Фабричен BMW тунинг - снимки!
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
ре
Само да вмъкна, че Mattig е фирма, занимаваща се с каталожна търговия и има подразделение-дизайн студио за производство на тунинг спойлер за почти всички автомобили!
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
vankata™ написа:Ма немога да разбера в тоя форум защо все ще се намери някой, който да се захване за нещо дребно и да поражда едни спорни дискусии ? Вместо да се насладим на тия шедьоври, ни тук коментираме фабричен тунинг има ли или не, и аз сбъркал ли съм с името на темата или не?
Аз си мисля, че това е мястото което трябва да ни разведрява от друдните делници на всички ни, а на последък в всяка една тема, без значение кой е автора винаги ще се намери някой който да каже нещо на "криво" и да се почнат едни луди дискусии кой прав и кой крив!Пък ще се поя ви и един който е разочарован от половината форум и юзъри /в случая Браво/! Приятелю Браво, незнам какво толкова си недоволен от мен и от М6, но не мисля че някой от нас те е засегнал!Аз лично напоследък се стремя да поствам неща, които да са нови и интересни, и най-вече по-темата БМВ! Затова, смятам че критиката ти е неумесна в случая! И един съвет, давай го малко по-спокойно, много импулсивно и нервно коментираш!Явно имаш повечко енергия - изразходвай я, но по по-позитивен начин! А колкото до Георги - приятелю, когато смяташ че някой е допуснал грешка в темата си или мнението си и си решил да му я кажаш има опция "Лични съобщения", а когато искаш да покажеш грешката, без да създаваш нагнетяване на обстановката я пускаш като нов отговор по темата и казваш примерно: "Ванка, абе аз мисля че е еди какво си" или "имам инфо, че това е така а не както си написъл"!А ти пускаш въпрос със заядлив тон!Немисля, че това е начина по който да си комуникираме!Неискам да се карам с никой, всеки има право на мнение за мен, за темите ми, както и аз имам правото да изказвам мнението си!
Апелирам към всички потребители: Момчета и момичета - давайте го по-спокойто, не трябва да се дразним, обиждаме, караме и т.н!Този форум е мястото което трябва да ни обединява, да ни е приятно да пишем и четем тук! Благодаря ви предварително за разбирането!
чета и пак чета и отново чета...май ще взема да си направя консултации по синтактика на БГ език защото явно не си ме разбрал правилно...
нямам проблем никакъв да пускаш такива теми..напротив...сега израходих едно роло тоалетна хартия да си чистя монитора като гледах алпината

отговорът ми беше малко заядлив защото и ти от своя страна беше заядлив към Георги все едно обясняваш на някой дядо на 95 години какво е хаман и т.н. и поръчки,интервюта и т.н....ние сме комшии с Георги..тази година прекарахме течаща вода и ток и влизаме в нет..не знам бе пич така на мен ми се струваше..както и да е..споко ние сме с тебе
кип он драйвинг ман! чийрс!

simple_man написа:bravo написа:Предполагам че сериозните юзери на форума се срамуват да коментират темата....
Яд ме е , яд ме е някакви олигофренида пълнят форума с идиотизмите си , повръща ми се бе
хора , трудно отделям време за форума и се опитвам да хвърля по едно око на всички теми но като попадна на vankata™ , М6 и компания и
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знам как беше при мен едно време превъртах мариото , контрата и т.н. после се зарибявах в МIRC ама такива глупости пак не съм дрънкал вярвайте ми . Те на модераторите им писна , аз ги разбирам момчетата , те и те нямат нерви вече.......
Мойте уважения колега, обаче аз лично свалям шпка на vankata!!!Човека доста се старае напоследък и ни радва с доста интересни теми и новини от света на БМВ!Пуска инфо за нови модели, придружени със снимков материал!Евала!Продължавай в същия дух vanka!![]()
Така, че не говори на изуст bravo!
Добре може да съм бил малко драстичен , но в общо линии съм прав . съжалявам че не съм усетил птогреса в темите му , но според мен продължава да набляга на количеството и това ме дразни. ти сам казваш " Човека доста се старае напоследък "
Най-мразя да съм прав!!!
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2