Проблем с механизъм на прозорец на е36 купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с механизъм на прозорец на е36 купе
Здравеите колеги имам много дразнещ проблем.Купих нов механизъм за пасажерската врата за джама че предишния се базикаше сложих го купих нови щипки там за кадето влиза механизма в прозореца и като сваля прозореца и го дигна догоре и изкачат и двете щипки и прозореца пада.От какво може да ми го прави това просто нз вече.Механизма си върви добре.Стария ми се дига стига до една място почва да бучи и трябва да му се помогне с ръка тамън 2-пъти и се чудя да смена нещо да слого примерно моторчето от новия на стария и аз незнам.
Всеки съвет е добре дошъл.

Всеки съвет е добре дошъл.

Re: Проблем с механизъм на прозорец на е36 купе
hag_1924 написа:Здравеите колеги имам много дразнещ проблем.Купих нов механизъм за пасажерската врата за джама че предишния се базикаше сложих го купих нови щипки там за кадето влиза механизма в прозореца и като сваля прозореца и го дигна догоре и изкачат и двете щипки и прозореца пада.От какво може да ми го прави това просто нз вече.Механизма си върви добре.Стария ми се дига стига до една място почва да бучи и трябва да му се помогне с ръка тамън 2-пъти и се чудя да смена нещо да слого примерно моторчето от новия на стария и аз незнам.
Всеки съвет е добре дошъл.![]()
виж как е уплътнението на прозореца, от него може да е този проблем
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Ххаха колега не си щракнал хубаво ябълките на рамената.
И аз помислих че съм събрал сичко и вдигам прозореца и падна
Сложих ги и пак същото
Тогава ги стиснах с клещите и требе да изпукат яко та да влезнат ябълките докраи - иначе много заблуждават че са наред
И аз помислих че съм събрал сичко и вдигам прозореца и падна

Сложих ги и пак същото

Тогава ги стиснах с клещите и требе да изпукат яко та да влезнат ябълките докраи - иначе много заблуждават че са наред

То на механизма на пъпката която се хваща за тва пластмасовото на прзореца има малък луфт там ли трябва да влезе? 

- Nikouay
- Потребител
-
- Кара: Е36 kupe
- Мечтае да кара: E63
hag_1924 написа:То на механизма на пъпката която се хваща за тва пластмасовото на прзореца има малък луфт там ли трябва да влезе?
Ябълките на ножицата трябва да щракнат в пластмасовите водачи

Точно днеска го щракнах и заспа обаче се оказа че и другата е заминала и трябва и нея да купя

8 мнения
• Страница 1 от 1