Окачване за Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Окачване за Е46
Има много противоречиви мнения точно за тези койловъри-едни казват че много дървено возят,други са доволни НО крайното решение си го взимаш сам.
П.П.Самоза пример-едно окачване като Koni,H&R,Bilstein и т.н. за около 2000лв. и тези на JOM за 500лв. няма как да са еднакви като качество и возия,нищо че ги дават с ТЮФ
П.П.Самоза пример-едно окачване като Koni,H&R,Bilstein и т.н. за около 2000лв. и тези на JOM за 500лв. няма как да са еднакви като качество и возия,нищо че ги дават с ТЮФ

martin_g60 написа:Има много противоречиви мнения точно за тези койловъри-едни казват че много дървено возят,други са доволни НО крайното решение си го взимаш сам.
И аз се интересувам от тях... Но все пак тия окачвания за по 2000лв., там нещата отиват към писти, състезания и прочие... И аз не мога да взема решение за окачване

П.С. Сега съм с М-техник окачване, но искам да я смъкна още... Доста е вирната, особено муцуната... Справка Галерия с 18''ки...

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
uCnaHeTcA написа:martin_g60 написа:Има много противоречиви мнения точно за тези койловъри-едни казват че много дървено возят,други са доволни НО крайното решение си го взимаш сам.
И аз се интересувам от тях... Но все пак тия окачвания за по 2000лв., там нещата отиват към писти, състезания и прочие... И аз не мога да взема решение за окачване![]()
П.С. Сега съм с М-техник окачване, но искам да я смъкна още... Доста е вирната, особено муцуната... Справка Галерия с 18''ки...![]()
Не ми се струва добра идея да смениш М-тех окачване за койловъри за 500 лв...
Пробвай с едни пружини нисички (примерно 30/20 мисля без проблем ще ги издържат).
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

точно така
до -30мм сигурно няма да е проблем за тези амортисьори
а и колата ти ще застане както трябва, сега стойката и е леко изкривена (за моите представи)
а и колата ти ще застане както трябва, сега стойката и е леко изкривена (за моите представи)
© написа:точно така

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Аз поръчах Айбах точно за купе и го дават 35/15 мисля,че е оптимален вариант за визия-пътища и се надявам калника да ми паден точно до гумата 17" 45
50/30 е много за стандартни амортисьори, риска за тях ще е по-голям
виж колегата даде добра идея според мен 35/15 ще е идеално
аз съм с 30/25
аз съм с 30/25
© написа:50/30 е много
аз съм с 30/25
Сега пуснах запитвания към някои от колегите в платените, но все пак можете да споделите от къде, какви и за колко левчета става дума...

Ако излизам извън темата (въпреки, че е "Окачване на Е46"), се извинявам, но не виждам смисъл да пускам нова такава...

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Аз имам пружини от старото ми окачване , което беше супер ниска колата и са H&R С колко сваля не мога да ти кажа но предната гума 17 ки влизаше една идея под калника... пиши ако искаш на лс
Ето как стояха за да добиеш представа :

Ето как стояха за да добиеш представа :
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Ако амортисьорите са ти здрави и както казваш са М едни пружини около 30/20мм ще ти свършат работа.Цени около 300 400лв за комлект качествени.Ако искаш пък кит пак около тези мм-и нерегулируеми цените са около 1300лв.Аз моя кит го поръчах от немски сайт,има прилично разнообразие от марки и възможности,но ме заклаха като ми казаха,че от фабриката им казали,че ще го произведат другия месец,ама късмет какво да го правиш.Сега пуснах запитвания към някои от колегите в платените, но все пак можете да споделите от къде, какви и за колко левчета става дума
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
uCnaHeTcA написа:martin_g60 написа:Има много противоречиви мнения точно за тези койловъри-едни казват че много дървено возят,други са доволни НО крайното решение си го взимаш сам.
И аз се интересувам от тях... Но все пак тия окачвания за по 2000лв., там нещата отиват към писти, състезания и прочие... И аз не мога да взема решение за окачване![]()
П.С. Сега съм с М-техник окачване, но искам да я смъкна още... Доста е вирната, особено муцуната... Справка Галерия с 18''ки...![]()
Кажи какво ти трябва като модел и мога да ти намеря такова и втора ръка и ново

здравеите колеги аз карам е46 комби 320д евридеика и си купих от колега от форума ново ока4ване на марката FK 60/40 и сам много доволен колата падна много доволно и има уникална стоика а возията си е същата както с стоковото окачване а и цената му е без коментар просто подарак така че и 1година да изкара не е проблем сними ще пусна утре
Последна промяна golf gtd на 19 Юни 2010, 19:53, променена общо 1 път

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
golf gtd написа:здравеите колеги аз карам е46 комби 320д евридеика и си купих от колега от форума ново ока4ване на марката RH 60/40 и сам много доволен колата падна много доволно и има уникална стоика а возията си е същата както с стоковото окачване а и цената му е без коментар просто подарак така че и 1година да изкара не е проблем сними ще пусна утре
Какво е това окачване RH?
Няма такова да не би да имаш предвид H&R?
golf gtd написа:здравеите колеги аз карам е46 комби 320д евридеика и си купих от колега от форума ново ока4ване на марката RH 60/40 и сам много доволен колата падна много доволно и има уникална стоика а возията си е същата както с стоковото окачване а и цената му е без коментар просто подарак така че и 1година да изкара не е проблем сними ще пусна утре
Я пусни едно ЛС със снимки, цени и кой е колегата

П.С. Возията как така ще е еднаква с нормалното окачване и 60/40 спортното

57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4