Помощ - Е34та тресе като трактор
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ - Е34та тресе като трактор
Здравейте, вече нямам представа какво да направя, та се обръщам към форума. Преди време смених компа, че не подаваше сигнал на първа дюза. Един месец и всичко беше ОК, после от време на време започна на празен ход да се тресе и да няма мощност като върви. Обикновенно, като я изфорсирам и се пооправи, ма след малко пак почва. Ходих на диагностики- нова ламбда, махнах катализатори, ма никаква промяна. Най-тъпото е , че ту се оправя, ту се прецаква. В единият сервиз ми говореха нещо за моторчето за празния ход, ма там нямам идея какво да направя. Някой сблъсквал ли се е с подобен феномен?
Re: Помощ - Е34та тресе като трактор
XXL525 написа:...Най-тъпото е , че ту се оправя, ту се прецаква. В единият сервиз ми говореха нещо за моторчето за празния ход, ма там нямам идея какво да направя. Някой сблъсквал ли се е с подобен феномен?
И при мен беше така по едно време и за мой късмет излезе наистина гадното моторче- от лош контакт на кабелите се бъркаше на моменти и правеше каквото му е кеф. Ако кабелите контактуват както трябва може и да се наложи да се отвори и да се почисти

След дълго издирване намерих темата, която макар и да се оказа за Е30, може и да е от помощ :
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 972#210972 - последното мнение на страницата
BMW & RAMMSTEIN RULES

otka4ena, мерси страхотен отговор. ти ли си оправи мотор4ето, или някой някъде, щото може да успея да го разглобя, ма гре6ките са доста скъпи. А ми се иска някой да го пипне, който си разбира и се е сблъскал с такива проблеми, аман от пишман майстори. Искам да те питам и за газта, 4е май сме с еднакъв мотор, а тия цени на бензима ме карат да предприема мерки.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

6 мнения
• Страница 1 от 1