обикновенно газово

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: обикновенно газово

Мнение от kdl » 05 Апр 2010, 20:31

fastv6 написа:Това че монтажа на газовата система е изпълнен добре и че има разни други шукариики не ти дава правото да си мислиш че е фабрична. Такова понятия няма. Ако имаше щеше да пише на изпарителя BMW, а не Lovato, BRC, и разни други тенджери :mhihi:
Пообразовай се малко, после заповядай пак ;)
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... /M/browse/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 05 Апр 2010, 20:36

krumovvv написа:
Biogame написа:
krumovvv написа:
ned_gm28 написа:
krumovvv написа:колега аз съм с обикновенна газова има сложени едни кихалки на колекторните тръби и изобщо не ми гърми двигатела е м52 б20 ванус

И да не ти гърми,с никаква проста газовица няма да върви както и да гори колкото с ГИ :!:

аз не съм пилот на дълго съм я пробвал и ми е стигала до 240 км а ако искам да се изтрелва има бензин за тази работа

Колега къде ги вдигна тези 240 км с тая 20-ска.Ти от Витоша надолу ли я засили.

виж какво бе да съм ти дал пари да ми вярваш идваш и слагаш твоят талон и ще я пробваме

Само недей ми се впряга,и на БЕ говори на някой друг.
Щом имаш много бърза 20-ска,ми радвай и се.
:driving: :dunno: :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 05 Апр 2010, 20:41

liloff написа:
fastv6 написа:Това че монтажа на газовата система е изпълнен добре и че има разни други шукариики не ти дава правото да си мислиш че е фабрична. Такова понятия няма. Ако имаше щеше да пише на изпарителя BMW, а не Lovato, BRC, и разни други тенджери :mhihi:

E какво искаш да кажеш с този линк.Така е има си фирми които правят разни неща за БМВ, но има и фирми които монтират фабрично газови уредби.Надали някой ще прави специален отсек за бутилката както е на мойте таралясници.Така че май трябва ти да потърсиш повече литература.Сега нямам време но ще потърся тези дни и ще ти прата линкове за някои марки които монтират газови фабрично на колите си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastv6 » 05 Апр 2010, 22:13

adovet написа:
liloff написа:

E какво искаш да кажеш с този линк.Така е има си фирми които правят разни неща за БМВ, но има и фирми които монтират фабрично газови уредби.Надали някой ще прави специален отсек за бутилката както е на мойте таралясници.Така че май трябва ти да потърсиш повече литература.Сега нямам време но ще потърся тези дни и ще ти прата линкове за някои марки които монтират газови фабрично на колите си.

Явно иска да покаже че има и други продавачи освен официалните представители :mhihi: , пък може и там вече да продават бмв-та фабрично с газ. Все пак кризата си е криза :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от mafiata_ » 06 Апр 2010, 4:46

1+ и от мен за ГИ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 06 Апр 2010, 10:23

fastv6 написа:Явно иска да покаже че има и други продавачи освен официалните представители :mhihi: , пък може и там вече да продават бмв-та фабрично с газ. Все пак кризата си е криза :banghead:
Много ми е кеф като се появи някой във форума и почне да излива мъдрост, определения, житейски опит и да използва емотиконки кат пич :) -> :mhihi: :banghead:

С риск да си загубя времето да ти пиша това: Линкът който съм пуснал показва БМВ от завода на CNG (демек Метан). Не са произведени много бройки, и почти не може да се намери такава, но са произвеждани в рамките на 6 години (от 1995 до 2000 вкл.) и доколкото съм чел, М43 е чудесен мотор за тази конверсия. Няма никакви грижи с леглата на клапаните: Нито при метан, нито при LPG.
adovet написа:E какво искаш да кажеш с този линк.Така е има си фирми които правят разни неща за БМВ, но има и фирми които монтират фабрично газови уредби.Надали някой ще прави специален отсек за бутилката както е на мойте таралясници.Така че май трябва ти да потърсиш повече литература.Сега нямам време но ще потърся тези дни и ще ти прата линкове за някои марки които монтират газови фабрично на колите си.
adovet, чети преди да пишеш моля те, за едно и също говорим. Това БМВ е с по-малък багажник и излиза от фабриката на БМВ със метанова уредба. Т.е. не е слагана допълнително. Линкът към този сайт показва фабрични парт номера на БМВ. Т.е. ако отидеш тук: http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... on_system/ и избереш CNG Unit най-долу, под номер 1 е Pressure Regulator-a (т.нар. редуктор или изпарител по махленски), отделяш около 1400$ и като отидеш в Камор, Дарукар, Вари и им дадеш номер 13 82 1 436 138, ще ти доставят редуктор със щампа БМВ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Апр 2010, 10:40

