318 тдс - умна дюза?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
318 тдс - умна дюза?
Привет, колеги! Нов съм във форума, от скоро съм (горд) собственик на въпросното Е36 318тдс
и ми прави мизериии... а именно умната му дюза капе нафта от нея и в сервиза ми казаха, че е за смяна, а цената и е 250 лв.
може ли някой да ми предложи по-евтино решение?
Благодаря!

и ми прави мизериии... а именно умната му дюза капе нафта от нея и в сервиза ми казаха, че е за смяна, а цената и е 250 лв.

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Re: 318 тдс - умна дюза?
Същата от Омега 2.5тдс или БМВ 2.5тдс...Zimski написа:Привет, колеги! Нов съм във форума, от скоро съм (горд) собственик на въпросното Е36 318тдс![]()
Благодаря!

Евтина си търси по морги читава щом не ти се дават 250лв.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ако са ти предложили нова или рециклирана дюза за 250лв. няма какво да се чудиш.Взимай я! Втора ръка вървят по около 150лв. според теб заслужава ли си риска?
Оригиналната от БМВ е към 500лв. и да на омега мотора е същия и дюзата е същата.
Оригиналната от БМВ е към 500лв. и да на омега мотора е същия и дюзата е същата.

4040 написа:не обращай внимание само малко ще мирише в купето на нафта
Да бе...и мотора от 90 коня става на 60
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- bankata318
- Потребител
-
Re: 318 тдс - умна дюза?
еи някои може ли да ми каже колко вата е датчика в умната дюза имало някакви ватове ме питат
съпротивлението е 100 - 150 ома ама за тия ватове чувам за пръв път ! благодаря предварително 

7 мнения
• Страница 1 от 1