Вода във вратите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Вода във вратите
Здравейте,искам да попитам дали е нормално да има вода след дъжд във вратите.Случаят е следния.Удрям колата и я карам на тенекеджия.Взимам я ,а тия дни валеше доста(не че и друг път не е валяло).Ден след майстора чувам шум в дясната врата(правената),а в лявата нищо.Шумът е като да са забравели бутилка с вода и то не пълна.Отивам при тях и им казвам ,че според мен са забравили шише с вода ,а те не вярват.Махат кората и нищо.После сам видях,че дясната врата не прилича на лявата.Намаше ги едни отвори дето приличат на дупки за оттичане на течности(поне аз така мисля.Въпроса ми е дали е нормално да влиза вода между кората и вратата и после да се оттича или не?Ако влиза няма ли да изгние вратата? Карам компакт 97'. Благодаря предварително!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Re: Вода във вратите
paayla написа:Здравейте,искам да попитам дали е нормално да има вода след дъжд във вратите.Случаят е следния.Удрям колата и я карам на тенекеджия.Взимам я ,а тия дни валеше доста(не че и друг път не е валяло).Ден след майстора чувам шум в дясната врата(правената),а в лявата нищо.Шумът е като да са забравели бутилка с вода и то не пълна.Отивам при тях и им казвам ,че според мен са забравили шише с вода ,а те не вярват.Махат кората и нищо.После сам видях,че дясната врата не прилича на лявата.Намаше ги едни отвори дето приличат на дупки за оттичане на течности(поне аз така мисля.Въпроса ми е дали е нормално да влиза вода между кората и вратата и после да се оттича или не?Ако влиза няма ли да изгние вратата? Карам компакт 97'. Благодаря предварително!
Водата трябва да излиза , няма вариант да седи вътре , като погледнеш долния ръб на вратата има едни дупки , през тях трябва да излиза водата .Провери ги дали не са запушени , на едната кола се бяха запушили точно те , вътре имаше кал ( понеже е много чист града)

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Ако няма дупки погледни от другата и си направи такива да ти се оттича водата.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA

- kapi_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да цирикат!!!
- Мечтае да кара: НЛО
и ди и ги накараи да си опрявят работата
Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. Правило №2: Не използвай имена. Правило №3: Никога не надничай в опаковката.
Колкото врати съм разглобявал на различни коли всичките имаха технологични отвори за оттичане.
Уплътненията на стъклото и дръжката на вратата не могат да са 100% плътни.
Уплътненията на стъклото и дръжката на вратата не могат да са 100% плътни.
6 мнения
• Страница 1 от 1