Фабричен BMW тунинг - снимки!
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Фабричен BMW тунинг - снимки!
1. Hartge Delimiting BMW M5
2. BMW E90 in Mattig design
3. Fastest BMW 1 Series : HARTGE H1 5.0
4.BMW 3 Series (E90) From Hartge
5.Hamann Anniversary I Rim
Източник: www.germancarfans.com

2. BMW E90 in Mattig design

3. Fastest BMW 1 Series : HARTGE H1 5.0

4.BMW 3 Series (E90) From Hartge

5.Hamann Anniversary I Rim

Източник: www.germancarfans.com
::: vankata™ :::
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- vankata™
- младши ентусиаст
-
Georgi написа:Само дето не разбрах кое е фабричното
Ми фабричното приятелю е, че не си го правил тоя тунинг в гаража на някой приятел!Това е тунинг одобрен и съгласуван с дизайнерите и въобще с целия екип на БМВ!Изработката на тунингованите модели е поверен на фирми-отличници, с дълъг стаж в тази сфера като: Hartge, Mattig , Hamann, AC Schnitzer и т.н! Незнам дали си запознат, но с тунинговани модели на БМВ от Hamann и AC Schnitzer е доста трудно да се сдобиеш дори да имаш пари!Минава се доста интервюта и разговори преди да имаш възможноста да си поръчаш тунингован модел!
Предполагам че сериозните юзери на форума се срамуват да коментират темата....
Яд ме е , яд ме е някакви олигофрени
да пълнят форума с идиотизмите си , повръща ми се бе
хора , трудно отделям време за форума и се опитвам да хвърля по едно око на всички теми но като попадна на vankata™ , М6 и компания и
Знам как беше при мен едно време превъртах мариото , контрата и т.н. после се зарибявах в МIRC ама такива глупости пак не съм дрънкал вярвайте ми . Те на модераторите им писна , аз ги разбирам момчетата , те и те нямат нерви вече.......
Яд ме е , яд ме е някакви олигофрени

Знам как беше при мен едно време превъртах мариото , контрата и т.н. после се зарибявах в МIRC ама такива глупости пак не съм дрънкал вярвайте ми . Те на модераторите им писна , аз ги разбирам момчетата , те и те нямат нерви вече.......
Най-мразя да съм прав!!!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
На първа и трета серия волана е просто невероятне. Страшно е красив и си представям какво е удоволствеито да го караш таова животно
Жалко че едва ли в БГ ще се появи скоро пък дори и да се появи то няма да е от наякой авто фен а от някой който да го паркира пред червило 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
bravo написа:Предполагам че сериозните юзери на форума се срамуват да коментират темата....
Яд ме е , яд ме е някакви олигофренида пълнят форума с идиотизмите си , повръща ми се бе
хора , трудно отделям време за форума и се опитвам да хвърля по едно око на всички теми но като попадна на vankata™ , М6 и компания и
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мойте уважения колега, обаче аз лично свалям шпка на vankata!!!Човека доста се старае напоследък и ни радва с доста интересни теми и новини от света на БМВ!Пуска инфо за нови модели, придружени със снимков материал!Евала!Продължавай в същия дух vanka!

Така, че не говори на изуст bravo!

- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Абе стига с тези изказвания , стягат ви шапките на всички...
Жесток тунинг , изчистена линия и злобен вид
агресссиииия!
Иначе Hamann рулират
Жесток тунинг , изчистена линия и злобен вид

Иначе Hamann рулират

vankata™ написа:Georgi написа:Само дето не разбрах кое е фабричното
Ми фабричното приятелю е, че не си го правил тоя тунинг в гаража на някой приятел!Това е тунинг одобрен и съгласуван с дизайнерите и въобще с целия екип на БМВ!Изработката на тунингованите модели е поверен на фирми-отличници, с дълъг стаж в тази сфера като: Hartge, Mattig , Hamann, AC Schnitzer и т.н! Незнам дали си запознат, но с тунинговани модели на БМВ от Hamann и AC Schnitzer е доста трудно да се сдобиеш дори да имаш пари!Минава се доста интервюта и разговори преди да имаш възможноста да си поръчаш тунингован модел!
ванко всичко добре до тук благодаря че ни запозна с тези велики марки аз сега слушам за пръв път...даже и че трябва да минеш през интервюта и психодиспансер за да си ги купиш

