Теч на гориво около горивният филтър
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
Теч на гориво около горивният филтър
Колеги, моля за малко помощ защото имам един проблем: Горивният ми филтър е винаги влажен от долната му страна, дори го смених и пак новият се навлажнява от долу с гориво. Сложено е ново уплътнение което си е с филтъра, ама резултата е същият и при старият и при новият филтър има теч. Също искам да знам основата за която се захваща филтъра как се казва, защото питах един майстор какво да кажа, когато искам да си търся тази основа, но отговор неполучих. Гледал съм и основата и няма спукано.....
Мъркучите също са здрави ама проблема го има.

AQUILA1001
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Re: Теч на гориво около горивният филтър
за мен проблема е в основата
Щом ти навлажнява,а не тече означава ,че пукнатината/ините може да е малка и да не я забелязваш

Щом ти навлажнява,а не тече означава ,че пукнатината/ините може да е малка и да не я забелязваш

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
AQUILA1001 написа:Колеги, моля за малко помощ защото имам един проблем: Горивният ми филтър е винаги влажен от долната му страна, дори го смених и пак новият се навлажнява от долу с гориво. Сложено е ново уплътнение което си е с филтъра, ама резултата е същият и при старият и при новият филтър има теч. Също искам да знам основата за която се захваща филтъра как се казва, защото питах един майстор какво да кажа, когато искам да си търся тази основа, но отговор неполучих. Гледал съм и основата и няма спукано.....Мъркучите също са здрави ама проблема го има.
кой филтър, че се няколко модела
скобите сменил ли си ги и тяг, че обикновено те са леш в цялата конструкция.
- kapi_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да цирикат!!!
- Мечтае да кара: НЛО
да съгласен сам за скобите погледниги
Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. Правило №2: Не използвай имена. Правило №3: Никога не надничай в опаковката.
първо кажи къв е матора, аз се сещам, ама все пак за протокола, че ако бех мод, да е отлетела таа тема вече 

- kapi_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да цирикат!!!
- Мечтае да кара: НЛО

Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. Правило №2: Не използвай имена. Правило №3: Никога не надничай в опаковката.
kapi_88 написа::mhihi:![]()
![]()

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Ами Кадърно е момчето и много компетентно по всякакви въпроси за всички моториtsb_bg написа:kapi_88 написа::mhihi:![]()
![]()
колега kapi_88 ти днес не пропусна нито една тема да се разпишеш ...

8 мнения
• Страница 1 от 1