Давайте по темата, че ще ви предложа за награди накрая :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastv6 » 06 Апр 2010, 11:56

liloff написа:
fastv6 написа:Явно иска да покаже че има и други продавачи освен официалните представители :mhihi: , пък може и там вече да продават бмв-та фабрично с газ. Все пак кризата си е криза :banghead:
Много ми е кеф като се появи някой във форума и почне да излива мъдрост, определения, житейски опит и да използва емотиконки кат пич :) -> :mhihi: :banghead:

С риск да си загубя времето да ти пиша това: Линкът който съм пуснал показва БМВ от завода на CNG (демек Метан). Не са произведени много бройки, и почти не може да се намери такава, но са произвеждани в рамките на 6 години (от 1995 до 2000 вкл.) и доколкото съм чел, М43 е чудесен мотор за тази конверсия. Няма никакви грижи с леглата на клапаните: Нито при метан, нито при LPG.
С риск да бъда наказан от bum-bum :dummy:ще ти пиша това: Не са произведени много бройки сигурно няма и да ги видим защото 6 години си е малко време и като са разбрали от БМВ решили да не се излагат повече. Как един производител ще направи сериен автомобил който е преминал през редица тестове има технически изисквания за безопасност, надеждност и какво ли още не за което дава и гаранция и изведнъж решава да сложи и една бомба вътре. Боже колко мъка има по този свят.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: чужди коли и жени
Мечтае да кара: две коли едновременно

Мнение от krumovvv » 06 Апр 2010, 13:51

Biogame написа:
krumovvv написа:
Biogame написа:
krumovvv написа:
ned_gm28 написа:
krumovvv написа:колега аз съм с обикновенна газова има сложени едни кихалки на колекторните тръби и изобщо не ми гърми двигатела е м52 б20 ванус

И да не ти гърми,с никаква проста газовица няма да върви както и да гори колкото с ГИ :!:

аз не съм пилот на дълго съм я пробвал и ми е стигала до 240 км а ако искам да се изтрелва има бензин за тази работа

Колега къде ги вдигна тези 240 км с тая 20-ска.Ти от Витоша надолу ли я засили.

виж какво бе да съм ти дал пари да ми вярваш идваш и слагаш твоят талон и ще я пробваме

Само недей ми се впряга,и на БЕ говори на някой друг.
Щом имаш много бърза 20-ска,ми радвай и се.

това можеше да го кажеш по рано нали пари не давам за да ми вярваш жив и здрав бъди
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW e46
Мечтае да кара: BMW

Мнение от batgecko » 11 Апр 2010, 17:29

Пичове аз сам с М50б20 мотора с обикновенната газова сам минал вече 5000км и 1пат не ми е гръмнала ;) Слагаите не се тревожете Обаче сас М52б20 ваноса не става 4е там мн гарми от тоя ванос, ама може да се откачи и да не работи ;) :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 I Touring
Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003

Мнение от ned_gm28 » 12 Апр 2010, 0:26

batgecko написа:Пичове аз сам с М50б20 мотора с обикновенната газова сам минал вече 5000км и 1пат не ми е гръмнала ;) Слагаите не се тревожете Обаче сас М52б20 ваноса не става 4е там мн гарми от тоя ванос, ама може да се откачи и да не работи ;) :yes:

То вярно,че вече почти нищо не ме учудва,ама вярно ли има и такива BMW ентусиасти,дето и ВАНОС-а си ще откачат,само и само да не се набутат за ГИ :kuku: Ей момчета :!: Я се съвземете :!:На бензин не можете да издържате,що изобщо ги слагате и тия газови уредби,като и на газ не мислите явно да си карате колите толкова "много",че да си избиете поне ГИ-то :?:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от s087 » 12 Апр 2010, 7:09

Колега гледай преди да слагаш газова уредба всичко от към работа на двигателя да е наред.
Иначе слагаш един газов инжекцион и нямаш проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW-to nastrani

Мнение от diqn_bs » 18 Апр 2010, 21:12

здр колеги искам да попитам тези кихалки от каде си вземат и колко пари струват.
Българска ДРИФТ Федерация
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от ///M BOSS » 26 Апр 2010, 18:18

Става колега монтира се обикновена газова ,но по добрия вариант е газов инжекцион :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 530xi N52B30
Мечтае да кара: Колело

Мнение от premium-line » 29 Апр 2010, 10:28

кихалките струват 12лв едната и ги има по сервизите.а иначе газ инжекциона си е друга бира.преди карах Е34 на газ свалих си агу-то и го сложихме на Е39 става въпрос за ГИ. Вече 3 години няма никакви проблеми.така че даваи смело :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към E36