доста трудно да се сдобиеш с такава?не бих казал...влез в сайта им да четеш подробно пък само и единствено знам че М3 ЦСЛ се продаваше със сликове (имаше едни определени бройки ) и единствено искаха да подпишеш документ че каквото и да стане (ПТП и т.н.) не е виновна фирма производител...не че ако я вземеш с нормални гуми и ги сложиш впоследствие ще имаш проблеми...от първа ръка знам..
също така когато отиваш в магазина с пачката в джоба поръчваш си каквото си искаш дали ще е хаманн дали ще е шницер и т.н. те са пакет подобрения...Например помня пакет Шницер за предишната Е39 която включваше компресор и всичко останало...също така знам в Атина къде е комплекса на Шницер (представителство,сервиз и т.н.) където можеш да си ги поръчиш впоследствие тези работи...знам и къде е на Хаман..мога да си поискам снимка на тези две места от един приятел да ми ги прати чрез мейла...относно тези измислени интервюта и т.н. те само ще ти дадат документ да подпишеш че си знаеш за какво става въпрос и какъвто ПТП стане с колата ти си виновен...
това е:)
лек ден
vankata™ написа:Georgi написа:Само дето не разбрах кое е фабричното
Пич,нямам нищо против темата ти даже напротив.Само дето си мисля,че има голяма разлика между фабричен тунинг(доколкото съществува такъв,ако не броим подразделението М техник)и разработки на фирмите,които цитираш така мъдро.
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Ма немога да разбера в тоя форум защо все ще се намери някой, който да се захване за нещо дребно и да поражда едни спорни дискусии ? Вместо да се насладим на тия шедьоври, ни тук коментираме фабричен тунинг има ли или не, и аз сбъркал ли съм с името на темата или не?
Аз си мисля, че това е мястото което трябва да ни разведрява от друдните делници на всички ни, а на последък в всяка една тема, без значение кой е автора винаги ще се намери някой който да каже нещо на "криво" и да се почнат едни луди дискусии кой прав и кой крив!Пък ще се поя ви и един който е разочарован от половината форум и юзъри /в случая Браво/! Приятелю Браво, незнам какво толкова си недоволен от мен и от М6, но не мисля че някой от нас те е засегнал!Аз лично напоследък се стремя да поствам неща, които да са нови и интересни, и най-вече по-темата БМВ! Затова, смятам че критиката ти е неумесна в случая! И един съвет, давай го малко по-спокойно, много импулсивно и нервно коментираш!Явно имаш повечко енергия - изразходвай я, но по по-позитивен начин! А колкото до Георги - приятелю, когато смяташ че някой е допуснал грешка в темата си или мнението си и си решил да му я кажаш има опция "Лични съобщения", а когато искаш да покажеш грешката, без да създаваш нагнетяване на обстановката я пускаш като нов отговор по темата и казваш примерно: "Ванка, абе аз мисля че е еди какво си" или "имам инфо, че това е така а не както си написъл"!А ти пускаш въпрос със заядлив тон!Немисля, че това е начина по който да си комуникираме!Неискам да се карам с никой, всеки има право на мнение за мен, за темите ми, както и аз имам правото да изказвам мнението си!
Апелирам към всички потребители: Момчета и момичета - давайте го по-спокойто, не трябва да се дразним, обиждаме, караме и т.н!Този форум е мястото което трябва да ни обединява, да ни е приятно да пишем и четем тук! Благодаря ви предварително за разбирането!
Аз си мисля, че това е мястото което трябва да ни разведрява от друдните делници на всички ни, а на последък в всяка една тема, без значение кой е автора винаги ще се намери някой който да каже нещо на "криво" и да се почнат едни луди дискусии кой прав и кой крив!Пък ще се поя ви и един който е разочарован от половината форум и юзъри /в случая Браво/! Приятелю Браво, незнам какво толкова си недоволен от мен и от М6, но не мисля че някой от нас те е засегнал!Аз лично напоследък се стремя да поствам неща, които да са нови и интересни, и най-вече по-темата БМВ! Затова, смятам че критиката ти е неумесна в случая! И един съвет, давай го малко по-спокойно, много импулсивно и нервно коментираш!Явно имаш повечко енергия - изразходвай я, но по по-позитивен начин! А колкото до Георги - приятелю, когато смяташ че някой е допуснал грешка в темата си или мнението си и си решил да му я кажаш има опция "Лични съобщения", а когато искаш да покажеш грешката, без да създаваш нагнетяване на обстановката я пускаш като нов отговор по темата и казваш примерно: "Ванка, абе аз мисля че е еди какво си" или "имам инфо, че това е така а не както си написъл"!А ти пускаш въпрос със заядлив тон!Немисля, че това е начина по който да си комуникираме!Неискам да се карам с никой, всеки има право на мнение за мен, за темите ми, както и аз имам правото да изказвам мнението си!
Апелирам към всички потребители: Момчета и момичета - давайте го по-спокойто, не трябва да се дразним, обиждаме, караме и т.н!Този форум е мястото което трябва да ни обединява, да ни е приятно да пишем и четем тук! Благодаря ви предварително за разбирането!
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2