Питане за м54б25

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Аватар
Кара: lp_play вече не посещава този саит

Re: Питане за м54б25

Мнение от lp_play » 29 Апр 2010, 21:01

към AGD: никъде не съм споменавал че заварявам по ходовата част, чети внимателно. Това което съм говорил и съм исползвал клип4ето като пример е че дюзата пръска 2 пъти. В онзи саит е написано всичко за всеки инжекцион за който се споменава в тази тема, и има превеждащи програми за тези дето не знаят англииски. Българска литература за двигатели ако трябва да търся значи да не се оправя с проблема до акто намеря ;)
не ми преиначавай думите ако обичаш - благодаря ;)

към anzak: да, разбрах ;) само дето аз не казах че има а попитах ;)
Изображение
Тези, които пишат на кирилица не са "повече" българи от тези, които не го правят ;)
Тези, които не пишат граматически правилно, не го правят защото са неграмотни ;)
Тези, които са "перфектни" в правописа не значи че са културни ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 29 Апр 2010, 23:42

Колеги няма нужда да се карате просто има такъв мотор на изгодна цена и искам да го сложа в е30ката ако си заслужава ;) иначе сега съм с м50 ако ще върви посъщия начин не виждам смисъл да го слагам :dunno: но никога не съм виждал как върви и се държи тоя мотор :roll:
ако трябва да се сравни тоя мотор с кой може да се сравнява м54б25-192hp
м50б25-192hp
м52б25-170hp
м52б28-193hp
Благодаря ви :bchug:
Изображение

Аватар
Кара: lp_play вече не посещава този саит

Мнение от lp_play » 30 Апр 2010, 0:05

неско брат :) не се занимаваи не си струва ;) по евтино ше ти излезе да си земеш
бавария с такъв двигател :) пък и няма кои да ти го сложи тоя двигател без проблеми. ти имаш ли се с някои да ти излезе по на далавера? при паньо ако отидеш ше ти иска мама и тате ;) незнам така съм забелязал, поне той ще ти го направи както трябва ако се навие
Изображение
Тези, които пишат на кирилица не са "повече" българи от тези, които не го правят ;)
Тези, които не пишат граматически правилно, не го правят защото са неграмотни ;)
Тези, които са "перфектни" в правописа не значи че са културни ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 30 Апр 2010, 10:43

lp_play написа:неско брат :) не се занимаваи не си струва ;) по евтино ше ти излезе да си земеш
бавария с такъв двигател :)

Каква е тази Е30 оригинално с М54B25 бре колега Изображение Изображение Изображение

Чети внимателно какво се пита, преди да пишеш!

nesko написа:просто има такъв мотор на изгодна цена и искам да го сложа в е30ката ако си заслужава....

Предишна

Назад към E39