Проблем с радиото
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- bijona
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Обществен транспорт с билетче
- Мечтае да кара: Mustang Shelby GT500 от 1967г.
Проблем с радиото

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Re: Проблем с радиото
Относно радиото (Multy information display - MID, се нарича) вариантите са два - замяна на лентов кабел вътре в него, който е и причината за несветенето на всички пиксели или да го смениш с втора употреба такова радио, което няма този проблем. Втория вариант е по удачен, тъй като можеш да си намериш втора употреба за 100-150 лв., докато ремонта може да ти излезе и по-скъпо и с цената на мнооого излишни нерви.
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Колега първо честито за колата да ти е жива и здрава. Сега за тва с радиото- можеш да смениш лентовия кабел или да вземеш друг такив дисплей втора ръка(нов е много скъп). За мен лично е по-добре да смениш лентовия кабел(мисля че колегата mad_presley може да ти съдейства), защото като вземеш втора ръка кой знае колко ще ти издържи или пък колко изгорели пиксели ще има на него. Сменяйки лентовия кабел поне знаеш че няма да имаш тоя проблем бая време.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Николай Диянов написа:... За мен лично е по-добре да смениш лентовия кабел ... Сменяйки лентовия кабел поне знаеш че няма да имаш тоя проблем бая време.
Давайки съвет на колегата да смени лентовия кабел, опитвал ли си да смениш поне един на такова радио.

- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
Ами не колега аз не съм електричар, затова и насочвам колегата към някой, който може да му помогне(mad_presley). Смяната на лентовия кабел може и да е по скъпа, но поне така ще знаеш, че е нов и няма да ти създава проблеми известно време. А иначе зимаш втора ръка нещо, което не знаеш докъде ще те изтика
.

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
относно чистачките.. колата имали сензор за дъжд? и с какви фаровеси? фабричния феис или накъкви други.
ако си с фарричния феис си купи нови крушки , просто с времето започват да светят по-слабичко.
ако си с фарричния феис си купи нови крушки , просто с времето започват да светят по-слабичко.
- bijona
- кандидат ентусиаст
-

- bijona
- кандидат ентусиаст
-

- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
Колега, а проверяван ли е компютъра на колата за грешки. Може в това да се корени проблема с чистачките.
- bijona
- кандидат ентусиаст
-
Не не съм правил тест!А някои може ли да ми каже каде в София мога да го направя и кви кинти е? 

- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
Ами теста може най-сигурно да стане в Дару кар. За кинти не мога да ти кажа че не съм ходил от бая време и ще зависи какви тестове ще правиш. Иначе ако е само да се изчистят грешките не би трябвало да е нещо фрапантно.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Николай Диянов написа:Ами теста може най-сигурно да стане в Дару кар. За кинти не мога да ти кажа че не съм ходил от бая време и ще зависи какви тестове ще правиш. Иначе ако е само да се изчистят грешките не би трябвало да е нещо фрапантно.
Колега това Дару ,взе нарицателно да става.Абслютно сьщата работа че и кьде ли не по добра ,могат да я свьршт доста грамотни хора от форума.Няма да правя реклама на никои ,нека колегата да се отрьска да попрочете някои друга тема ще види кои може да му свьрши работа.
Не че сьм супер против оторизирания сервиз,но няма да получи инфо за колата от пьрва рька ,тоест няма да при нея при тестването и то се получва все едно аз да му кажа кое какво е .
Поздрави
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
Ами може и така да е колега, ама като някой пита първото място, за което се сещат повечето хора е Дару или Камор, тъй като все пак са оторизирани сервизи и няма толкова голяма опастност да ти цакат колата(за Камор е по-голяма опастността де
)

- bijona
- кандидат ентусиаст
-
Колеги значи за енджела се оказа,че е различна фасунката по-къса е!нова е 50 лв. може ли някой да ми кажа каде може да се намери втора ръка?колата е с ксенон фабричен и заради това са скъпи фасунките!и още нещо да ми помогнете каде е на клаксуна говорителя?

14 мнения
• Страница 1 от 1