Горивата на ЕКО-ЕЛДА (червеното ЕКО)
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Надявам се, крайното ти решение да е неуместен вид шега.
Сериозен човек като теб (заемащ водеща позиция във фирма като Еко-Елда БГ), би трябвало да отчита написаните съображения на потенциалните си клиенти, а не да отговаря избирателно на малковажните въпроси, които се задават тук.
Мисля че сам осъзнаваш (и не е нужно да ти го казвам директно), че
при цени на бензина от 2 лв. за литър, фиксираната ти отстъпка от 2 ст. се измерва реално в 1%
от продажната цена.
Това също така означава, че след 2 месеца при евентуално увеличение на цените, този смехотворен процент ще се превърне в части от процента.
Умолявам те, уважавай поне малко хората, ако не марката и престани да ни се подиграваш!
Искам също така да те помоля занапред, да внимаваш с предложенията, с които излизаш във Форума на BMW клуб България!
В заключение бих желал да кажа, че ако имаш желание да реализираш наистина големи обороти и да ни привлечеш като клиенти, ще се наложи да преразгледаш нещата.
Не смятам, че отстъпки, които са по-малки от 5-10 ст. си заслужават цялото това писане.
-> сега малко по-весело!
ПП. А предложението ти за това да започнем с тази отстъпка и в последствие да я коментираме е като да си хванеш грозна приятелка, която ти обещава, че в последствие ще се разхубави и разни други работи!!!
Имах и по-цветущ пример, но реших, че не е уместно го пиша точно сега!
Сериозен човек като теб (заемащ водеща позиция във фирма като Еко-Елда БГ), би трябвало да отчита написаните съображения на потенциалните си клиенти, а не да отговаря избирателно на малковажните въпроси, които се задават тук.
Мисля че сам осъзнаваш (и не е нужно да ти го казвам директно), че
при цени на бензина от 2 лв. за литър, фиксираната ти отстъпка от 2 ст. се измерва реално в 1%

Умолявам те, уважавай поне малко хората, ако не марката и престани да ни се подиграваш!

Искам също така да те помоля занапред, да внимаваш с предложенията, с които излизаш във Форума на BMW клуб България!
В заключение бих желал да кажа, че ако имаш желание да реализираш наистина големи обороти и да ни привлечеш като клиенти, ще се наложи да преразгледаш нещата.
Не смятам, че отстъпки, които са по-малки от 5-10 ст. си заслужават цялото това писане.

ПП. А предложението ти за това да започнем с тази отстъпка и в последствие да я коментираме е като да си хванеш грозна приятелка, която ти обещава, че в последствие ще се разхубави и разни други работи!!!

Имах и по-цветущ пример, но реших, че не е уместно го пиша точно сега!

Последна промяна ICE на 09 Окт 2005, 19:51, променена общо 2 пъти
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Браво
ICE се изказа много точно и ако г-н Тортопов не смята,че съществува възможност за някакъв марж в крайната цена за членовете на клуба,то тогава всичко това е меко казано излишно
Георги Пенчев

ICE се изказа много точно и ако г-н Тортопов не смята,че съществува възможност за някакъв марж в крайната цена за членовете на клуба,то тогава всичко това е меко казано излишно

Георги Пенчев
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Браво ICE!Напълно подкрепям мнението ти!Като го прочетох, чесно ви казвам на всички, съжалявам че писъх глупости по тая тема, защото двете ми мнения са пълни глупости в сравнение с точното мнение на ICE!BMW Клуб България и хората които карат БМВ - не са за подигравка!
::: vankata™ :::
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
ICE, сега аз да ти върна жеста - браво пич, добре казано

