Проблем с Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Pafkata_Bmw
- Потребител
-
- Кара: BMW E30
Проблем с Е30
Здравейте колеги скоро си купих Е30 за проект но тъй като не сам събрал всички части и не сам много добре с паричките в момента искам да попитам!!!Мотора в момента е м40 1.8 113hp като го запалия държи нормален оборот няколко секунди и гасне това се повтаря докато не загрее и другото е че докато е студена само да и бутнеш педала пак гасне от какво може да бъде свещите са нови и не е от тях!!!
Re: Проблем с Е30
първо на диагностика колега да видиш какво ще изкара... така може да са много работи....
- power of bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дифа да вие...
Pafkata_Bmw написа:Здравейте колеги скоро си купих Е30 за проект но тъй като не сам събрал всички части и не сам много добре с паричките в момента искам да попитам!!!Мотора в момента е м40 1.8 113hp като го запалия държи нормален оборот няколко секунди и гасне това се повтаря докато не загрее и другото е че докато е студена само да и бутнеш педала пак гасне от какво може да бъде свещите са нови и не е от тях!!!
дебитомер,ламда сонда...?

Ако БМВ е религия,то Е30 е икона!
Газова надявам се не е имала?От ламбда и дебитомер чак да гасне се съмнявам,но като я откачиш ламбдата ще си покаже.Като загрее как работи?

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
И аз го имам тоя проблем от известно време само ,че при мене работи само на газ колата.И не го прави постоянно а само когато закъснявам за работа...... 

В такъв момент отварял ли си капака да видиш замръзналия изпарител?sas_88 написа:И аз го имам тоя проблем от известно време само ,че при мене работи само на газ колата.И не го прави постоянно а само когато закъснявам за работа......

- longy
- младши ентусиаст
-
- Кара: Грозната Лети
- Детайли за колата: Чопли семки упорито
Залагам на дебитомер!
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Не ми замръзва изпарителя и не е от дебитомера,щото моя одавна предаде богу дух.Аз залагам на пукната капачка.
- Dafy
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 coupe IS
- Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
- Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ
ако вдигнеш предния капак и погледеш ... заслушаш се леко ... ще ти покаже от къде смуче въздух ... чува се съскане ... пипни маркучите на мотора за празния ход ... дебелия на входящия въздух след дебитомера, виж филтъра колко е запушен ...
а ламбдата и дебитомера когато и да ги смениш на 20 годишна кола няма да сбъркаш никога ... аз си сложих софтуер за без ламбда и си реших проблема с неравномерното ускоряване на тласъци ....
Успех
а ламбдата и дебитомера когато и да ги смениш на 20 годишна кола няма да сбъркаш никога ... аз си сложих софтуер за без ламбда и си реших проблема с неравномерното ускоряване на тласъци ....
Успех

- hhhman
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
12 мнения
• Страница 1 от 1