Как се сменя ДЮШЕМЕ и колко струва :DDD
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Как се сменя ДЮШЕМЕ и колко струва :DDD
Та въпросът е такъв - сменя ли се дюшемето
/ сори за израза към тези, които го харесват/... Става въпрос за вътрешените декоративни елементи - на таблото и около скорстния лост, капака на пепелника... Някой правил ли го е, какви са цените / на сиви алуминиеви или както там се водят...лайсни/, колко е труда, от къде могат да се поръчат и пр
За Е92 говорим

За Е92 говорим

- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
- Мечтае да кара: всеки ден
Re: Как се сменя ДЮШЕМЕ и колко струва :DDD
При всички дилъри ги има колега - Мкар, Дару и т.н., но не са много евтини - можеш да си поръчаш каквито искаш. Аз питах миналата година в Мкар но се отказах да ги сменям заради цената.Иначе се сменят лесно.
Apassionata написа:Та въпросът е такъв - сменя ли се дюшемето/ сори за израза към тези, които го харесват/... Става въпрос за вътрешените декоративни елементи - на таблото и около скорстния лост, капака на пепелника... Някой правил ли го е, какви са цените / на сиви алуминиеви или както там се водят...лайсни/, колко е труда, от къде могат да се поръчат и пр
![]()
За Е92 говорим
Отиваш в Овердрайв, отзад при Вилнер и ти ги облепят с каквото си поискаш. Не е много скъпо. Кеф ти карбоново фолио, кеф ти някакво друго, кеф ти кожа, избор има. http://www.vilner.eu/
Иначе да смениш всичко с оригинални елементи е доста скъпичко в сравнение с горния вариант.
Аз съм сменял всички елементи + скоростен лост (целия), половин час работа е и си има много добри DIY-та.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Apassionata написа:Та въпросът е такъв - сменя ли се дюшемето/ сори за израза към тези, които го харесват/... Става въпрос за вътрешените декоративни елементи - на таблото и около скорстния лост, капака на пепелника... Някой правил ли го е, какви са цените / на сиви алуминиеви или както там се водят...лайсни/, колко е труда, от къде могат да се поръчат и пр
![]()
За Е92 говорим
450 лв.

![]()
За Е92 говорим
Aз му викам бирария на това

И на мен не ми харесва и бих избегнал да си купя кола с това

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
BMW120 написа:
Aз му викам бирария на това
И на мен не ми харесва и бих избегнал да си купя кола с това
"Бирарияяя"

А иначе като търсиш точно определен модел, двигател, цвят, имаш претенции към салона... колите, които отговарят на всички изисквания са толкова малко /или толкова скъпи/, че накрая си викаш, абе чай да видя и тези с дюшемето / преди това директно затваряш обявата/... Та за това попитах...
Благодаря на absix-a за инфото

6 мнения
• Страница 1 от 1