Вода във вратите

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Вода във вратите

Мнение от paayla » 23 Апр 2010, 8:19

Здравейте,искам да попитам дали е нормално да има вода след дъжд във вратите.Случаят е следния.Удрям колата и я карам на тенекеджия.Взимам я ,а тия дни валеше доста(не че и друг път не е валяло).Ден след майстора чувам шум в дясната врата(правената),а в лявата нищо.Шумът е като да са забравели бутилка с вода и то не пълна.Отивам при тях и им казвам ,че според мен са забравили шише с вода ,а те не вярват.Махат кората и нищо.После сам видях,че дясната врата не прилича на лявата.Намаше ги едни отвори дето приличат на дупки за оттичане на течности(поне аз така мисля.Въпроса ми е дали е нормално да влиза вода между кората и вратата и после да се оттича или не?Ако влиза няма ли да изгние вратата? Карам компакт 97'. Благодаря предварително!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Re: Вода във вратите

Мнение от ///M Power » 23 Апр 2010, 17:31

paayla написа:Здравейте,искам да попитам дали е нормално да има вода след дъжд във вратите.Случаят е следния.Удрям колата и я карам на тенекеджия.Взимам я ,а тия дни валеше доста(не че и друг път не е валяло).Ден след майстора чувам шум в дясната врата(правената),а в лявата нищо.Шумът е като да са забравели бутилка с вода и то не пълна.Отивам при тях и им казвам ,че според мен са забравили шише с вода ,а те не вярват.Махат кората и нищо.После сам видях,че дясната врата не прилича на лявата.Намаше ги едни отвори дето приличат на дупки за оттичане на течности(поне аз така мисля.Въпроса ми е дали е нормално да влиза вода между кората и вратата и после да се оттича или не?Ако влиза няма ли да изгние вратата? Карам компакт 97'. Благодаря предварително!

Водата трябва да излиза , няма вариант да седи вътре , като погледнеш долния ръб на вратата има едни дупки , през тях трябва да излиза водата .Провери ги дали не са запушени , на едната кола се бяха запушили точно те , вътре имаше кал ( понеже е много чист града) ;)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 25 Апр 2010, 14:19

Ако няма дупки погледни от другата и си направи такива да ти се оттича водата.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA

Мнение от pgv64 » 25 Апр 2010, 16:44

:lol: Колегите са прави , майстора ти е запушил технологичните отвори за оттичане на дъждовна вода.Отпуши ги, а ако недай си боже тоя тъп "майстор ги е заварил - направи нови и ги импрегнирай добре с грунд, за да не ръждясват1 :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ги да цирикат!!!
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от kapi_88 » 13 Май 2010, 11:22

и ди и ги накараи да си опрявят работата
Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. Правило №2: Не използвай имена. Правило №3: Никога не надничай в опаковката.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 13 Май 2010, 11:53

Колкото врати съм разглобявал на различни коли всичките имаха технологични отвори за оттичане.
Уплътненията на стъклото и дръжката на вратата не могат да са 100% плътни.

Назад към E36