BMW SC 5
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- vankata™
- младши ентусиаст
-
BMW SC 5
Колеги, очаквани поредната изненада от БМВ!Германците подготвят изцяло нов модел, който се очаква да бъде представен официално през 2008 година и за сега носи кодовото название SC 5!Информацията е доста оскъдна, ще бъде някаква симбиоза от 5-тица, 6-тица и при това комби!Любопитното е, че задните врати най-вероятно ще се отварят на обратно (виж снимката)!Слагам и единствената снимка с която разполагам, ако някой има информация - знае какво да прави

::: vankata™ :::
Re: BMW SC 5
vankata™ написа:Колеги, очаквани поредната изненада от БМВ!Германците подготвят изцяло нов модел, който се очаква да бъде представен официално през 2008 година и за сега носи кодовото название SC 5!Информацията е доста оскъдна, ще бъде някаква симбиоза от 5-тица, 6-тица и при това комби!Любопитното е, че задните врати най-вероятно ще се отварят на обратно (виж снимката)!Слагам и единствената снимка с която разполагам, ако някой има информация - знае какво да прави![]()
Колеги, оачкавайте поредната новина от vankata™. Той е неуморим! Все така да ни радва с нови и нови неща. Успех vankata™, ние сме с теб!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Преля чашата вече.......Чочо давай адреса на дизайнерчето...
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
добре...
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Това ми прилича на прототипа на Мерцедес Ф400, симбиоза между комби, ван и хечбек с футуристичен дизайн и много нови технологии. На мен лично ми допада идеята, защото това е един вид нова ниша която създава(заема) БМВ, а честно да си кажем моделната гама на БМВ спрямо други водещи автомобилни марки е доста бедна откъм наложилите се на последно време ''еднообемни/семейни коли''. Откриват се доста общи черти с актуалните в момента модели, но има нещо различно, открояващо го от сегашните модели. Ако евентуално този модел встъпи в сериино производство, ще се радва на голям успех, защото представя нещо ново, свеж модел с традиционната злоба и агресивност скрити в силуета и стойката на автомобила. Но си мисля че ще остане само прототип.
- фен на BMW
- кандидат ентусиаст
-
Re: BMW SC 5
vankata™ написа:Колеги, очаквани поредната изненада от БМВ!Германците подготвят изцяло нов модел, който се очаква да бъде представен официално през 2008 година и за сега носи кодовото название SC 5!Информацията е доста оскъдна, ще бъде някаква симбиоза от 5-тица, 6-тица и при това комби!Любопитното е, че задните врати най-вероятно ще се отварят на обратно (виж снимката)!Слагам и единствената снимка с която разполагам, ако някой има информация - знае какво да прави![]()
И ква муцунка като на M6 !
15 мнения
• Страница 1 от 1