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
///
MIKI в BMW Клуб България са малко тези които биха се похвалили с разход под 10л на 100 градско при 3000 км месе4но = 300 л и сега си го сметни по 20 да приемем че толкова карти дадете за
първо време та това са 6 тона гориво от които са ви сигорни за този месец вие решете дали си заслужава по голяма остъпка за BMW Клуб България или не не съм член на този клуб за сега но съм с сърце в което бият 6тима . По въпроса за качеството има и други бензиностанции с качествено гориво .
6000 л х 1.9 лв = 11400 лв
6000 л х 0.1 лв = 600 лв
и да добавим че много хора биха предпочели да сипят от по-скъпото гориво кинитрон или там каквото е при вас за тази отстъпка (0.1лв)
от колкото да си спестят 2та лева .
първо време та това са 6 тона гориво от които са ви сигорни за този месец вие решете дали си заслужава по голяма остъпка за BMW Клуб България или не не съм член на този клуб за сега но съм с сърце в което бият 6тима . По въпроса за качеството има и други бензиностанции с качествено гориво .
6000 л х 1.9 лв = 11400 лв
6000 л х 0.1 лв = 600 лв
и да добавим че много хора биха предпочели да сипят от по-скъпото гориво кинитрон или там каквото е при вас за тази отстъпка (0.1лв)
от колкото да си спестят 2та лева .
0889429419
Re: Горивата на ЕКО-ЕЛДА (червеното ЕКО)
miki написа:Здравейте!
От известно време си пиша с колегите Ви от клуб Peugeot. Предложих им да ползват услугите на бензиностанциите Еко-Елда чрез използването на клиентска карта.
Бих искал да направя и на Вас подобно предложение и затова си позволявам първо да кажа няколко думи за Еко-Елда.
Фирмата е от 3 години в България и има 15 БС в страната - София - 5 (бул. Сливница след Орион към Калотина, ул. Резбарска срещу Мерцедес, Бул. Н. Вапцаров до Софияленд, бул. Черни връх между Околовр. и Хладилника, на ъгъла на бул. Горнобански път и Цар Борис 3) , Магистрала Тракия - 1, Пловдив - 4, Стара Загора - 1, Сливен - 1, Велико Търново - 1, Петрич - 1, Кресна - 1. В началото на ноември Варна - 2. До края на 2005 и начало на 2006 Бургас - 1, Плевен - 1, Хасково - 1, Димитровград -1. До края на 2006 общо около 35 БС. Най-важното обаче е качеството на предлаганите от нас горива. Те се произвеждат от гръцките рафинерии на нашата фирма-майка Hellenic Petroleum и качеството им се следи много строго от ЕС. Това качество, което заредите днес ще заредите и след една година. Горивата (особено Кинитрон 100 октана) имат по-пълно изгаряне и оттук разхода на гориво намалява, в пъти по-малко отлагания върху клапаните, а дизелът е със 7 пъти по-малко сяра от дизела предлаган в страната и оттук по-редки срещи с автосервиза. Просто технологията на крекинг на нефта и вида на добавките са от много по-ново поколение спрямо тези в България и Румъния. Цените ни са като на останалите БС.
Като начало искам да предложа на всеки член на клуб BMW клиентска карта с която може да зарежда всички видове гориво по всички бензиностанции на Еко-Елда, като при плащане на каса получава 0,02 лв/литър отстъпка от обявената в момента цена на бензиностанцията. Картите не са с ПИН код и са карти на приносителя.
Ако предложението представлява интерес за Вас, се обръщам към Модераторите на клуб BMW с молба да ми предоставят информация за броя на регистрираните членове на клуба, за да подготвя съответните карти. Това може да стане на моите и-мейли : d.tortopov@eko-elda.com или dkt_bg@yahoo.com и на телефон 0898674006. Моля също така и за координати на Модераторите защото имам идея за в бъдеще да предложа нещо в повече и за самия клуб. Върху картите ще бъде изписано името на Вашия клуб.
Така че моето предложение за карти може да стане факт следващата седмица.
Благодаря Ви за търпението да изчетете всичко това и очаквам Вашия отговор за да може бензиностанциите на Еко-Елда да Ви бъдат от по-голяма полза и услуга.
Колега а нас ще ни поканиш ли???

Ако си погледнал в-к Монитор от неделя 09-Октомври на първа страница точно в средата пише за нас.... Или пък ако си гледал някоя от националните ТВта или слушал радио.
Ето ти статията от Монитор...електронен вариант:
http://www.monitor.bg/main/article?sid= ... 87&eid=502
Ето и електронната първа страница:
http://www.monitor.bg/main/?sid=&cid=1&eid=502
Прати ми ЛС....за да се разберем да се видим.

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Браво Айси, точно така.
Това за гаджето е много на място.
Ето какво обсъждат колегите от VW форума:
ЕКО
Не твърдя, че е 100% вярно, но понеже често зареждам там не съм във възторг.
Ако някой от вас има туба в багажника може да направи едно просто измерване, пък после да преценим.
Това за гаджето е много на място.

