е30 съвет за бартер
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Re: е30 съвет за бартер
Продай частите от седана и си купи и едно е36

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Авторът на темата- кой ти даде глупавата идея да пуснеш тази тема в този подфорум? Пусни я и в е36 подфорума и ще очакваш точно обратното на написаното тук, което е не по-малко глупаво. И второ, като си решил да бартеросаш седана, в колкото и добро състояние да бъде, няма да има желаещи за тази оферта, виж туринга е друго нещо, ама нали е ударен и не става. Казвам ти го от личен опит, на бартер и аз имах е30 и никой нямаше навит да го вземе, бях готов да доплатя значителна сума- още два пъти отгоре, при това с малки забележки можех да си стегна е30-то и да го карам още. Напиши си темата, има специален раздел за подобни оферти и може някой позакъсал с финансите да се навие.
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Колега тук както забелязваш нема да получиш ( верен одговор )
Момчето е на 21г. търси позьорщина, момичетата гледат външния вид и интериора . А разликата между Е30 и Е36 е голяма . Имал съм Е36 купе както и Е30 купе сега карам Е30 комби-низон.
Това , че ние фанатиците гледаме така на колите си, верваите ми Жените не гледат така на нашите Е30-и както ние. Секи път разправят щто не си земеш някоя по нова
Но когато бях с Е36-та беше друго яче.
Меткаи се на една Е36-купе, по добре да е 6 in-line и като я нагласиш малко си ТИ .
Само да не сажаляваш после, но 100% гаранция , че мацките ше ти се кефат повече
Момчето е на 21г. търси позьорщина, момичетата гледат външния вид и интериора . А разликата между Е30 и Е36 е голяма . Имал съм Е36 купе както и Е30 купе сега карам Е30 комби-низон.
Това , че ние фанатиците гледаме така на колите си, верваите ми Жените не гледат така на нашите Е30-и както ние. Секи път разправят щто не си земеш някоя по нова

Но когато бях с Е36-та беше друго яче.
Меткаи се на една Е36-купе, по добре да е 6 in-line и като я нагласиш малко си ТИ .
Само да не сажаляваш после, но 100% гаранция , че мацките ше ти се кефат повече

-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
После сещай се колко е читава тая мацка....утре ако си без лев джоба кво става - и тя си отива......е такива жени 

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Авторът на темата- кой ти даде глупавата идея да пуснеш тази тема в този подфорум? Пусни я и в е36 подфорума и ще очакваш точно обратното на написаното тук, което е не по-малко глупаво. И второ, като си решил да бартеросаш седана, в колкото и добро състояние да бъде, няма да има желаещи за тази оферта, виж туринга е друго нещо, ама нали е ударен и не става. Казвам ти го от личен опит, на бартер и аз имах е30 и никой нямаше навит да го вземе, бях готов да доплатя значителна сума- още два пъти отгоре, при това с малки забележки можех да си стегна е30-то и да го карам още. Напиши си темата, има специален раздел за подобни оферти и може някой позакъсал с финансите да се навие.
Ти земи прочети кое е ударено и кое се кара, пък тогава обеснявай кой е глупав. Ако имаш нещо да кажеш на автора от личен опит - действай. Не ни занимавай с твоита супер е36-та с мотор от е30. Ше ви се невиди у дупетата. Дал пари за черупка. Капиш?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- staisa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30-кабрио S50B30 Nissan S-14
- Мечтае да кара: Вече го кара!
- Детайли за колата: Nissan S-14 2.0 turbo
Кой каза 4е жените гледали само е 36, ако се направи с кеф и най вече финанси ,е 30-ката дори и комби ще засенчи много е 36 .Поне от личен опит го знам 

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
staisa написа:Кой каза 4е жените гледали само е 36, ако се направи с кеф и най вече финанси ,е 30-ката дори и комби ще засенчи много е 36 .Поне от личен опит го знам
аблсолютно дори и изкорубена отвътре и с лош външен вид пак е по атрактивна

bedrock city racing
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
staisa написа:...е 30-ката дори и комби ще засенчи много е 36 .Поне от личен опит го знам
ей начи, да има едно по-хубаво е30 от комбито (тука изключваме ///М), а именно кабриото и веднага почвате с черпака!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
моята жена и тя не ме разбираше като си купувах е30ката ама после разбра за какво става въпрос
даже предпочита да се возиме в е30ката а не в МБ-то което пурвоначално беше 10 пъти по хубаво външно от туко що купената е30ка и просто заради усещането за кола 

е тея мацки дето не оценяват нейно величество Е30-та да си ходят пеша..... по кофти е мъж да си продаде Е30-та заради жена .....

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
bigmurzi написа:staisa написа:...е 30-ката дори и комби ще засенчи много е 36 .Поне от личен опит го знам
ей начи, да има едно по-хубаво е30 от комбито (тука изключваме ///М), а именно кабриото и веднага почвате с черпака!не е колегиално!
значи става въпрос за вкус каква ще е 30-ката (комби седан купе кабрио .....///М) ама както каза в предишния пост да ти имам и мацките да наистина повечето се кефят на по новото ама тва ли търсим те(мацките ) ли ше карат тая кола?
ако търси позиорщина да си зима 36-ца ако му харесва повече от 30-ката пак ама незнам кво намирате в следващия модел повече отколкото в 30-ките като има бая с много по малко ламарина от моята (която е 01.01.83г по вин) и ако си пушач трее да седнеш на задната седалка та да си тръскаш в предния пепелник

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
Kъм автора на темата - кажи каква е36ца искаш да ти намеря една и да ми даваш и комбито и катастрофирала хубавица
, към всички останали - не виждам смисъл да го храните момчето - при самата мисъл да попита някои за съвет за бартер за е36 в ТОЗИ форум
е ясно какъв е човека,наи че малкото почти всички сме фанатици и такива мисли са еретични

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Аз съм сменял Е36 за Е30
Аз бих си карал комбито
Само бих сменил мотора
Но за позьорщината си вземи едно Е36...... но поне 320! Или 328 и си ти...

Аз бих си карал комбито

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3