ТDS-НАИ-ДОБРИА ДИЗЕЛ ЗА ВРЕМЕТО СИ АКТУАЛЕН И ДНЕС //BMW

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 26 Авг 2007, 22:29

Тая тема е просто безмислена. ТДС-а мине ли 350к км просто си го чакай да слънчала от към глава. Това го знам от познат който работи в сервиз на БМВ в Дортмунт Германия. А вие си направете сметка на колко километри идват колите от чужбина.
Карайте си ТДС-сите съз здраве дано нямате проблеми но не забравяйте всяка сутрин преди да я запалите да чукнете някаде на дърво. :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: ре

Мнение от bmwfena » 27 Авг 2007, 0:14

slavianko написа:Тая тема е просто безмислена. ТДС-а мине ли 350к км просто си го чакай да слънчала от към глава. Това го знам от познат който работи в сервиз на БМВ в Дортмунт Германия. А вие си направете сметка на колко километри идват колите от чужбина.
Карайте си ТДС-сите съз здраве дано нямате проблеми но не забравяйте всяка сутрин преди да я запалите да чукнете някаде на дърво. :mhihi: :mhihi:
и на мене ми го каза един рижав темерут в Австрия за тия 300-350 000км..чисто и просто си е проблем и това е...ако някой ден си купя такова говедо щего закарам при инспекция при батко ДИНО :mhihi: :mhihi: това е моя ТДСдиагностик :!:
Изображение

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 27 Авг 2007, 10:01

bmwfena написа:
slavianko написа:Тая тема е просто безмислена. ТДС-а мине ли 350к км просто си го чакай да слънчала от към глава. Това го знам от познат който работи в сервиз на БМВ в Дортмунт Германия. А вие си направете сметка на колко километри идват колите от чужбина.
и на мене ми го каза един рижав темерут в Австрия за тия 300-350 000км..чисто и просто си е проблем и това е...ако някой ден си купя такова говедо щего закарам при инспекция при батко ДИНО :mhihi: :mhihi: това е моя ТДСдиагностик :!:

:yes: Немаш никви грижи с поглид ги познавам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А бре дай некоя 17-ка че не остана нищо от мойте :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 30 Авг 2007, 1:27

как така слачасва.вапроса е да не се прегрее,тогава няма значение бензин или дизел все е на лошо

Аватар

Мнение от ivan. » 30 Авг 2007, 18:17

направихме темата безсмислена.караи ЗДРАВ тдс и друг дизел с еднакав стил и тогава пиши(това ми бе идеята).бензина е едно,дизела друго вси4ки го знаем

Аватар

Re: ТDS-НАИ-ДОБРИА ДИЗЕЛ ЗА ВРЕМЕТО СИ АКТУАЛЕН И ДНЕС //BMW

Мнение от ivan. » 28 Апр 2010, 0:58

я
Изображение
by ''kompleksa''

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 28 Апр 2010, 9:59

ivan. написа:я

Ванка от къде я намери тая тема :D Че ми напомняш за Славян недей бре :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06

Мнение от Нено Б. » 28 Апр 2010, 16:22

Затова...един дрът чугун пут_капака и яко газ :smoke:
Последна промяна Нено Б. на 28 Апр 2010, 23:25, променена общо 1 път
rwd фен

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от borcata bc » 28 Апр 2010, 21:31

вярно 4е тдс не е за спортно каране
имам я 4-та година сменил съм водна помпа :P термостат :P помпа в резервоара :P и реле за све6тите :P
4етох 4е ми трябват по 1000 лв на месец за да подържам такава кола :kuku но явно не е така
и сигурно има доста такива като мен които не пи6ат във форума всеки ден
а при4ината за това дали не е 15 годи6ния добре гледан расов тдс
оставам на вас да прецените :ok: :ok:
дали е актуален и днес ха-ха ха та тои 6те надживее и доста нови поколения дизели
borcata bc

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 3,0D
Мечтае да кара: МНООООГО ЯКО BMW

Мнение от kudo » 01 Май 2010, 19:51

borcata bc написа:вярно 4е тдс не е за спортно каране
имам я 4-та година сменил съм водна помпа :P термостат :P помпа в резервоара :P и реле за све6тите :P
4етох 4е ми трябват по 1000 лв на месец за да подържам такава кола :kuku но явно не е така
и сигурно има доста такива като мен които не пи6ат във форума всеки ден
а при4ината за това дали не е 15 годи6ния добре гледан расов тдс
оставам на вас да прецените :ok: :ok:
дали е актуален и днес ха-ха ха та тои 6те надживее и доста нови поколения дизели
:yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 01 Май 2010, 23:58

"Това го знам от познат който работи в сервиз на БМВ в Дортмунт ...."

А на мен ми казаха, че новата М-ка не ставала за нищо а 525а от 89 направо я разцепвала . :mhihi:

Славянко, ако на такива приказки вярваш ...за.би .
Чак ти се учудвам на личното отношение и омразата към тдс . Аз човек не мразя толкова .
На километража 220 000 км и още 300 000 скрити означава ,че колата ми е на повече от 500 000 км а може и повече .
Сега цялата да се нацепи разликата в спестените от гориво пари за 4 години е достатъчна за е38 730д примерно ...
Но засега не дава признци и още я карам ...И то с много голям кеф !
Ако дойдеш на морето ще ти дам едно кръгче на моята . После ще говорим .

Всички проблеми идват от собственика .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TDS
Мечтае да кара: M5 с гуми за горене

Мнение от D_U_D_E_ » 02 Май 2010, 12:12

Тея ТДС-и не са ги направили като хората, толкова вървят, че хората се бъркат и си мислят, че карат спортни коли, после как няма да пукне глава, крак или там квото има за пукане. Стана така, че ми изгърмя вод. помпа, 16 год. ми баба спря подаването на гориво, усетих я и спрях. Смяна и пак газ. Има много теми с оплаквания за ТДС-и, ама повечето започват още с покупката, на еди си кой му загрявала, ми на мене за 3 год. не ми се е качвала стрелката след 12 часа(освен 1-2 пъти под моста). :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Мнение от Пресиян Василев » 02 Май 2010, 12:22

D_U_D_E_ написа:Тея ТДС-и не са ги направили като хората, толкова вървят, че хората се бъркат и си мислят, че карат спортни коли, после как няма да пукне глава, крак или там квото има за пукане. Стана така, че ми изгърмя вод. помпа, 16 год. ми баба спря подаването на гориво, усетих я и спрях. Смяна и пак газ. Има много теми с оплаквания за ТДС-и, ама повечето започват още с покупката, на еди си кой му загрявала, ми на мене за 3 год. не ми се е качвала стрелката след 12 часа(освен 1-2 пъти под моста). :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Eми Има теми колега.Доста ТДС-ки са закрепени сьс заварки по главите,прахчета,масло в резервоара (да не мени обороти),с клечки резистори да палят топли и така нататьк и така нататьк.И като я купи някои сиромах почват едни гюролтии да се вдигат после че ТДС-а бил такьв или онакьв
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 02 Май 2010, 13:21

Направо заключвам темата :shock:
Това на какво прилича , все едно изправяте на крака Сталин е*ати :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към E34