях алексбмв с лампа на колата мислех , че той щея поведе , но нещо несе получи
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 10 Май 2010, 10:48

Точно Алекс и Явор бяха отпред на колоната, в началото наистина малко липсваше колона и карах известно време дори сам, но малко след това всичко си дойде на мястото и беше лудница :D
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 10 Май 2010, 11:03

Добре беше събора, като за сефте общо взето ми хареса доста. Само ме е яд, че не можах да снимам както аз исках, че и статив бех помъкнал. Викам ще ми свърши батерията, тя пък остана. Просто видимостта към пистата беше доста ограничена. Евала на водещия за железните му нерви и добрия тон, да се разправи със всичкката селяния изсипала се да гледа най-отпред, кой къде свари. Не става така колеги, лично дочух реплики от сорта: кой е пък тоя, че ще ми каже къде да заставам, за ко съм дошъл аз тука, и т.н. Адреналина беше на ниво, остана и след събора явно, ако се познае колегата с Е30-та, черно комби по пътя за Велинград в завоите яко изпреварваше, добре че не направи някоя беля. Иначе пак че ида :yes: .
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 10 Май 2010, 11:25

Тва ми е трети събор и мога да кажа две неща:
1.Организацията става все по-добра!Евала на Хората от клуба!Евала и на хората които направиха страшно шоу с колите си на пистата!
2.Имаше прекалено много хора, които не знаеха защо са там, все едно са на селски събор....Пределно ми е ясно, че няма как да ограничим тези индивиди да идват.....просто го споменавам.
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 10 Май 2010, 11:46

За юбилея на клуба догодина може примерно да се направят някакви значки или баджове с никовете на хората - да се знае, че не са примерно некви навлеци, дето са видели много коли на едно място и са цъфнали да гледат, а да се знаем кои сме и да се запознаем и на живо. Аз с много хора се запознах там, но и с много не се видях, а ми се искаше.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '13 Bmw F10 520d

Мнение от Man0Lov » 10 Май 2010, 12:10

Zagy написа:За юбилея на клуба догодина може примерно да се направят някакви значки или баджове с никовете на хората - да се знае, че не са примерно некви навлеци, дето са видели много коли на едно място и са цъфнали да гледат, а да се знаем кои сме и да се запознаем и на живо. Аз с много хора се запознах там, но и с много не се видях, а ми се искаше.

+1

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 10 Май 2010, 12:18

Zagy написа:За юбилея на клуба догодина може примерно да се направят някакви значки или баджове с никовете на хората - да се знае, че не са примерно некви навлеци, дето са видели много коли на едно място и са цъфнали да гледат, а да се знаем кои сме и да се запознаем и на живо. Аз с много хора се запознах там, но и с много не се видях, а ми се искаше.

Ако на нашите вратове има баджове с никовете, на жените ни трябва да пише на кой са жени тогава! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 10 Май 2010, 12:22

Вече писах в темата,но искам да допълня....
Адмирации и за най малкия участник на пистата,само на 14год.а как завидно се справяше с управлението на автомобила си.
И не на последно място,водещия на цялото това мероприятие.
Момчета още един път,БЛАГОДАРЯ ВИ за това,което сътворихте :bowdown: :bowdown: :bowdown:
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия