Е 34 crash-test

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Е 34 crash-test

Мнение от RED-AUDI » 01 Окт 2005, 23:18

Ей това се случи на моя Човек миналата неделя :

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Колата се е търкаляла 3-4 пъти. Пострадали - само едно детенце с комоцио и нарязана глава от натрошените стъкла, но ще се оправи малкият герой. Всъщност точно стъклата са направили най-големите поразии.
Изводите от катастрофата:
Никога да не се дава колата да я кара случаен човек.
Да не се шофира в пияно състояние.
Да се слагат коланите и отзад.
Да не дава Господ да те засичат лайнари на пътя.

Като цяло - както се вижда - купето е здраво и е запазило пътниците. 5 човека са се отървали живи и здрави с малки изключения. Имайки предвид подробния разказ - при доста малко коли би имало толкова малко поражения и живи пътници.

Всичкото това пиша и показвам, за да направя ЕВАЛА на марката!!!
А и за да ви покажа колко яки и здрави машини карате!!! :bowdown: :bowdown:
:bowdown:
Извинявам се за огромните картинки, моля модераторите да ги оправят ако се налага.
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 02 Окт 2005, 1:02

RED-AUDI , благодарности за снимковия материал.Радвам се,че всички пътници са добре, дано на детенцето му мине по-бързо :!:

Какво да ти кажа,мойто мнение е абсолютно непоклатимо,като стане дума за големите модели на фирмата :!: Аз лично се нагледах на обръщани Е34-ки,като тази червената и в нито един от случаите никой от пасажерите не е пострадал с нещо по-сериозно :!:

На провелия се БМВ събор по Гергьовден,един приятел :arrow: Сашо (Plague) излетя от последния завой на северната магистрала,непосредствено преди влизането в Богров с около 200 км/ч :!: :!: :!: и колата се беше таркаляла един бог знае колко пъти в полето,като беше правила странични салта със стоварване върху единия ъгъл на тавана и пълно салто през преден капак,абе с една дума адска "центругуга" а вътре са били 4 души,но с колани :arrow: 3 момчета и едно момиче.Само момичето се беше "сецнало" кръста,защото чантата й при премятанията й беше минала зад гърба :!: Нищо повече :!: :shock: Тогава видях,какво означава да създадеш нещо толкова добро,че просто няма накъде :!:

Sve, разказва,че е гледал по някакво предаване по някоя от сателитните телевизии за 100-те най-сигурни автомобила в последните 20 години ако не се лъжа. На първите две места са били Е34 и W124 на Мерцедес :!: No comment ...

П.С. Питай собственика на комбито продава ли части от него :roll:
Въпроса ми е сериозен :!:
Благодаря ти предварително за отговора

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 02 Окт 2005, 2:35

1.Искам да изкажа радост от това,че нема сериозно пострадали.Нека малкия се оправи по-бързо
2.И аз като пенчев те моля да питаш собственика дали продава части от него,защото на един приятел му влиза тир в багажника(пак всички бяха добре и за пореден път се обеждавам в здравината на е34)и му трябва някоя и друга кора от задницата ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Потребител
Аватар

Мнение от RED-AUDI » 02 Окт 2005, 10:53

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА КЪМ МАЛКИЯ ГЕРОЙ! Той все още е гостенин на ПИРОГОВ, но се надявам от утре да си е в къщи. Дано час по-скоро му мине всичко!! :winky:

Ще дам бърз отговор за разпродажбата, веднага щом разбера какво ще стане със застрахователя. В момента още нищо не е ясно, заведена е щета, но се чакат важни документи.
А един лаишки въпрос, но колко може да се вземе на колата (525 тдс) със здрави моторетка и основни чаркалаци под капака в това състояние :?:
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 02 Окт 2005, 13:45

Penchev написа:
На провелия се БМВ събор по Гергьовден,един приятел :arrow: Сашо (Plague) излетя от последния завой на северната магистрала,непосредствено преди влизането в Богров с около 200 км/ч :!: :!: :!: и колата се беше таркаляла един бог знае колко пъти в полето,като беше правила странични салта със стоварване върху единия ъгъл на тавана и пълно салто през преден капак,абе с една дума адска "центругуга" а вътре са били 4 души,но с колани :arrow: 3 момчета и едно момиче.Само момичето се беше "сецнало" кръста,защото чантата й при премятанията й беше минала зад гърба :!: Нищо повече :!: :shock: Тогава видях,какво означава да създадеш нещо толкова добро,че просто няма накъде :!:

Георги Пенчев

Радвам се че всички са о.к. :)
Кажи на приятеля си да се въоръжи със здрави нерви !
и като сме почнали със снимковия материал -
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 02 Окт 2005, 13:46

и още 1..
П.С. тези снимки ги бях постнал в един друг форум доста хора са ги виждали вече ..
П.С.2 бихме могли да направиме тема в която да се събират подобни снимки :roll:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 21 Юли 2006, 20:55

