Устройтво на дачика на обороти на маховика на TDS
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: Устройтво на дачика на обороти на маховика на TDS
Мммда с два извода си е 

ми много ясно, че е с два.
най - обикновен индуктивен датчик, който се ебава с годините от температурата. Два варианта са възможни - или късо вътре в самите намотки (не на 100%, но с повишаване на темп. се доближава до 100%) или късо към маса (пак не на 100% и пак в зависимост от темп.). И в двата случая имаш намалено инд. напрежение, което просто не може да се обработи от входа на комп.
иска си нов.
може да си поиграеш да го доближиш - изх. напрежение зависи и от разстоянието, но не прекалявай, защото може и да го удариш, ако е много близко.
най - обикновен индуктивен датчик, който се ебава с годините от температурата. Два варианта са възможни - или късо вътре в самите намотки (не на 100%, но с повишаване на темп. се доближава до 100%) или късо към маса (пак не на 100% и пак в зависимост от темп.). И в двата случая имаш намалено инд. напрежение, което просто не може да се обработи от входа на комп.
иска си нов.
може да си поиграеш да го доближиш - изх. напрежение зависи и от разстоянието, но не прекалявай, защото може и да го удариш, ако е много близко.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Много убаво пак с 200лв. назад
.Трабва да се сменя че като се затопли и ще ме остави на пътя някъде и аз ще го отавя тогава в първата морга

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2