Армеец?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
Армеец?
Предстои ми да си застраховам автомобила (каско+гражданска отговорност) и попаднах на следните условия:
Каско 6.55%
Бонус при сключена гражданска отговорност 5%
Ремонт в доверен сервиз с гарантирано "възлагателно писмо"
Безплатен "автоасистанс" за страната
30 л. безплатно гориво в Лукойл
...
Това в моят случай е следното:
БМВ 316 седан
застрахователна стойност 5500 лв. по "Шваке"
стойност на каското - 360.25 лв.
-5% бонус - 342.24 лв.
-30 лв. гориво = 312.24 лв.
Звучи примамливо, но...
Не знам почти нищо за застрахователя!
Някой може ли да сподели впечатления, лични или на познати?
Каско 6.55%
Бонус при сключена гражданска отговорност 5%
Ремонт в доверен сервиз с гарантирано "възлагателно писмо"
Безплатен "автоасистанс" за страната
30 л. безплатно гориво в Лукойл
...
Това в моят случай е следното:
БМВ 316 седан
застрахователна стойност 5500 лв. по "Шваке"
стойност на каското - 360.25 лв.
-5% бонус - 342.24 лв.
-30 лв. гориво = 312.24 лв.
Звучи примамливо, но...
Не знам почти нищо за застрахователя!

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Фипмата сигурно е добра
Аз имам там застраховано 316купе на стойност 8000лв.
Имах сериозна щета НО ми платиха по експертна оценка /ДА ГИ ЕБ~М у експертите/ и хич не съм доволен! Повече няма да коментирам.
Аз имам там застраховано 316купе на стойност 8000лв.
Имах сериозна щета НО ми платиха по експертна оценка /ДА ГИ ЕБ~М у експертите/ и хич не съм доволен! Повече няма да коментирам.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
От три години си застраховам колата в Армеец-коректно си плащат, няколко пъти ми се е налагало да завеждам щета!
Последна промяна Tod на 13 Окт 2005, 9:57, променена общо 1 път
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
От Булстрад бегай надалеч ако е за Каско - една колежка ходи да си застрахова 8 годишна кола и като взели да пишат всички малки драскотини направо им казала да се разкарат.
Ако колата ти е над 10 годишна, не очаквай кой знае какво отношение от застрахователя - щети се изплащат само по експертна оценка, което значи че няма да ти се плати пълния размер на ремонта.
Моя съвет е да отидеш при застрахователен брокер и да ти обяснят подробно кой е най-подходящия застраховател за твоя случай.
Моите брокери работят с ДЗИ и Бул Инс и ми казаха да си направя в ДЗИ и съм супер доволен. Имат си човек, който работи в офиса на застрахователя и при събитие той ти движи всички документи и ти казва какво да правиш, така че да не си губиш времето с глупости, а и да не се окаже, че си пропуснал някой срок и затова няма да ти платят.
Обаждат се и като ти наближи срока да си плащаш вноските, така че да не се окаже, че си с невалидна застраховка заради просрочено плащане.
Ако искаш пусни ми ЛС да ти дам телефоните им, ако разбира се ДЗИ или Бул Инс те устройват.
Значи на ДЗИ бонусите за Каско са 25км безплатна пътна помощ от СБА еднократно и безплатен преглед + членска карта в СБА и някакви отстъпки като член на СБА, ама не съм ги ползвал. 30 лева гориво ще ги изгориш и забравиш, а 25 км пътна помощ като си на зор ти идват доста добре, а и прегледа все пак си е 20 лева.
Ако колата ти е над 10 годишна, не очаквай кой знае какво отношение от застрахователя - щети се изплащат само по експертна оценка, което значи че няма да ти се плати пълния размер на ремонта.
Моя съвет е да отидеш при застрахователен брокер и да ти обяснят подробно кой е най-подходящия застраховател за твоя случай.
Моите брокери работят с ДЗИ и Бул Инс и ми казаха да си направя в ДЗИ и съм супер доволен. Имат си човек, който работи в офиса на застрахователя и при събитие той ти движи всички документи и ти казва какво да правиш, така че да не си губиш времето с глупости, а и да не се окаже, че си пропуснал някой срок и затова няма да ти платят.
Обаждат се и като ти наближи срока да си плащаш вноските, така че да не се окаже, че си с невалидна застраховка заради просрочено плащане.
Ако искаш пусни ми ЛС да ти дам телефоните им, ако разбира се ДЗИ или Бул Инс те устройват.
Значи на ДЗИ бонусите за Каско са 25км безплатна пътна помощ от СБА еднократно и безплатен преглед + членска карта в СБА и някакви отстъпки като член на СБА, ама не съм ги ползвал. 30 лева гориво ще ги изгориш и забравиш, а 25 км пътна помощ като си на зор ти идват доста добре, а и прегледа все пак си е 20 лева.
Touring & windsurf club
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
При всички застрахователи има недоволни и доволни. И в БулИнс и т.н. на някого платят добре, а на друг не. При Армеец е същото. Те вече държат добър процент от пазара и продължават да вървят напред.

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
аз вече трета година съм в "Армеец" и съм доволен. пак с брокери работя и не се занимавам сам с глупости. доволен съм от компанията - 2 щети имах и двете ги правих в серсиз, с възлагателно писмо, без самоучастие, а колата ми е на 15 години, с левова застраховка.
сега като се замисля, може да говоря с брокерите дали ще се навият за масово застраховане по гражданските за хора от клуба, или по-скоро от форума с отстъпка...
ще пиша за резултата...
а ако искаш да ползваш мойте брокери - Л.С. иначе са I & G Brokers, не им правя реклама, но ги пропоръчвам. работят с всички компании, е без "Юпитер" де... те май сега се казват "Хилдън" май...
сега като се замисля, може да говоря с брокерите дали ще се навият за масово застраховане по гражданските за хора от клуба, или по-скоро от форума с отстъпка...

ще пиша за резултата...
а ако искаш да ползваш мойте брокери - Л.С. иначе са I & G Brokers, не им правя реклама, но ги пропоръчвам. работят с всички компании, е без "Юпитер" де... те май сега се казват "Хилдън" май...

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Мерси за отговорите! Чакам една оферта от член на форума и май точно в Армеец ще застраховам
8 мнения
• Страница 1 от 1