Въпрос за аларма

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Въпрос за аларма

Мнение от DJJonny » 28 Апр 2010, 11:41

Здравейте, имам въпрос относно алармата ми Gemini (модел незнам) но ключа е с един бутон.
Тъй като идват жеги пък обичам да държа отворени стъклата лятото, иначе обемните датчици за къф са ми... обратно на очакванията Ви има ли чалъм да НЕ се затварят стъклата като се включи алармата защото в момента е вързана към комфорт модула и се затварят.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Re: Въпрос за аларма

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 28 Апр 2010, 15:01

Със сигурност може да се направи и да не се вдигат стъклата при включването... Най-хубаво отиди в сервиза, където са ти я сложили, ако имаш такава възможност...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 28 Апр 2010, 18:33

Там горе има едни важни теми, примерно 1 жокер: как алармата да управлява централно и джамци. Моя съвет е:
1-во. Ако знаеш какво правиш: купуваш си 1-но ключе - включено и изключено, туряш го на жицата която управлява стъклата, ама туй ключе да е по арно и го муаш някъде по таблото на 1-на ръка разстояние.
2-ро. Пак си купуваш това арно ключе и отиваш у сервизо и думаш на айманата какво ти душа сака. Плащаш му и си отиваш.

Трети вариянт не ти предлагам щот няма, от тук нататък си ти и после тури едни смимки на арното ключе и как действа, да ли не съм познал нещо случайно и да ода да пущим 1 тото, барем най-накрая ударя поне една 5-ца. Живо и здраво.

ПП. 1: Е34 на централната духалка е светодиода за алармата, и самия диод е бутон за точно тази функция която те вълнува.
2: Що си не вземеш един свястен модел, тука малко ще ме наплюете, ама това ми е мнението, сами ще разберете защо, ама след доста време.

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 28 Апр 2010, 23:50

ПП. 1: Е34 на централната духалка е светодиода за алармата, и самия диод е бутон за точно тази функция която те вълнува.

На моето Е36 също е така, диодчето е и бутонче, което управлява точно тази функция и щом имаш алармата с обемните датчици значи е като моята!

Назад към E36