Hater Club STRIKES AGAIN
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Hater Club STRIKES AGAIN
... та последната неделя аз и останалите хейтъри се бяхме натоварили в моята тромава петица и пътувахме към писта "Дракон" да видим що за шоу се образува там. Крам си спокойно, шестакът си мърка и идилията е пълна. На влизане в Пловдив спираме на светофана до Мебелна къща и точно, когато се кефих на пейзажа от дясно допърпори едно готино спортно Ситроен Саксо VTS. Хехе, още в тоа момент предусетих, че ще ме минават яко. Петимата в бимъра с широоока усмивка се обърнахме да разгледаме златистите джанти на Сексото... Шоферът ни видя и ни се усмихна и той като ме запита:
- Върви лььее? ( в Пловдив не били говорили меко )
Веднага се изпотих, как ша го накажа ся тва Сексо - не мога, не стига, че сме 5 човека, ми и... абе няма кво да обеснявам, Аз едва ли мога да падна по 10 сек до 100, а чикийката е в средата на 8-те. "Леле, батку!" - помислих си. Защо аджеба си взе тромава 520ка, а не някаква 4.0 скрита лимонка или едно малко, мъъъъничко вулканично 325таче, за да се гавриш с "Върви льььее"- типовете. Няма! Примири се - ща минават. До живот!
Та тва бяха терзанията ми, но тряяше да замажа положението пред тайфата и викам на Красьо, който ми стоеше от дясно: "Йеееп, кажи му (на шофера на Сексото), че още разработвам мотора и затва неска ще удари промоция и няма да бъде наказан от номер 5-ти... другият път ще го полея с топъл чай".
"Тва ВеТеЕс ли е уе?' - се провикнах и аз, а типът с цитроена:
Мноо ясно! Израснал съм по курорти! - така ми отговори, сериозно бе.
Светна жълто и аз леко форснах малкото шестаче, а онзи удари прекъсвача, а при сексотата VTS, той сработва чаааак на 7100 оборота, ку не се лъжа, на зелено зацвилиха едни гуми, почнах да виждам задницата на малката кола, но и аз - гаааааааааааааааааз, ряззззззззз, ауууууууууууууп, 1-ва 3000 оборота, 2-ра 3000 оборота, 3-та 3000 оборота и така до 4-та, кво да направя като ми е там ограничителя.
.
Налегнаха ме тежки мисли след като ме мина сексото, щото горкичката петица не е пърформанс машина... Но видях в далечината следващият светофар и покет рокерът, който чакаше да светне зелено. Мислих си как да отмъстя и се сетих за крилатата фраза на Кирчо Бавареца - "Ако не можем да ги минаваме - ще ги блъскаме", след това пък изникна един друг спомен. Веднъж с Роската стояхме и гледахме огромните греди на е34ката и той ви: "Брат, тази кола е правена за блъскане, няма кой да оцелее"!
Мда, роди се злорадата идея... Сексооо, изгаряш си Сексо. Е, са ти таковах мамата! Дали да ти не слея стоповете с фаровете? М? Айде няма, няма да те блъскам, от мен да мине! Така приключи мисловният ми монолог. Та, наближавайки светофара и чакащото зелена светлина цитроенче ме застигна просветлението. Ускорих до около 90км/ч, огледах се хубаво за куки и автомобили (нямаше пуста кола, която да минава през кръстовището), натиснах клаксона (ух как здраво бипка петицата) и ГААААААААААААААЗ - минах на червено и бързото Саксо остана зад мен. Хехе, младежите, които возих злорадо се изхилиха на двамината в малкия спортаж и те завалиите припалиха... Пак някакви стартове, въртежи и наспъпват да ни настигнат, но не можаха, все пак имаме връткащ момент. Ние вътре в кораба започнахме да се хилим и да злобеем как минахме бързата количка хем бяхме осезаемо по-бавни, а и не си търкахме гумите, изхабихме по-малко бензин и накладки...
Тва някой много икономичен тип от компанията го спомена.
Та Хейтър Клуб удари отново. Внимавайте, щото дебнем.

