АБС/ДСЦ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: АБС/ДСЦ
Колега bmw_n00b а знаеш ли случайно че забравих да питам дали след ремонта трябва да се препрограмира на ново или само я слагам и си работи и лампата изгасва?
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Предполагам, че ще трябва да се изтрие грешката, ако има записана такава. Но винаги може да попиташ германчето с полски произход
Дано се оправи лесно всичко!

Проблема го има все още но да ви информирам до къде стигнах!
Значи още в понеделник свалих Модула опаковах го добре и замина за Берлин. Днес ми се обади немеца от полски произход
който ми каза, че модула ми е здал савсем багажа и неможе да бъде поправен и ми предложи нов препрограмиран с 2 години гаранция срещу скромната сума от 390 евро. Аз се съгласих и той каза, че днес ще го прати. Та значи това е последната информация! Когато доиде модула ще ви информирам дали всичко е минало ОК.
Приятен ден от мен.
Значи още в понеделник свалих Модула опаковах го добре и замина за Берлин. Днес ми се обади немеца от полски произход

Приятен ден от мен.
Здравейте на всички
искам да споделя, че си купих нов АБС модул с 2 години гаранция и програмиране в БМВ за 470 евро! АБС-са ми заработи за парви пат от както имам колата:)))е разбира се с 2 месеца ходене по мъките!
Благодаря на всички колеги за оказаната помощ!!! Надявам се и аз да мага да бъда полезен на някой!
искам да споделя, че си купих нов АБС модул с 2 години гаранция и програмиране в БМВ за 470 евро! АБС-са ми заработи за парви пат от както имам колата:)))е разбира се с 2 месеца ходене по мъките!
Благодаря на всички колеги за оказаната помощ!!! Надявам се и аз да мага да бъда полезен на някой!
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Еми честито много безаварийни км.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2