Въпрос относно махагона в интериора на е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Re: Въпрос относно махагона в интериора на е39
след като темата е за интериорни лаисни, искам да кажа че имам един комплект оригинални алуминиеви лаисни свалени от една е39ка 2003 г. автомат заедно със ск. лост
дано съм бил полезен за някого които търси толкова трудно намираемите алуминиеви интериорни лаисни от М пакет..
дано съм бил полезен за някого които търси толкова трудно намираемите алуминиеви интериорни лаисни от М пакет..
не съм пробвал, но мислейки логично.. както и други казаха, лайстните са лакирани..
Ако имате пукнатини драскотини и не става с полиране .. отивате на бояджията и с един лак отгоре.. само не зная на каква основа е наличното лаково покритие.. успех!
Ако имате пукнатини драскотини и не става с полиране .. отивате на бояджията и с един лак отгоре.. само не зная на каква основа е наличното лаково покритие.. успех!
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
BhO написа:Аз имах махагон и си купих черни и си ги полирах.
Справка --> галерията.
Не изглеждат като снимката на по предният пост, но ако ти харесва как съм ги направил
ще напиша пастите какви са.
Още от сега да те предупредя,без сваляне на лайстните обаче няма да стане.
Колега, напиши ги моля те, ... и да май без сваляне нама да стане.
Въпроса ми е дали всички лайсни са ето с такива пластмаси отзаде и с метални крачета като на снимките.
И с метална основа, така ли са?
Свалянето предполагам - внимателно с ръце, без резки движения.
dragohr написа:Аз съм ги свалял и сесвалят супер лесно, само се нанизват в едни пластмасови втулки и не видях нищо дървено в тях.
Това което съм гледал е че са с тънък слой дървесина - избрана без имперфекции и положена и после лакирана с няколко слоя. Това е дървеното. Няма да са от дъска дялани все пак. БМВ си има 7-8 вида дървен интериор.
Красота мама му

- BhO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530da touring
Тъй като един друг колега ми прати лично
направо ти пускам същото каквото и на него му отговорих
Добавям ти и мението ми в една друга тема
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=201881&start=15
надявам се да не се обидиш за мението ми за махагона.Всеки си има собстен вкус и по никакъв начин не искам да обидя любителите на дървените интериори.
И за последно съвет. Свалянето поне при мене беше голяма мъка. Много усилия но най-накрая им хванах цаката. Почваш от едната страна и подпъхваш
с отверка към следващото краче като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отверката е отделяш с някакво парцалче за да не надраскаш или огънеш интериора.
Гледай като сваляш да е по топло (това може и да си го внушавам) за да не напукаш лака.
направо ти пускам същото каквото и на него му отговорих
Пастите които използвах са на SONAX Xtreme Polish & Wax Nano Pro
2 и 3. Като двойката само наистина на надрасканото.
За самото полиране ти трябва дрелка с полиршайба но внимавай с оборотите да не стопиш лака.
В темата един колега е написал за полиране на автомивка
и ако досега не си полирал много и нямаш продуктите бих те посъветвал и аз да отидеш да ти ги полират.
Разглабянето на средната конзола обаче е малко кофти.
Ако не си и със нави а с радио още по трудно с блендата.
Но накрая усилията си заслужават.
И последното ако се решиш сам да полираш направи следноо
Лепиш с тиксо на едно място лайстната(тиксото е добре да бъде хартиеното че после лесно се маха)и полираш мъничко.
Отлепяш после и сравняваш. И да не се хвърлиш на предните лайстни.
Почни със задните че после няма да се забелязва толкова ако нещо не стане като хората
Успех
Добавям ти и мението ми в една друга тема
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=201881&start=15
надявам се да не се обидиш за мението ми за махагона.Всеки си има собстен вкус и по никакъв начин не искам да обидя любителите на дървените интериори.
И за последно съвет. Свалянето поне при мене беше голяма мъка. Много усилия но най-накрая им хванах цаката. Почваш от едната страна и подпъхваш
с отверка към следващото краче като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отверката е отделяш с някакво парцалче за да не надраскаш или огънеш интериора.
Гледай като сваляш да е по топло (това може и да си го внушавам) за да не напукаш лака.
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
Разбира се че всеки си има вкус. Няма за какво да се обиждам. Благодаря ти за инфото за полирпастите.
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- koceto 1232
- Потребител
-
- Кара: Е36 328 кабрио,Е92 330и
Малко водно с 2500 шкурка по драскотината и полиране.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2