E30 - Струва ли си ...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Re: E30 - Струва ли си ...
Колега, трябва да ти е ясно, че Е30, не е кола с която да..."ходиш до мола" (както каза много мъдро, един приятел)
Е30 е автомобил, с който преди всичко трябва много да се внимава. Не бих казал лесен за каране, както Рено-то ти, но пък за сметка на това, ако търсиш някаква тръпка или удоволствие от шофирането, ще ти го предостави на една доста висока степен. При мен лично, когато става въпрос да изляза на кафенце, или по магазинчетата, предпочитам да взема на майка ми симболчето, от колкото да запаля комбито. Уви, стане ли дума за дълъг път, насечени местности, планински проходи и т.н. две мнения няма...И Е46 има в семейният автопарк, но предпочитам Е30-ката.
Помисли. Вземи на приятел. Покарай, но не само в града! Нека те повози някой, който си я има от доста време и направи равносметката дали е твоят автомобил.
Хубава кола е, но няма нищо странно в това, ако не е твой тип.
Е30 е автомобил, с който преди всичко трябва много да се внимава. Не бих казал лесен за каране, както Рено-то ти, но пък за сметка на това, ако търсиш някаква тръпка или удоволствие от шофирането, ще ти го предостави на една доста висока степен. При мен лично, когато става въпрос да изляза на кафенце, или по магазинчетата, предпочитам да взема на майка ми симболчето, от колкото да запаля комбито. Уви, стане ли дума за дълъг път, насечени местности, планински проходи и т.н. две мнения няма...И Е46 има в семейният автопарк, но предпочитам Е30-ката.
Помисли. Вземи на приятел. Покарай, но не само в града! Нека те повози някой, който си я има от доста време и направи равносметката дали е твоят автомобил.
Хубава кола е, но няма нищо странно в това, ако не е твой тип.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
що да не ходи до мола с нея бре...аз с лилавата м3ка ходя дори при шлайфистите с блокове и глави
чудна евридейка е 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Пич, преди седмица и аз бях пред подобна дилема. Дали да набия 1500++ лева и да си я стегна моята 30-ска или да я карам докато се разпадне, и да си взема фиеста, или нещо подобно след това. Точно тогава видях някакво момче на около 20-25 години в корса и сега колата е при бояджия.
. Та както те съветват колегите по горе, качи се и покарай малко. Вариантите са 2:
1. Да я намразиш тая кола и само да я псуваш, и да казваш, че това няма каране.
2. Да си вземеш такава.
Успех

1. Да я намразиш тая кола и само да я псуваш, и да казваш, че това няма каране.
2. Да си вземеш такава.
Успех

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
да вози може всяка кола.да се пързаля може всяко БМВ.дали е30 е за теб, няма как да разбереш без да си карал!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Както каза по-горе колегата,щом толкова се замисляш значи е30 определено не е за теб.И преди това си имал възможноста да си я вземеш но не си изчакал малко да посъбереш още някой лев.Факта че се допитваш до хората каква кола да си вземеш-в рено форума те хранят тук след малко ще почнат от чарпака да ти дават. Ако толкова се двуумиш по-добре не я взимай,защото тук пишещите не биха се замислили ако застанат пред подобна диалема...
Аааа,не с рогата ве

uCnaHeTcA написа:slatanic написа:deyan-enchev написа:
Мога да каже,че само е46 е по голям дръгел.![]()
А де... а де... дан се убиждаме ся
![]()
![]()
Аааа,не с рогата ве

- Sasho_Velev
- Потребител
-
Мерси за отговорите! Причината поради която не си взех БМВ за първа кола бе това, че послушах бащами който каза "Ама с това БМВ за първа кола не бързай по-добре се научи на нещо друго". Фен съм на Е30 може би от 10 годишен и съм наясно, че такава кола искам още повече, защото баща ми бе състезател и точно със такъв автомобил. Попитах във този форум не защото искам вие да ми кажете какво решение да взема, защото аз съм го взел - Е30 ще се копува в най-скоро време! Някакви препоръки какво да гледам, когато копувам такъв автомобил и кои мотор е добър? Търся нещо с повечко коне!
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Прави бартер за е36....че после ще има поредната тема-бездънната е30.... 

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
с парите от мегана си вземи запазена 36-ца,че за запазена 30-ка щи трябва още един меган .....или ако не то после със сигурност ще отиде един 

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
гледай най вече за ръжди и изгнило... къде точно не ми се обеснява щот го има писано по 100 пъти....
с къвто и мотор да я вземеш ако си истински ентусиаст ще ти омръзне бързо
че така или инъче ше тряя се сменя така че да не ти е това приоритета като си купуваш колата....
в заключение ще кажа че дори 40 годишно бмв е по добре от каквото и да е рено дори и 2010
просто това са коли предназначени за различен социален кръг
не случайно последните модели на рена струат по 20000лв а за да влезеш в магазин на бмв с цел покупка трябва да имаш минимум два пъти повече пари отколкото за рено..... това не ти ли говори нещо?
с къвто и мотор да я вземеш ако си истински ентусиаст ще ти омръзне бързо

в заключение ще кажа че дори 40 годишно бмв е по добре от каквото и да е рено дори и 2010

просто това са коли предназначени за различен социален кръг
не случайно последните модели на рена струат по 20000лв а за да влезеш в магазин на бмв с цел покупка трябва да имаш минимум два пъти повече пари отколкото за рено..... това не ти ли говори нещо?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
GEORGIEV написа:с парите от мегана си вземи запазена 36-ца,че за запазена 30-ка щи трябва още един меган .....или ако не то после със сигурност ще отиде един
Взе ми думите от устата... Ако си продаде мегана, няма да му стигнат за читава 30-ка... Ако пък и иска да е по-така... Остави

The fun is not in the straight line...!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Абе ако шитне мегана и се поразтърси извън България, може и да намери читаво купенце, че и пари да го обслужи ще му останат.
Пък после да продава втория меган
Пък после да продава втория меган

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
- Andronoff
- триногата
-
Абе не е ли по-добре първо да завърши училище?
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Покарай някоя запазена Е30 и сравни с Реното, вероятно ще чуеш че на с 10 години по-новото ти рено му скърцат и тропат пластмаси, врати, капаци ......
Който се е качил на БМВ не е слезнал и не е помислил за друга марка кола, а който е карал Е30 не иска да кара друго БМВ.
Който се е качил на БМВ не е слезнал и не е помислил за друга марка кола, а който е карал Е30 не иска да кара друго БМВ.
... _______
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
Ludmil написа:Покарай някоя запазена Е30 и сравни с Реното, вероятно ще чуеш че на с 10 години по-новото ти рено му скърцат и тропат пластмаси, врати, капаци ......
Не е точно така колега E30ката колкото и да си ги харесваме са 20+ годишни бмвта и всичко им е като на 20+ годишна кола (като изклучваме е30ките с 10000+ лв вкарани в нея ) Шумове , окачване , поведение на пътя ,екстри ,комфорт всичко и е като на 20+ годишно бмв .. Със сигурност го предпочитам пред много други коли от други марки по на 10 години ,но що се отнася до 10 или по-малко годишни коли от същата марка

И съм сигурен ,че не съм единствения който мисли така

[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5