окрадоха ме
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: окрадоха ме
Майка му, баща му, леля му,..... всеки псува ама работата е, че София си е говнян град... и мойта Е39 са я обезчестили рано тази сутрин в района до СДВР. Халал да му са на този който си купува такива части или си поръчва за своята, пожелавам му само дебели дървета и заспали тираджии срещу него...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
Аз затова карам със строшени огледала 
След като от Армеец платиха 144 лв. за счупено моторче на ляво огледало, счупено стъкло на ляво и дясно огледало - не смятам да ги сменям повече...

След като от Армеец платиха 144 лв. за счупено моторче на ляво огледало, счупено стъкло на ляво и дясно огледало - не смятам да ги сменям повече...
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Колеги тая работа си е супер неприятна. Да не дава Господ на никому да се случва ама...Лично аз живея в студентски град и да ви кажа, че досега съм си патил много пъти. Странични огледала, чистачки, емблема по едно време направо като консуматив ги копувах. Краде се много- човек да го е страх да си остави колата навън. И на нас единствено ни остава да ги кълнем тия уроди дето ни обезчестяват красавиците, за които толкова много се грижим. А и като оставим настрана финансовата част на проблема, самата мисъл, че някой такъв мръсник е нарушавал един вид личното ми пространство и е тършувал из колата ми направо тръпки ме побиват. 

- bohata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: приятелите си да пеят..
Колеги , решението е;тел,пирони,клещи,чук...и др.
Ковете и завързвайте;оглетала,лайсни,джанти и детайли че, от тези ашлаци няма отърваване

Ковете и завързвайте;оглетала,лайсни,джанти и детайли че, от тези ашлаци няма отърваване

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Колеги снощи аз имах кошмари
сънувах, че ми крадат огледалата
и събудих бях изпотил чак
гаджето каза, че съм обичал повече колата от нея

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
bobih написа: гаджето каза, че съм обичал повече колата от нея![]()
![]()
Аз за това се разделих с моята...каза,че съм давал повече пари за колата от колкото по нея

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10

Мене ми каза колата сънуваш, а мен не сънуваш

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Нещо познато колеги. Мойта каза че съм имал любовница,която се казва бмв. Също така каза и че ще я натроши някой ден. Казах й че и ако с пръст пипне колата ще страда много
. Ама явно такава ни е съдбата.

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
im0tep написа:bobih написа: гаджето каза, че съм обичал повече колата от нея![]()
![]()
каза,че съм давал повече пари за колата от колкото по нея![]()
![]()
![]()

Колега какво ти откраднаха по-точно???
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Чети отначало и ще разбереш.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
bobih написа:Колеги снощи аз имах кошмарисънувах, че ми крадат огледалата
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога сънищата се сбъдват...

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
LUCIFER'S написа:bobih написа:Колеги снощи аз имах кошмарисънувах, че ми крадат огледалата
![]()
![]()
![]()
![]()
И теб ли те издумкаха бе Валка?
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
im0tep написа:LUCIFER'S написа:bobih написа:Колеги снощи аз имах кошмарисънувах, че ми крадат огледалата
![]()
![]()
![]()
![]()
И теб ли те издумкаха бе Валка?
малко по нагоре..
LUCIFER'S написа:Майка му, баща му, леля му,..... всеки псува ама работата е, че София си е говнян град... и мойта Е39 са я обезчестили рано тази сутрин в района до СДВР. Халал да му са на този който си купува такива части или си поръчва за своята, пожелавам му само дебели дървета и заспали тираджии срещу него...
Абе краде се и то яко, и нищо не ги спира освен бой. Ние скоро сложихме камери уж имат някакъв ефект,преди седмица излизам и ми няма едното огледало на един бус. Гледаме камерите после оня 15 мин го е свалял предишния ден, съвсем внимателно развъртял му болтчетата, нищо счупено. А чувството да го гледаш как го прави е ...... направо ми идваше да счупа монитора. И най лошото тъкмо го свалят и виждам как аз пристигам ама точно 2 мин след като са тръгнали, толкова псувах че не сме се засекли. Иначе и аз нося пистолет, но в тези случаи той не помага затова съм взел и една палка разтегателна която върши много по добра работа с апашите. Оня ден пък някой ми срязал гумата, даже не гледах на камерите че ме мързеше, много ровене. Сега мисля да сложа още камери + от тези които разпознават номера, дано да има някакъв ефект. А и да добавя само, че с пистолета не бих ги стрелял щото си е проблем, ама за ловните имам гумени бренекета които са уникални направо ще им строша няколко ребра ако ги забележа, като с гумените почти няма опасност да ги утрепам.
- lp_play
-
-
- Кара: lp_play вече не посещава този саит
sp2022 написа:M_krika написа:Споко бе каубой тва да не ви е дивата прерия
..ми явно не си от София и не знаеш как седят нещата с авто грабежите и по принцип с грабежите..маса колеги от надежда ги разсипаха от кражби по колите ...така че по добре е пищова да не е в касата ....а и хората са казали "страх лозе пази"![]()
За много години !!!!!
направо тря се съберем да инвистираме в един "лов" на лепкави нагли, много ми хареса идеята с примамката, ама тря се изнамери и една камера, и да имаме няколко души свободно време и да я вардим примамката ... пък като залепне пти4ето... предлагам в багажника и да се ходи на безлюдно място, 4е ... да няма свидетели.. аз не мога да ги разбера тея дето по дипломати4но подхождат с такива... не са усещали чуството породено от това че някои се радва на това което ти е коствало на тебе, и че няма никакъв начин да зарбереш кой е.. туй... за мен е наи голямата наглост - да ти откраднат нещо, даже да те напсуват не ми изглежда толкова вбесяващо,
кражбата и убийството трябва да се гледат като едно и също нещо!!!, пази боже някои дето ще го хвана да краде особенно ако краде от мен.. къвто съм .. леко тунингован.. ще усети .. конските ми сили, идеята че после тея неглите ще са с 1 по малко мноого ме радва
ПС на6те баварии са със много интелигентни защити против отваряне на вратите, слабото място е патрона наистина, за това не е ло6о да се изолира, само с централното да се борави, и да счупят някои джам, пак не могат да отворят врата!! а това 6те им пречи пове4е да откраднат, понеже става доста неудобно ве4е,
можете да пробвате да заключите с ключа от вътре и да се пробвате да отворите