окрадоха ме
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: окрадоха ме
И като се събудихте к'во стана? Хванахте ли бандитите? 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Е как ше ги ловат, нали требва да ти носят в заложните къщи 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
spacepl написа:Е как ше ги ловат, нали требва да ти носят в заложните къщи

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
ПОМАГАЩ написа:
Внимание колеги !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Отново са се появили по големите паркинзи и около големите магазини мошенниците с така наречените "ТАПИ" . За тези които незнаят какво е това пояснявам електонно устройство с големината на достанционно но мощност около 0.5W което излъчва на честота 433MHz и блокира дистанционно на колата и ако я закл'чвате с него сте сготвени , колата остава отключена и без аларма .
Тази вечер ми се случи в София на паркинга на Кауфланд (Банишора) , не можаха да ме оберат защото веднага ми направи впечатление защото не чух звук и не ми се сгънаха огледалата , огледах се и го видях отсреща на около 20м видя ме че го гледам и се усети и побягна . Яд ме че не се направих на луд да го издебна и да го пребия .
Така че пазете се колеги .
Източник : http://www.opelclub-bg.net/forum
Ставам днес към обяд викам ще ида да си измия кошарата и какво виждам ???? тазове 4 броя оригинал липсват..... преди няколко седмици огледалата ..... а преди тях емблемите ....... ся останаха само лайсните да ми земат
писна ми вече... уби ми се всякакъв мерак 

и какво е най фрапиращото колеги .... предния път като изревах за огледалата и пуснах тема в "Купува" и ми се включиха 2-3ма с новорегистрирани профили с по 1-но мнение предлагащи части .... сещаите се !
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Затова трябва тия с по 1,2 мнения дето така услужливо продават части на далавера да хванем да ги преслушваме е така за инфо само да видим откъде се снабдяват с навигаций огледала и тн.
П.С. Има много точни колеги които продават цели коли на части или неща от техните коли които са заменили и тн, но има и много съмнителни с части незнайно от къде и на подозрително ниски цени, та моето предложение е да почнем да им правим едни проверчици
.
П.С. Има много точни колеги които продават цели коли на части или неща от техните коли които са заменили и тн, но има и много съмнителни с части незнайно от къде и на подозрително ниски цени, та моето предложение е да почнем да им правим едни проверчици

- bijona
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Обществен транспорт с билетче
- Мечтае да кара: Mustang Shelby GT500 от 1967г.

dbanchev написа:Колеги краде се и то яко! Всичко де що може да се сваля и гепи от колите се тараши яко. Трябва да се организираме по квартали и да млатим изметта която ни краде! Аз в моя квартал Красна поляна вече 2 пъти сгащвах боклуци и ги млатихме с едни приятели- оставя се кола примамка и чакане.... после бой колко може докат те заболят ръцете, да ви кажа по голем кеф от тва да зариташ некой дет заслужава нема.
Па шо си играете да си трошите рацете, давай с винкели за назидание на другите боклуци да видат че не могат да пипат безнаказано

- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Да, то хубаво да го ванеш да го убииш от бои иии....накрая ти ще излезеш виновен за това че си го трошил, а пък за неговата кражбица и дума няма да се каже. Щото нали знаете интензивността на самозащитата трябва да зависи от нанесените вреди върху собствеността
.

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
пазате си колите, гладът е по-голям от всякога. нощес на комшията Е46-цата остана без фарове и волан. застрахователите ще покрият само разбитата ключалка на вратата, всичко останало е свалено супер професионално без нищо счупено 

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
NAPSTERS написа:пазате си колите, гладът е по-голям от всякога. нощес на комшията Е46-цата остана без фарове и волан. застрахователите ще покрият само разбитата ключалка на вратата, всичко останало е свалено супер професионално без нищо счупено
наистина не признават мамка им и на застрахователите и на гепачите...
Съберете се в СФ колеги, все някой има полицай от вас сложете кола примамка и чакълете... не постоянно в месеца 4-5 пъти, гаранция, че ще ви е забавно и резултат ще има

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
LUCIFER'S написа:NAPSTERS написа:пазате си колите, гладът е по-голям от всякога. нощес на комшията Е46-цата остана без фарове и волан. застрахователите ще покрият само разбитата ключалка на вратата, всичко останало е свалено супер професионално без нищо счупено
наистина не признават мамка им и на застрахователите и на гепачите...
Съберете се в СФ колеги, все някой има полицай от вас сложете кола примамка и чакълете... не постоянно в месеца 4-5 пъти, гаранция, че ще ви е забавно и резултат ще има
Тебе в София ли те "удариха" или в Добрич?
- kamendc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X1 E84 25xd; E60 525d LCI Auto
на мен засега само металните капачета на вентилите на гумите... баси глупаците - по 1-2 лева са, ама да са гепени им е по-сладко, отколкото да си ги купят.
иначе гледам под лампа да я спирам, ама набележат ли те...
иначе гледам под лампа да я спирам, ама набележат ли те...
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
NAPSTERS написа:пазате си колите, гладът е по-голям от всякога. нощес на комшията Е46-цата остана без фарове и волан. застрахователите ще покрият само разбитата ключалка на вратата, всичко останало е свалено супер професионално без нищо счупено
това чудо в кой квартал се е случило???