Отоплението в купето

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 29 Сеп 2005, 18:52

Azrail написа:Хубаво де, на тия бьнгии не може ли стрелката да им седи точно по средата? Мойта преди да я дам zа прьв пьт на сервиз стрелката и беше точно по средата...
П.П. Не, колкото и да карам, както и да карам, стрелката си седи на "11 и 59" :shock:

аз имах подобен проблем и мен много ме дразнеше...майстора закачи тестера и на него показваше 90-93С а стрелката на таблото показваше 11:55,майсторчето свали таблото и презацепи стрелката и се оправиха нещата...та мисълта ми е че както казаваш има удар колата може стрелката леко да е мръднала.....
П.П.сега седи на 11:59 но майстора казва че точно там трябва да седи на мойта де...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Окт 2005, 17:49

Колеги , щастлив съм да ви съобщя,че със смяната на термостата парното се оправи и всичко си е както си трябва :D :D Тази сутрин,първа след смяната изкарах колата,беше рано около 8 без нещо,температурата беше около 12 градуса.Направих едно кръгче около квартала,карах възможно най-леко колата за да видя при това положение,дали ще се почувства осезаема разлика. Разликата се усети като започна да духа топло около първата бяла черта,нещо което не ми се беше случвало.На 3-4 пъти спирах и проверявах водните съединения към и от радиатора,тези за отоплението в купето.Всичко си е както трябва :D Много се радвам,че се оправи тоя проблем,че скоро ще пътувам в чужбина и доста дългия път,който ме чака ме плашеше леко в това отношение :D

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към E34