От М3 Е46 на М5 Е60

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 30 Сеп 2005, 18:48

Казвай ква совалка искаш...Вчера докато си карах колелото изпреварих една совалка и той каза да те доведа да си избереш...ама кво ше кажеш...да мина ли на баничка и фъстъци?или да остана на семки и бононки :)и мекици де... :mhihi: :mhihi:
Live it like you Love it

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 30 Сеп 2005, 22:12

fastestbmw написа:
Aбе а м5-цата според мен няма крик и резервна гума,защото е с РЪН ФЛАТ гуми ако не се лужа от тия самопомпащите се (май така се казваха)

Ти като помпаш крик ли ползваш?!:kuku:
А винтилите с тресчотка ли ги сваляш? :shock:

Първо научи какво е рънфлет гума и тогава пиши глупости.Тая гума се сваля само в сервиза на БМВ и е доста скъпа,а и като я спукаш можеш да си пердашиш нз си колко милиметри ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 30 Сеп 2005, 22:26

Bavarishe написа:
fastestbmw написа:
Aбе а м5-цата според мен няма крик и резервна гума,защото е с РЪН ФЛАТ гуми ако не се лужа от тия самопомпащите се (май така се казваха)

Първо научи какво е рънфлет гума и тогава пиши глупости.Тая гума се сваля само в сервиза на БМВ и е доста скъпа,а и като я спукаш можеш да си пердашиш нз си колко милиметри ;)

А ПА ТИ КАПАЦИТЕТ такъв как пък реши,че гумите се САМОПОМПАТ :?: :evil: :ranting:

"да пердашиш някакви си милиметри' :?: :?: милиметри ли казваш?

И все пак темата можеше да стане по-интересна ако някой все пак се беше поинтересувал какво иска да каже/напише човека...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 30 Сеп 2005, 23:02

Slavi_m написа:
Bavarishe написа:
fastestbmw написа:

А ПА ТИ КАПАЦИТЕТ такъв как пък реши,че гумите се САМОПОМПАТ :?: :evil: :ranting:

"да пердашиш някакви си милиметри' :?: :?: милиметри ли казваш?

И все пак темата можеше да стане по-интересна ако някой все пак се беше поинтересувал какво иска да каже/напише човека...

Bavarishe написа:ако не се лужа от тия самопомпащите се

Чети хубаво.Не съм сигурен за технологията,но 100 няма крик и резервна гума.
А и си казах мнението по темата по-голяма мощ,повече пространство и комфорт
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 30 Сеп 2005, 23:17

И какво да прочета хубаво по-точно :?: Това че си написал 'самопомпащи се' гуми :?: Колко пъти още трябва да го прочета?
Написах това мнение за да те накарам теб! малко да помислиш и да не правиш неоснователни забележки,след като ти самия пишеш невъобразими глупости :!: (от това се сетих за онзи филм със Сталоун..в бъдещето...да,там гумите наистина се самопомпаха след спукване,сигурно и ти си го гледал)
Така че......замисли се,че Асен май вече не смогва... :confused: (гледам че си го засегнал в темата за 'призовете'..)
Съжалявам за офф топика,но он топик в тази тема май изобщо няма :confused:

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 08 Окт 2005, 16:13

tuning_raising написа:... а оня с сувалките да прочете некоя друга книга и да с подобри правописа, ако по правописа се оценяваше на кои колата му е наи-бърза некои (нема да цитирам имена) щеха колите им да са с по ((-) тоя знак значи минус) - 1000к.с.

А ако обичате пиите си лекарствата по -често и то в троина доза.

Написъл съм го нарочно така и е с големи букви ако не забелязваш + (този знак означава плюс) това ти също си го написъл грешно 8)
Точно ти нямаш право да правиш забележки за правописа просто си разгледай последния пост!!!
Със сигурност съм прочел повече книги от теб ;)
Не казвам ,че и аз не правя грешки ,но със сигурност не са толкова фрапиращи като твоите ...
Ако съдим по твоята логика с правописа и колата половината ти коне са умрели...
Този който не си пие хапчетата май си ти ...
Ай със здраве и успех при покупката на М5-цата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 08 Окт 2005, 20:51

Децата нямат спирачки :!: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 08 Окт 2005, 23:51

bmwdriver написа:Децата нямат спирачки

По-добре не може да се каже! Просто идеално... бисер брат, бисер!

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 09 Окт 2005, 4:17

....ни са им вентилирани, ни АБСто им сработва а и АСЦто не им шмига на днешната мадеж :idea: Нимоеш ги спра кат са излизгат :!:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 09 Окт 2005, 11:46

Много:OT: -BMW-X5, брат Ф-117 не е особено бърз, той дори не преминава звуковата бариера, виж ако искаш нещо наистина бързо-SR-71 Blackbird, B-58 Hustler или A-5C Vigilante са твоите машини........А иначе колегата с М3 реколта 2005 не мисля, че ще види проблем ако реши да ни снабди всичките тука с по едно Z-4 па макар и произведено в Турция...... :lol: :lol: :mhihi: :lol: :mhihi: :lol: :mhihi:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Re: ...........

Мнение от BMW-X5 » 09 Окт 2005, 12:49

Тоо Cool написа:Много:OT: -BMW-X5, брат Ф-117 не е особено бърз, той дори не преминава звуковата бариера, виж ако искаш нещо наистина бързо-SR-71 Blackbird, B-58 Hustler или A-5C Vigilante са твоите машини........А иначе колегата с М3 реколта 2005 не мисля, че ще види проблем ако реши да ни снабди всичките тука с по едно Z-4 па макар и произведено в Турция...... :lol: :lol: :mhihi: :lol: :mhihi: :lol: :mhihi:

Брат,совалка искам решил съм го! В космоса ще бродя... :mhihi: :mhihi:
Иначе и аз мислих над трите варианта и се спрях на SR-71 Blackbird ама митото мноо солено ше ми излезе :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Други модели