Проблем с гумите!!!
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем с гумите!!!
Иначе 150 лв на джанта ми се вижда скъпичко, ама надали всеки би се наел да ги направи. Джантите ти са 

S_GonzaLes написа:Иначе 150 лв на джанта ми се вижда скъпичко, ама надали всеки би се наел да ги направи. Джантите ти са
Точно, до сега всички казваха "НЯМА ШАНС! Забрави."... Да, ама не. Да не говорим, че при него слагат гума 255/30/19 без да пипат с щанга.
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
То като нямаш избор и скъпото ти се вижда ефтино... Ако имаше поне още 2-3ма добри гумаджии надали щяха да посмеят да надуват така. 

absix написа:@ndro написа:проблемът не е в гумите и джантите... проблемът е в настилката![]()
мисля, че по-ниска гума от 50 изобщо не трябва да се слага. в определени случай може и 45
От 2 години (без зимата) карам на 30 отзад и 35 отпред, не съм пукал гуми. Друг е въпроса, че оня ден скъсах 600 лева за изправяне
е... същото е и при мен. с тоя runflat всеки път оставям сума пара за изправяне на джанти... а съм на 50 височина

а да ви споделя най-бруталното... преди две седмици ходих до варна... не съм очаквал такова нещо и никъде не съм виждал толкова лоши пътища. ще си взимам луноход

@ndro написа:absix написа:@ndro написа:проблемът не е в гумите и джантите... проблемът е в настилката![]()
мисля, че по-ниска гума от 50 изобщо не трябва да се слага. в определени случай може и 45
От 2 години (без зимата) карам на 30 отзад и 35 отпред, не съм пукал гуми. Друг е въпроса, че оня ден скъсах 600 лева за изправяне
е... същото е и при мен. с тоя runflat всеки път оставям сума пара за изправяне на джанти... а съм на 50 височина![]()
Аз рън-флета го махнах на четвъртия месец и от тогава с нормални гуми и златна карта към СБА

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
@ndro написа:а да ви споделя най-бруталното... преди две седмици ходих до варна... не съм очаквал такова нещо и никъде не съм виждал толкова лоши пътища. ще си взимам луноход
най-гот е по "магистралата" (за луноходи - бел. ред.) след Шумен

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
da6ip написа:@ndro написа:а да ви споделя най-бруталното... преди две седмици ходих до варна... не съм очаквал такова нещо и никъде не съм виждал толкова лоши пътища. ще си взимам луноход
най-гот е по "магистралата" (за луноходи - бел. ред.) след Шумен- там или с Т70, или само в аварийното с 30
точно след шумен беше кулминацията

- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
dgeorgiev написа:Здравей те Колеги
аз имам следният проблем от скоро имам е 93 което е обуто с следният размер гуми предни 225/35/19
а задни 255/30/19 катовлезна в някя дупка и гумата става на жаби и това е защото са много ниски!
искам да попитам?
знаели някой какъв е максималният размер гуми който мога да си сложа на колата без да си сменям джантите който са 19 цола.
предварително благодара!
Ако ти свърши работа ето ти един конфигуратор за размери на гуми и джанти : http://www.margel.info/lang_bg/calculator.php
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2