саобщение на бордовиа комп
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
саобщение на бордовиа комп
Здравеите колеги.Изкам да попитам ниакои знае ли от какво ми светва чека за фаривете при положение че всички лампи са наред преди време сам сложил ксенон 5 6 месеца ниамаше грийа сега от веднаж почна на всяко светване излиза чека пробвал сам и сас оригиналните крушки няма промяна.Ако мойе да ми даде някои савет ще помоя на jorkata_bmw@abv.bg благодаря.
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Re: саобщение на бордовиа комп
Някоя дребна крушка която не забелязваш ти е изгоряла колега но чека я засича.
Бъди честен пък да става квото ще
Че колко дребни крушки, които не забелязваш има, колега... ;]
А по темата - darull, кажи точно какво изписва борда, т.е. къде си мисли че имаш проблем и ще ти кажа какво да правиш, в краен случай може да изолираш въпросните светлини да не ги чеква. Аз така съм си изолирал късите например, определено и сам разбирам когато ми изгори крушка на късите
Бих ти писал и имеил, ама мисля, че идеята на този форум не е решенията на проблемите да се обсъждат другаде освен тук.
А по темата - darull, кажи точно какво изписва борда, т.е. къде си мисли че имаш проблем и ще ти кажа какво да правиш, в краен случай може да изолираш въпросните светлини да не ги чеква. Аз така съм си изолирал късите например, определено и сам разбирам когато ми изгори крушка на късите

Бих ти писал и имеил, ама мисля, че идеята на този форум не е решенията на проблемите да се обсъждат другаде освен тук.
Ами излиза тази гресхка коиато си е за изгориал фар ама сега не се чисти фаривете светят габаритите светиат а злиза грешка сменил сам единия баласт мойе ли да има вразка това?
4 мнения
• Страница 1 от 1