Ето какво обсъждат колегите от VW форума:
ЕКО
Не твърдя, че е 100% вярно, но понеже често зареждам там не съм във възторг.
Ако някой от вас има туба в багажника може да направи едно просто измерване, пък после да преценим.
Touring & windsurf club
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Дааа,прочетох дебата в VW форума и аз също мога да кажа,че когато един път заредих над 70 литра в резервоара 95-H,после си скубах косите
Колата ми скъса нервите и оттогава не съм сипал и капчица гориво оттам
Единствено sve е доволен от 100 октановия бензин ....
Георги Пенчев

Георги Пенчев
моето скромно мнение е че 2 стотинки на литър бензин е.. смешно и на мене ми звучи леко обидно.. дори и да осъзнавам че това е един жест които не се предлага на широките маси. но някак си "чувството за екслусивност" не ме обзема. особено ако трябва да изхабя 2 литра бензин че да отида да напълня на определена бензиностанция...
променете офертата така че отстъпката да е функция на количеството закупено гориво. примерно 2 ст/л при 20 литра, 5 ст/л при 50 литра и 7 ст/л при 70 литра ... или там каквато схема е печеливша за фирмата.
иначе офертата като механизъм е узряла за реализация. успех във начинанието...
променете офертата така че отстъпката да е функция на количеството закупено гориво. примерно 2 ст/л при 20 литра, 5 ст/л при 50 литра и 7 ст/л при 70 литра ... или там каквато схема е печеливша за фирмата.
иначе офертата като механизъм е узряла за реализация. успех във начинанието...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Офератата е узряла за реализация много отдавна, но никой от шефовете на големите вериги явно не може да се усети,че в авто-клубовете в България има голям потенциал. Но логиката "Те и без това зареждат" не е най-правилната, ама не е моя работа да ги уча на мениджмънт. Сега по темата. Горивата на Еко-Елда наистина са качествени, поне аз съм доволен. Дано в това отношение нещата да останат такива. Ама тоя "ексклузивитет" ми изглежда като захарно петле... Аз зареждам на съвсем легална бензиностанция с 15ст. под цената на големите вериги от няколко месеца. Качеството на бензина е не по-ниско от тяхното, дават ми фактури и за мое учудване, не лъжат в грамажа
. Или лъжат толкова малко,че на един резервоар не се забелязва. За мен такива "масови покупки" са смислени при аналогична отстъпка, на тази, която ползвам в момента. Естествено, тя може да е обвързана с някакво общо или индивидуално потребление за месец, с някаква схема за стимулиране на потреблението, но двете стотинки на литър са си жива обида от фирма с няколко милиона дневен оборот към собственици на коли, чийто разход на 100 км е 25 + лв... Това си е моето мнение като потребител, разбира се, не следва да се обвързва с позиция на клуба... 

Never mistake motion for action...
вупрос към г-н ''високо качествени горива''
Г-н Тортопов,бихте ли ми казали Крум Дончев с каво гориво(бензин)кара SUBARU-то,продполагам,че горивото е Ваше,имайки предвид сериозното рекламно пано в/у колата му?
Ако рейсинговия бензин е Ваш(ЕКО)ние простосмъртните ще можем ли да си закупим 
Г-н Тортопов,бихте ли ми казали Крум Дончев с каво гориво(бензин)кара SUBARU-то,продполагам,че горивото е Ваше,имайки предвид сериозното рекламно пано в/у колата му?

http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Лично ми мнение е следното: членовете на БМВ клуб България сме 50 човека (посетителите на форума са над 1000, но това е друг въпрос). Почти всички имаме автомобили, които се ползват ежедневно. Това е почти същото като да сме една средна по големина транспортна фирма. Т.е. когато тръгваме на преговори трябва да изхождаме точно от тази позиция. Не виждам защо петролните вериги да правят отстъпки на Сульо и на Пульо само защото бил фирмичка с 15-20 таксета или "Чавдарки" последен модел(1983 год.), а на нас да не ни правят същите. По-малък оборот ли ще им направим? Не мисля. Според мен това намаление от 2 стотинки си е чиста подигравка. Преди време Еко Петролеум даваха карти с по-голяма отстъпка (между 3 и 5 %) и то само защото си направил застраховка при определен застраховател. И какво правеха притежателите на тези карти? ИЗХВЪРЛЯХА ГИ. Ако искате да правиме същото с Вашите карти-добре. Ако обаче имате сериозни намерения за отваряне към българските автомобилни клубове просто преразгледайте предложението си.

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Значи при всичките ми разговори с вериги бензиностанции се е въртяло около 5-10 % отстъпка. Така че и на мен ми се вижда твърде неприемливо тези 2 ст. Ако преосмислите предложението може и да има повече взаимни изгоди.
May the BMW force be with you!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
ICE написа:Не смятам, че отстъпки, които са по-малки от 5-10 ст. си заслужават цялото това писане.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3