табло ако има за продан тел 0898302793

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от DEO » 22 Юли 2006, 13:30

при мен тази сутрин един пи4 ме тресна отзаде... аз бях спрял на една бариера и пла6тах такса за вход и тъм я платих и един не6то неможа да спря и ме прасна доста силно... и тругвам да слизам и 4увам охраната на които пла6тах да вика :" Леле ама то на БМВ-то ни6то му няма... " много о4удено зву4е6е и аз оп6те пове4е побързах да видя какви са пораженията... слизам гледам първо 4ове4еца бе6е стра6но упла6ен и една дума не промълви ... аз погледнах отзаде и гледам БМВ-то ама напълно ни6то му няма а оня с някъде опел маи4е бе6е ... ми доста се бе6е пома4кал(сериозно) и погледнах го и му казах ми хаиде приятел с здраве и споко... мани мани как се бе6е упла6ил 4овека... несмятах 4е тия брони са толко здрави ... после като гледах понеже колата бе6е пра6на и се видяха следи 4е бронята е влизала навътре тоест буферите са поели удъра и са се върнали..
та много се зарадвах 4е немисе наложи да се занимкавам в 6 сутринта с глупости :lol:
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!
ИзображениеИзображение
Части за Е34 - тел.0899 828 626

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 22 Юли 2006, 14:23

Аз не бях с Е34 но ще си позволя да пусна една снимка. Радвам се че Е28-цата също е много здрава :bowdown: , защото след сблъсък с бетеновоз на мен ми нямаше абсолютно нищо, въпреки че купето се беше усукало доста:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от DEO » 22 Юли 2006, 15:16

ето от преди аз как се треснах в два стълба заради един таксиджия да не го одаря завъртях волана и бе6е дъждовно и се завъртях добре4е бе6е 12 през но6та...
единия осветява6е пе6еходна другия улицата.. тоя за пе6еходната го одрязах напправо с задницата и падна върху колата и влезе през прозореца прожектора отзад ,а другия ми се заби отстрани и ве4е тои ме спря.. а аз помислих 4е като се въртяхме съм се спрял в бордиура буквално... ве4е като поне4их да си отворя врата се за4удих за6то нестава ;)
полицията като доиде ме питаха дали има смъртни слу4аи в колата не6то за линеика.. много се о4удиха как така даже и малко кръв ни няма6е на мен и 4овека до мен
ето снимки ...
http://i.data.bg/06/07/22/35797_orig.jpg
http://i.data.bg/06/07/22/35802_orig.jpg
http://i.data.bg/06/07/22/35803_orig.jpg
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!
ИзображениеИзображение
Части за Е34 - тел.0899 828 626

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 22 Юли 2006, 19:58

---Евала за здравината на тези автомобили.Аз също карам Е34-ка.Един призив към всички от форума и клуба.Слагайте предпазни колани и се пазете от некадърни шофьори. :!:

ентусиаст
Аватар

а

Мнение от ian190 » 24 Юли 2006, 21:34

като говорим за удари аз треснах едно такси отзад астричка новичка.
треснах го с 10км отзад навъртях и волана и с десната предна част отзад.то се разфърчаха брони.усука му се леко дъното на под задната гума.на мен само лайсната предната и на калника една драскотина+ едната пласмасова втулка на фара.
но всичко оправих толкова бързо че нямаше време за снимки :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Re: а

Мнение от Penchev » 24 Юли 2006, 23:15

ian190 написа:като говорим за удари аз треснах едно такси отзад астричка новичка.
треснах го с 10км отзад навъртях и волана и с десната предна част отзад.то се разфърчаха брони.усука му се леко дъното на под задната гума.на мен само лайсната предната и на калника една драскотина+ едната пласмасова втулка на фара.
но всичко оправих толкова бързо че нямаше време за снимки :mhihi:

:shock: Крис,ма това сега ли се е случило :?:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

a

Мнение от ian190 » 25 Юли 2006, 19:33

еми преди 2 седмици

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 25 Юли 2006, 20:53

миналия четвъртък един дядо ме подмести 2метра на пред .
стоя си на сфетофара на спирачка и един дядо с лада седмица ме изпра зверски поне с 60км/ч закачил му се сандала за педала на газта добре че бях първа кола.
имах чувството че ми се счупи врата слизам леко ошашавен с мисалта е сега ти е....... мамата, и си викам тоя ме направи комби обаче за моя изненада имах счупен стоп пдбит капак и ужулена броня и лаисна :shock: , а за ладата неми се говори се едно е била от вестник.
като доидоха катаджиите единия ми вика абе много здраво БМВ то нищо му нема.
та при всички идиоти по улиците си трябва зрава кола за да отселееш,че незнаеш от каде ще те врахлетят
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към E34