- Върви лььее? ( в Пловдив не били говорили меко )

Та тва бяха терзанията ми, но тряяше да замажа положението пред тайфата и викам на Красьо, който ми стоеше от дясно: "Йеееп, кажи му (на шофера на Сексото), че още разработвам мотора и затва неска ще удари промоция и няма да бъде наказан от номер 5-ти... другият път ще го полея с топъл чай".
"Тва ВеТеЕс ли е уе?' - се провикнах и аз, а типът с цитроена:
Мноо ясно! Израснал съм по курорти! - така ми отговори, сериозно бе.
Светна жълто и аз леко форснах малкото шестаче, а онзи удари прекъсвача, а при сексотата VTS, той сработва чаааак на 7100 оборота, ку не се лъжа, на зелено зацвилиха едни гуми, почнах да виждам задницата на малката кола, но и аз - гаааааааааааааааааз, ряззззззззз, ауууууууууууууп, 1-ва 3000 оборота, 2-ра 3000 оборота, 3-та 3000 оборота и така до 4-та, кво да направя като ми е там ограничителя.

Налегнаха ме тежки мисли след като ме мина сексото, щото горкичката петица не е пърформанс машина... Но видях в далечината следващият светофар и покет рокерът, който чакаше да светне зелено. Мислих си как да отмъстя и се сетих за крилатата фраза на Кирчо Бавареца - "Ако не можем да ги минаваме - ще ги блъскаме", след това пък изникна един друг спомен. Веднъж с Роската стояхме и гледахме огромните греди на е34ката и той ви: "Брат, тази кола е правена за блъскане, няма кой да оцелее"!

Та Хейтър Клуб удари отново. Внимавайте, щото дебнем.

Последна промяна Babuna на 11 Окт 2005, 23:28, променена общо 5 пъти
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
0889 22 66 88
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- Новини
-
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Babuna - еваларка бате, наказал си рейсърчетата
Ако не с БМВ-пауър, то с БМВ-хитринки

Live and let Die!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
THUNDER написа:Babuna - еваларка бате, наказал си рейсърчетата![]()
Ако не с БМВ-пауър, то с БМВ-хитринки
![]()
Така и трябва. Само с коне под капака не става да се кара

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Бабуне, нищо лично но това ми се струва доста тъпа постъпка от твоя страна. Нищо не си им показал и нищо не си доказал.
Ако те го бяха направили същото, щеше да има мнения от сорта на "Ееебаа, селяните, не могат да ме минат, та на червено минаха." И после се чудим защо всички викат че БМВ шофъорите сме простаци.
Ако те го бяха направили същото, щеше да има мнения от сорта на "Ееебаа, селяните, не могат да ме минат, та на червено минаха." И после се чудим защо всички викат че БМВ шофъорите сме простаци.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
WeiSTD написа:Бабуне, нищо лично но това ми се струва доста тъпа постъпка от твоя страна. Нищо не си им показал и нищо не си доказал.
Луд ли си беееее ? Преди в една тема остаха едно момче дето карало с 140...леле ако той беше минал на червено какво ли щехте да го направите...

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Бабуне,аман от селски изпълнения,
като твойте,по Българските пътищата!!!:maad:
Заради такива селски,комплексирани РАЦЕРЧЕТА,като теб,
стават грозните гледки на пътя, всеки ден в тая държава!!!
Направо недоумявам,колко доволно Т_П трябва да си,
за да се изцепиш така идиотски!!!
А и тръгнал да афишира постъпката си отгоре на всичко.
В крайна сметка освен да се изложиш,нищо друго не си постигнал!
Голям "хитрец" си,няма що.......

Последна промяна carmanf1 на 14 Окт 2005, 12:52, променена общо 1 път
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Бабуне,аман от селски изпълнения,

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Хехе, яко ме омазахте. 

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
0889 22 66 88
0889 22 66 88
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2