АБС/ДСЦ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
АБС/ДСЦ
КОлеги помогнете, дайте идея. От както си купих колата ми светеше АБС. Окоза се че проблема е в ДСЦ защото АБС си работеше. Закарах я тук в Германия на майстор и парвият ми каза, че е някаква си Vorladepumpe която струва около 650 евро със смяната. Тамън се наканих и викам ще я сменям и пак я закарах на маистор и тои ми вика ......... еми то компютара показва че е тази помпа ама тя си работи ния я тествахме но имам проблем с управлението на тази помпа което се ръководи от компютъра . Така той ми каза, че трябва той да се смени на немски се казва (Steuergerät). Така частта струва около 850 и смяната та стигнахме до сумата от около 1200 евро.
Дайте моля ви някаква идея какво да правя.
Дайте моля ви някаква идея какво да правя.
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Re: АБС/ДСЦ
Колега не знам дали ще съм ти полезен при мен ASC модула не работеше,но ми го ремонтираха за 350 лв.при вас не знам дали предлагат тази услуга.Тук искаха 1800 лв.без труда.
Еее то на мен точно това ми е въпроса. Дали да се връщам с колата в БГ и дали могат да ми го оправят и каде и за колко? Иначе ще я продавам и няма хич да се занимавам.
- mpp82
- младши ентусиаст
-
Ако искаш ще отида да им взема тел.че го изгубих и да ти го напиша ако можете да се разберете по тел.
- mpp82
- младши ентусиаст
-
0887771559-Милен това е тел.на колега от форума(много е съвестен),който открих по-късно дори ми даде по-ниска цена за ремонта,но вече бях направил моята.Ако не се разберете с него ще взема номера на сервиза в който бях.
Колега МНОГО благодаря. Утре 6те му званна и ако той неможе да се справи пак ще ти пиша.
Значи званнах му на момчето и много точно ми се стори!! Но се оказа че има един малък проблем!! Момчето живее в пловдив
а аз сам от София. Знаеш ли някои които прави такива неща и в софия. Ти къде си я прави?
Мерси

Мерси
- miroalpina
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525 D
колега ама какво те боли х...я ти от германия ако се прибираш , колко е от софия до пловдив за 150 км ако си не знам,,,,,, странна работа
- miroalpina
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525 D
колега какви са тия маистори в германия дето ти казват едно после друго тоя маистора да нема нещо българско в него че в БГ повечето са така

Колега
Проблемът не ми е в разстоянието от София до Пловдив взема се за час ама защо да се разкарвам до Пловдив и ако мога и в София да си го направя и цената и на двете места е да кажем 200 лв в Пловдив не само ще ми излезе по скъпо но и ще трябва повече време! Само Отиване и връшането ми е 60лв.
А иначе като я включиш на комп. колата показва че една помпа за ДСЦ е скапана. Но когато им казах ОК сменяите я и те разглобиха колата ми казаха, 4е помпата на ДСЦ си работи и че проблема е в комп. който я ръководи тази помпа!!!
При мен АБС си работи ама ДСЦ - НЕ !!
Приятен ДЕН
Проблемът не ми е в разстоянието от София до Пловдив взема се за час ама защо да се разкарвам до Пловдив и ако мога и в София да си го направя и цената и на двете места е да кажем 200 лв в Пловдив не само ще ми излезе по скъпо но и ще трябва повече време! Само Отиване и връшането ми е 60лв.
А иначе като я включиш на комп. колата показва че една помпа за ДСЦ е скапана. Но когато им казах ОК сменяите я и те разглобиха колата ми казаха, 4е помпата на ДСЦ си работи и че проблема е в комп. който я ръководи тази помпа!!!
При мен АБС си работи ама ДСЦ - НЕ !!
Приятен ДЕН
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
http://cgi.ebay.de/BMW-ABS-DSC-Steuerge ... 3cac5763a8 - я си го оправяй в Германия с 2 г. гаранция 

Парво благодаря на всички колеги които веднага се отзовават и дават своето мнение!!!
Дори и то да не е правилно в спорът и дискусиите се ражда истината!!
За пореден път се доказва че тук във форумът има хора които много разбират!
Колега мерси за идеята да погледна в Ebay! Веднага се обадих и в понеделник ще му го пратя този чарколяк! Аз вече живея близо до Берлин и момчето каза че в понеделник ако му я пратя в четвъртак е при мен! Сега остава и да могат да я оправят и.............
Мерси още веднъж на всички. Ще пиша дали си го оправили и как е минала цялата разправия!
Дори и то да не е правилно в спорът и дискусиите се ражда истината!!
За пореден път се доказва че тук във форумът има хора които много разбират!
Колега мерси за идеята да погледна в Ebay! Веднага се обадих и в понеделник ще му го пратя този чарколяк! Аз вече живея близо до Берлин и момчето каза че в понеделник ако му я пратя в четвъртак е при мен! Сега остава и да могат да я оправят и.............

Мерси още веднъж на всички. Ще пиша дали си го оправили и как е минала цялата разправия!
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Е, аз на това си му викам направо решение, а не идея
И не се сърди на колегите, че малко се напомпват, защото ти не си първият "чужденец", на който като му притрака колата нещо и хуква към България, а и после с претенции към тези, които се опитват да му помогнат. Успех!

- mpp82
- младши ентусиаст
-
Пловдив
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2