ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:Един човек веднъж си заварил дифа - колата литнала и човека пукнал! Чуват се слухове че заварените диференциали изнасилвали майки и деца, и след това ги убивали. Чък норис веднъж бил намерен полумъртъв, казал че един заварен диф му причинил това ... оцелял единствено понеже чък норис не може да бъде убит. Учени от наса твърдят че на марс няма живот... заварените диференциали вече са били там! Вчера при спец акция била задържана криминална група която се занимавала със склоняване на шофьори към заваряване на диференциалите си. Децата носят пижама на батман, а батман носи пижама на Бойко Борисов, а Бойко Борисов носи пижама на заварени диференциалчета.
![]()
От http://www.drifting-bg.com/forum/index.php
Благодаря! 2 теми прочетох там и се отказвам от заварката, че май не е за ламери ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
Карам Е30 комби 93г ! С какви крушки сам Х7 ли са че несам сигорен ! ? Мерси !
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
Благодаря! 2 теми прочетох там и се отказвам от заварката, че май не е за ламери ..
завари го и даи насам да го дотрошим

bedrock city racing
- sarbinoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i
снежко написа:Карам Е30 комби 93г ! С какви крушки сам Х7 ли са че несам сигорен ! ? Мерси !
H1

Oversteer scares passengers, understeer scares drivers.
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
sarbinoff написа:снежко написа:Карам Е30 комби 93г ! С какви крушки сам Х7 ли са че несам сигорен ! ? Мерси !
H1
a халогените са ти Х3

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Къде се намира "таралежа" за парното на е30ката ЧЕ 4та степен ми е единствената и настивам в колата
.
Четох по е36 раздела полезните теми НО не можах да видя затова и си дрискам тука. Гледам грешно място за тоя таралеж ли и аз не знам.
Изгоряха ми реостатчетата спасявайте ме от настинка п.и.ч.у.и. И + тва на 4 е бахти шума в колата, ЦДто едвам наваксва като включим и стърженто на първичния вал на тоя шибан гетраг260

Четох по е36 раздела полезните теми НО не можах да видя затова и си дрискам тука. Гледам грешно място за тоя таралеж ли и аз не знам.
Изгоряха ми реостатчетата спасявайте ме от настинка п.и.ч.у.и. И + тва на 4 е бахти шума в колата, ЦДто едвам наваксва като включим и стърженто на първичния вал на тоя шибан гетраг260

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
ти си за реостатче май колега.. при 2ен стоп е под моторчето на парното а при 3ен е до педалите
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
biem_w написа:ти си за реостатче май колега.. при 2ен стоп е под моторчето на парното а при 3ен е до педалите
Значи свалям барчето на скоростите и гледам до шоферския ПЕДАЛ горе в дясно.
И кво да пазарим ново или да има DIY - шото Ники - Румбурака е мноо в час с ел. ремонтите...
Дай парт номер на ново да видим кви пари му искат кожодерите.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
deyan-enchev написа:biem_w написа:ти си за реостатче май колега.. при 2ен стоп е под моторчето на парното а при 3ен е до педалите
Значи свалям барчето на скоростите и гледам до шоферския ПЕДАЛ горе в дясно.
И кво да пазарим ново или да има DIY - шото Ники - Румбурака е мноо в час с ел. ремонтите...
Дай парт номер на ново да видим кви пари му искат кожодерите.
там е на 2стоп на 3ния е на друго место требе да

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Пак ще сме по гергьовден в сервиза очевидно. С климатик е колата повечето знаете.
Като разбера къде е ще го наснимам да е лесно за колегите които като мен са потребители и обичат да карат
Като разбера къде е ще го наснимам да е лесно за колегите които като мен са потребители и обичат да карат
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Пак с глупав въпрос, но все пак съм стар ентусиаст и млад собственик
М42 двигател, още със самото запалване (при студен двигател) се включва охлаждащата перка, така ли трябва да е? Гледам, че само оборотите й се променят в зависимост от температурата

М42 двигател, още със самото запалване (при студен двигател) се включва охлаждащата перка, така ли трябва да е? Гледам, че само оборотите й се променят в зависимост от температурата
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Bexim написа:Пак с глупав въпрос, но все пак съм стар ентусиаст и млад собственик![]()
Така е колега

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
Левия и десния мигач отпред в бронята на двойния стоп взаймозаменяеми ли са? Не само стъклото ами целия мигач, ето и снимка за да съм по ясен http://emk-33.com/shop/popup_image.php?pID=15796. Мерси предварително
- Icooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Котлон
- Мечтае да кара: e30 М3 на планински проход с нов асфалт :)
- Детайли за колата: E38 740i
Искам да си сложа централно. Как стоят нещата с монтажа? Освен машинките какво ми трябва? Инсталацията мога ли да си я опъна сам или ми трябва готова?Ако може дайте някоя снимка да добия представа.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Последна промяна Icooo на 17 Май 2010, 15:58, променена общо 1 път