Литна ми перката, дайте съвет
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
ами не двгто не подскача, просто перката имаше луфт на пред на зад още от както го купих, и за това че не я смених на време сега ще се изръся с 100лв отгоре и за радиатор
- юзър
-
не,просто кат ти е перката на 2 санта от радиатора и нямаш здрв тампон.кат нбиеш яко кучките,кво се случва с таз "6 цилиндрова скрап",дали не мърда на пред,поне 20-тина така са идвали......ииии що ми се удари перката в радиатора.......DA WOLF написа:ако са му разбити тампоните се стига до подскачане на двг и вследствие дисбаланс на перката..... но според мен едва ли тва е била причината

- dopestar
- ентусиаст
-
юзър написа:не,просто кат ти е перката на 2 санта от радиатора и нямаш здрв тампон.кат нбиеш яко кучките,кво се случва с таз "6 цилиндрова скрап",дали не мърда на пред,поне 20-тина така са идвали......ииии що ми се удари перката в радиатора.......DA WOLF написа:ако са му разбити тампоните се стига до подскачане на двг и вследствие дисбаланс на перката..... но според мен едва ли тва е била причината
Така моито момче 1во перката ми седеше на поне 10 САНТА от радиатора 2ро не е 6 цилиндрова скрап а е 4 цилиндров издухал мотор който едва прави 110 на 2ра и не знам що трака като дизеларка
при мене просто перка е хвръкнала и е ударила радятора много яко в горниа край и като му сипвам вода тя направо си истича от процеп и ме съмнява че може да се залепи
- dopestar
- ентусиаст
-
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
DA WOLF: това дето го предлагаш, готово ли е за монтаж или ще има неща за донаправяне?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- dopestar
- ентусиаст
-
аз сложих радиатор от друго, нема значение какво е
ама събира 1.7 пъти повече вода и има извод за ел. перка, са остава само и перка да си намера

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3