ремонт на фарове преди фейса
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
ремонт на фарове преди фейса
Здравеите колеги, виждам че има тема за ремонт на фарове след фейслифта но за такива преди не намерих.
Колата ми е 520 1999 фаровете са клюмнали и не светят как мога да ги оправя. Или ако някои го е правил да ме светне как става. Автоматичното регулиране си работи но след като ги мрудне те пак клюмват. Идеи
????
Колата ми е 520 1999 фаровете са клюмнали и не светят как мога да ги оправя. Или ако някои го е правил да ме светне как става. Автоматичното регулиране си работи но след като ги мрудне те пак клюмват. Идеи

- Vik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: карам бавно 'щот ме кефи
- Детайли за колата: 520i touring 04/1999
M52b20TU - 20 6S 3/4
Re: ремонт на фарове преди фейса
Ето ти решение на проблема:

от тук:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DR11&mospid=47552&btnr=63_0685&hg=63&fg=05
В дарукар и т.н. представители са 60-70 лева, а има и вариант вместо пластмасови да си вземеш алуминиеви за 90 кинта. Тук в Е39 един колега го предлагаше.
Поздрави.

от тук:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DR11&mospid=47552&btnr=63_0685&hg=63&fg=05
В дарукар и т.н. представители са 60-70 лева, а има и вариант вместо пластмасови да си вземеш алуминиеви за 90 кинта. Тук в Е39 един колега го предлагаше.
Поздрави.
мерси колега, по добррият вариант е май алуминиеви, ако някой знае каде да ги намеря да подскаже 

- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
не са алуминиеви, са метални някакви и не са за този фар, а за фейслифтовия.
Само оригинал.

- Vik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: карам бавно 'щот ме кефи
- Детайли за колата: 520i touring 04/1999
M52b20TU - 20 6S 3/4
Колега, ето темата за която говорех:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=164097&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BD+%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82
Ето ги и самите държачи:

Вътре има и линк към pdf документ каква е точно цялата процедура, но както казаха колегите били за фейсовия фар.
Според мен, фейсов, фейсов ама само фасона му е различен, поне виждаш какво горе-долу те очаква и как колегата е решил въпроса.
Поздрави и успех!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=164097&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BD+%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82
Ето ги и самите държачи:

Вътре има и линк към pdf документ каква е точно цялата процедура, но както казаха колегите били за фейсовия фар.
Според мен, фейсов, фейсов ама само фасона му е различен, поне виждаш какво горе-долу те очаква и как колегата е решил въпроса.
Поздрави и успех!
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
Абе май има разлика от фейсов до обикновен защото тези алуминиеви държачи от снимката нямат нищо общо с ония пластмасови боклуци (в пълния смисъл на думата) в фар преди фейс-а, и на мен са ми счупен на единия фар, тва е направено от толкова калпава пластмаса че се разпада в ръцете буквално, няма лепене няма оправия, а да дам 60лв за една пластмаса кекава хич не иде, ама кво да се прави друг начин няма
Някой не знае ли по евтини дали няма някъде, като знам кви са боклуци да дам 60лв и след 1 месец пак да се скапят..

Някой не знае ли по евтини дали няма някъде, като знам кви са боклуци да дам 60лв и след 1 месец пак да се скапят..

- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
Е то няма никакъв смисъл да си купиш тая глупост за 60лв. при положение, че може да се намерят фарове тук от форума за към 100-150 лв. А и 60лв. за тая пластмаска е вече прекалено.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
astoinov написа: А и 60лв. за тая пластмаска е вече прекалено.
Адски прекалено според мен, за една нищо и никаква пластмаса, поне да беше направена по здрава, айде как и да е, ама като знам какъв боклук е 60лв си е безбожно...

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Не си играйте да търсите по евтин вариант,няма да намерите.Предлагат се само оригинални такива ! Скъпо е наистина,но си заслужава фара да ти свети в правилната посока нали? А колегата да го питам къде му е гаранцията,че като купи фар втора ръка от форума ще са му здрави тези пластмасови пишки? Дори съм сигурен,че ще са на сол и те...
Новите врътки са розови и маи са от по хубава пластмаса...а и дори да са от старата пластмаса едва ли ще изкарат по малко от 10 години...Вие колко мислите да ги карате тези коли,колеги???
Новите врътки са розови и маи са от по хубава пластмаса...а и дори да са от старата пластмаса едва ли ще изкарат по малко от 10 години...Вие колко мислите да ги карате тези коли,колеги???
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Зависи , моите фарове примерно като ги разглобявахме успяхме да запазим щипките здрави . Тия се чупят защото все пак са на 12-13 години ,че и повече и са се опекли вече ... Според мене ако се купят нови няма да се чупят толкова колкото старите .
Точно така. Чупят се щото са по на 10 години. Новите са розови и за единия фар стуват 36 лв. мисля.
А и няма да се счупят скоро, поне не преди 5-6 години.а метални за преди фейста няма щото има оригинални.
Докато след феста май е обратното - няма оригинални.
А и няма да се счупят скоро, поне не преди 5-6 години.а метални за преди фейста няма щото има оригинални.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Stoilov написа:Точно така. Чупят се щото са по на 10 години. Новите са розови и за единия фар стуват 36 лв. мисля.

Барай шишарката Минкеее ....
13 мнения
• Страница 1 от 1