Свързване на Pioneer AVH-P5000DVD

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Свързване на Pioneer AVH-P5000DVD

Мнение от sean-john » 24 Апр 2010, 21:42

Здравейте колеги купих си тази машинка ,но нещо не иска да тръгне... свързвам си всичко както трябва там ISO буксата ала бала,но не иска да тръгне... като махна панелчето си мига червения диод... четох някъде,че трябва да се свърже с ръчната спирачка за да тръгне :shock: незнам колко е вярно,но аз друга причина за да не тръгне не намерих... някакви идеи,някой които е връзвал такъв плеър... няма ли начин да се излъже,че е вързана ръчната спирачка...
Последна промяна sean-john на 25 Апр 2010, 9:52, променена общо 1 път

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Re: Свързване на Pioneer deh5000

Мнение от Lenco » 25 Апр 2010, 0:28

Този няма такова нещо като ръчна. Жълт, червен и черен, и тръгва.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 25 Апр 2010, 1:14

Lenco написа:Този няма такова нещо като ръчна. Жълт, червен и черен, и тръгва.

Ами явно не е така колега... защото и жълтия и червения (и двата са за 12 волта ток... са свързани) и после черния който е така да се каже "минуса" .... свъзрал съм го сякак ама не тръгва....

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 25 Апр 2010, 9:52

Извинявам се за грешката не съм посочил вярния модел... а именно модела е Pioneer AVH-P5000DVD

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: С 45-ти номер

Re: Свързване на Pioneer AVH-P5000DVD

Мнение от todor kerin » 25 Апр 2010, 10:04

:mhihi: шах,а?!И аз моя като го взимах и в магазина не могат да го пуснат един час :lol: За да тръгне трябва да свържеш радио тунера(една сива малка кутийка,която трябва да е в комплекта).Без него няма да иска да проработи,незнам защо така са го измислили.Най-добре си прекарай кабелите на тунера и УСБ-то в жабката,най-удобно е и не стъчат кабеляци,особено някои както си оставят кабела на УСБ-ти да виси от някъде и става :banghead:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от todor kerin » 25 Апр 2010, 10:09

А това за ръчната работи,но като я свалиш и екрана се прибира,което е кофти,щото не можеш да ползваш тъча докато шофираш.По-принцип фабрично е направено да си работи в движение ,не се опитвай да го връзваш никъде.И още нещо ВАЖНО :!: ,ако е ново отиди да ти го свържат в оторизиран сервиз и да ти подпечатят гаранцията,че прецака ли се няма да ти важи,пък си е цифра да го ева :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 25 Апр 2010, 10:36

Мерси колега цяла сутрин ровя из гоогле и аз намерих това за радио тунер-а (кутииката) ще вървя да го мъча пак :mhihi: дано проработи най-после,а иначе си е ново-новиничко ,ама го взех от магазин който си поема гаранцията била тя подпечатана или не :) още веднъж мерси :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от todor kerin » 25 Апр 2010, 10:40

няма кво да го мъчиш,свързваш го и ООО Чудо :mrgreen: И гледай да не си загубиш болтчетата на шейната,че после е тегаво :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 25 Апр 2010, 16:34

Тръгна... за малко :mhihi: после тамън "сглобих" таблото (защото я бях разпердушинил цялата отпред ем да намеря къде да сложа тая кутия за радиото (що за тъпотия е тая кутия незнам) хем да намеря място за кабелаците,че те са 50 броя сигорно и хем да прекарам USB-то в жабката) всичко си бачкаше перфектно... после сглобих всичко поставих плеъра... и я да го пусна няма никой :banghead: няма никакъв ток.Пробвах и старото ми ЦД същата работа просто няма ток... гледах бушоните (25,43,44) всичко е наред... прегледах за извадени кабели или скъсани няма нищо видях се в чудо :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520

Мнение от IMB » 26 Апр 2010, 10:29

Има още един предпазител до акумулатора, при мен той беше изгорял.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 26 Апр 2010, 15:36

Ще погледна колега мерси :) току що се връщам от работа и ще вървя да я разпердушинвам цялата :( дано намеря проблема

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 26 Апр 2010, 18:30

Беше изгорял 1 бушон при акумолатора,след това разглобих таблото наместих кабелите (защото това чудо има АДСКИ много кабели :evil: ) поставих таблото и закрепих всичко... и заспа :))) мерси на всички :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от idrive » 26 Апр 2010, 18:39

Аз съм със същото DVD и не съм имал никакви проблеми при свързването му.Вече година и половина гледам и слушам на него и нямам никакви оплаквания :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 26 Апр 2010, 19:28

Колега как става гледането на клипове/филми :shock: аз уж съм на ТИ с техниката,но тва плеърче ме скапа... когато сложа двд оригинално или ДивХ излиза 1 надпис на целия екран (нещо си че има опасност за седящите отпред по време на движение )... сега разглеждам книжката ама нищо не намирам...Тръгва ми звука към филма,но картина няма стои си само менюто... и още 1 въпрос от УСБ флашка клипове може ли да се пускат ?

П.с. Пълен кеф няма :banghead: :ranting: 2 дена се занимавам с него и пак не всичко е наред :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 26 Апр 2010, 20:04

sean-john написа:Колега как става гледането на клипове/филми :shock: аз уж съм на ТИ с техниката,но тва плеърче ме скапа... когато сложа двд оригинално или ДивХ излиза 1 надпис на целия екран (нещо си че има опасност за седящите отпред по време на движение )... сега разглеждам книжката ама нищо не намирам...Тръгва ми звука към филма,но картина няма стои си само менюто... и още 1 въпрос от УСБ флашка клипове може ли да се пускат ?

П.с. Пълен кеф няма :banghead: :ranting: 2 дена се занимавам с него и пак не всичко е наред :(

Имаш едик проводник, който се свързва към ръчната спирачка и тогава се появява картина. Направено е с цел да не гледаш докато караш. За да ня се появява надписа свързваш въпросния проводник къмртина маса и си имаш картина постоянно.

П.П. Pioneer имат много добро описание за инсталиране, прочети го внимателно. Ние Българите сме пословични с това, че първо свършваме нещо и ако не станат нещата започваме да четем инструкциите :mhihi:
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

Следваща

Назад към Car аудио и видео