проблем в двигателя
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: проблем в двигателя
Сигурно за по-лесно пада колянов вал, скоростна кутия, и т.н. ама то за по-лесно

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Щом тоя "майстор" ти е казал че вади сегменти от долу,моя съвет е изобщо повече да не стъпваш при него !
Явно никога не е виждал разглобен мотор щом говори такива глупости
Намери си някой по-читав майстор
Явно никога не е виждал разглобен мотор щом говори такива глупости

Намери си някой по-читав майстор

- dj_den82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds
remaka написа:къде е тоя видем майстор де вади на тдса сегментите отдолу![]()
![]()
снимай да видим всички как ги вади отдолу че аз не се сещам само как ше стане като ти пречат опорите на основните лагери
братко и аз се почудих как ще стане да ги извади от долу,затова ви пиша тука да ме посаветвате.
И изобщо дали е възмойно такава оператция

- dj_den82
- кандидат ентусиаст
-
LUCIFER'S написа:търси друг мотор, ще ти излязат криви сметките само със частичен ремонт. как ти проверяваха компресия, че е много важно и колко е?
добре съгласен съм за нов мотор,обаче колко ще струва ,дали ще е читав ,дали няма отново да ми гори масло.????
да не остана със 2 мотора за ремонт.
този маистор ми казва за сигменти че струват 225 лева. в бмв магазин ми казаха 550 лева,за гарнитури ми каза към 150 лева и за труд 500 значе 225+150+500=875 кажи речи 1.000 лева за тези пари дали ще намеря читав мотор?много ясно че не.
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
dj_den82 написа:remaka написа:къде е тоя видем майстор де вади на тдса сегментите отдолу![]()
![]()
снимай да видим всички как ги вади отдолу че аз не се сещам само как ше стане като ти пречат опорите на основните лагери
братко и аз се почудих как ще стане да ги извади от долу,затова ви пиша тука да ме посаветвате.
Нали тва ти обяснявам че не може да извади буталата отдолу (пречат леглата на основните лагери(тунела) буталото опира в тях и край) а и е много по лесно като се свали главата (не махаш кутия нищо само картера) , и като го отвори я са станали на бъчвета цилиндрите скапали са се биелни и основни лагери и секъв тип такива неща и отиваш на нема такава цифра зае*би го тоя майстор оди на друг
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- dj_den82
- кандидат ентусиаст
-
и накрая какво да правя????
да хода на друг маистор да ми каже?
да хода на друг маистор да ми каже?
- dj_den82
- кандидат ентусиаст
-
remaka написа:dj_den82 написа:remaka написа:къде е тоя видем майстор де вади на тдса сегментите отдолу![]()
![]()
Нали тва ти обяснявам че не може да извади буталата отдолу (пречат леглата на основните лагери(тунела) буталото опира в тях и край) а и е много по лесно като се свали главата (не махаш кутия нищо само картера) , и като го отвори я са станали на бъчвета цилиндрите скапали са се биелни и основни лагери и секъв тип такива неща и отиваш на нема такава цифра зае*би го тоя майстор оди на друг
тук гледам че търсиш стоп за е 30 погледни в http://kz-tuning.com има всичко
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Колега виж тук http://fahrzeugteile.shop.ebay.de/Auto- ... uppe=Motor , има доста читави мотори,но и цените са
По рови се малко,май и гаранция дават за някой,направи си сметка и успех 

- dj_den82
- кандидат ентусиаст
-
Nikolay86 написа:Колега виж тук http://fahrzeugteile.shop.ebay.de/Auto- ... uppe=Motor , има доста читави мотори,но и цените саПо рови се малко,май и гаранция дават за някой,направи си сметка и успех
мерси колега!!!! жив и здрав.

браво на хората на самият форум,кадето помагат. и много благодарности на медиатори .

- dj_den82
- кандидат ентусиаст
-
обаче то добре ама и да си харесаш мотор как да си го поръчаш???? 

- dj_den82
- кандидат ентусиаст
-
тук намерих и още един сайт в софиа !!!!незнам дали ще има читави мотори?!? ето линка http://www.kasto2000.net
- dj_den82
- кандидат ентусиаст
-
по българиа няма ли някаде да се намери някои читав мотор?
ако някои знае да свирка
ако някои знае да свирка

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
dj_den82 написа:обаче то добре ама и да си харесаш мотор как да си го поръчаш????
Колега значи избираш някоя обява,да кажем тази http://cgi.ebay.de/Bmw-E39-E38-Diesel-M ... 2200wt_939 :този е в Литва например има и в Германия.....,има описание,какъв е мотора с какво обурудване,сега се порових и има добри предложения,повечето,като гледам от някви катастрофира ли е39 или разни морги,дори мотори след основен ремонт.Някой от търговците дават по година гаранция,което според мен е доста добре,е да ама гаранцията е в Германия например,ще си каже човек....,но"глупавият" европеец едва ли ще даде гаранция на нещо,което не е проверено,поне аз така си мисля.Та колега има телефони на тея обяви звънкаш,задаваш си въпросите,разбира се поспазаряваш цената

- dj_den82
- кандидат ентусиаст
-
Nikolay86 написа:dj_den82 написа:обаче то добре ама и да си харесаш мотор как да си го поръчаш????
Колега значи избираш някоя обява,да кажем тази http://cgi.ebay.de/Bmw-E39-E38-Diesel-M ... 2200wt_939 :този е в Литва например има и в Германия.....,има описание,какъв е мотора с какво обурудване,сега се порових и има добри предложения,повечето,като гледам от някви катастрофира ли е39 или разни морги,дори мотори след основен ремонт.Някой от търговците дават по година гаранция,което според мен е доста добре,е да ама гаранцията е в Германия например,ще си каже човек....,но"глупавият" европеец едва ли ще даде гаранция на нещо,което не е проверено,поне аз така си мисля.Та колега има телефони на тея обяви звънкаш,задаваш си въпросите,разбира се поспазаряваш цената![]()
като гледам по-обявите пише,че цените не са крайни,разбирате се за доставка-как до къде,колко дни....но като гледам доставките са около 80-180евро
Колега на мен не ми се е налагало да поръчвам мотор,поръчвал съм си други неща,но начина е един,предполагам и за мотор просто таксата за доставка е различна.Тук в БГ със сигурност се нарира мотор,този сайт който си намерил,провери какво имат виж цена,сравни и така...Иначе колега,твойта случка е много неприятна и дано скоро се оправяват нещата и намериш това,което търсиш
благодаря за куража колега,така или иначе съм тръгнал да го правя на човек грехота толкова пари до сега съм дал и да го дам на някои да се радва.
А иначе върви на поразиа 180 -200 без проблеми .е попушва но върви.

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2