Гърми в дебитомера
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
Re: Гърми в дебитомера
мерси за съветите маркуча го смених гърмрнрто намаля значително но пак го има и вече пали много трудно а когато запали е почти невъзможно да се изфорсира след като загрее колата се оправя малко но пак не е добре (на бензин).
- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
колега сменяш иннжекторите и бензиновата помпа чистиш стъпковият мотор и вече трябва да е ок ако пак нее както трябва тарси друг дебитомер
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
а дали не е възможно да е заминала ламбда сондата? това е само прдположение, разбира се.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- porsche_design
- Потребител
-
Колега,ти хубаво си сменил маркуча,но ти казвам същото беше и при мен трудно пали,работи като на 4-5 цилиндъра,а бе отвратителна работа.Направо ми се плачеше като я видех така да работи.Като заграее прав си,пооправя се,но смени свещите(NGK-например) палеца,дистрибуторната капачка и кабелите.При мен нещата се оправиха(да чукам на дърво).Ако нямаш пари по-добре не я карай,защото накрая ще те дърпат до майстора(както стана с мен).Действай колега,щото ще става по-лошо....
- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
колеги това дето гарми значи бедна горивна смес не му стига гориво и трябва да се види помпата в резервоара или инжекторите не работят както трябва
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
Имам абсолютно същият проблем.... на диагностика всичко е уж ОК а като подам рязко газ на място (не винаги обаче ) и гърми дебитомера,колата не е имала никога газово.Бях чел подобна тема и се оказаха бобините?
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2