Помощ за музика

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

Помощ за музика

Мнение от Atanaslz » 09 Апр 2010, 17:19

Здравейте.
Мисля да си сложа някаква музика в колата(да не е много просто да се чува добре).
Предишните собственици на колата бяха сложили музика, но когато я купихме я махнаха и оставиха само предните тонклонки, които свирят доста доре.
Но аз искам да сложа нещо отдзаде(да не е да ми спуква тъпанчетата)
Та очаквам предложения и цена.
И какво ще ми трябва там усилватели и други работи.
Искам да попитам това добро ли е?

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Re: Помощ за музика

Мнение от dokie » 11 Апр 2010, 23:44

Колега, как да ти помогне някой като не си казал нито каква е колата, нито какви размери говорители искаш/е имало от предния собственик... имало ли е усилватели, кабели какво е рязано... само отпреде/отзаде/отстраниде... то и VEF-а на баба ми се чува добре с батерии, ама не е това идеята... кажи какво желаеш, направи съпоставка с нещо което си слушал в друга машина. Предложения бол, ама без критерии не мога да пиша с дни - ако попрочетеш във раздела ще откриеш доста варианти. Усилватели може и да ти трябват/може и да не ти трябват... това за което питаш не е добро, ама като гледам и то е много като вариант.
Съвет: хващаш приятел, отивате в кварталното магазинче за кар-аудио, викате чичкото да види в колата кой какво е правил и той ви продава каквото ви е необходимо, като разбира се му казваш какви претенции имаш (ако имаш) и с какви пари разполагаш.

Потребител
Аватар

Мнение от Atanaslz » 12 Апр 2010, 15:32

Отказах се от бас боксове предложете ми някакви елипси.
СД ми го взех колкото да отбия номера на кутията пише 4х25 и се чудя дали ще ги захрани.
Ако не ги захрани ми предложете и някакъв усилвател, или колко ватов трябва да е, аз ше намеря на старо имам тука един френд той може да ми намери.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ___B___M___W___ » 15 Апр 2010, 22:33

какъв модел е колата че не стана ясно?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само русо и с 19"
Мечтае да кара: същото (е39) ама М

Мнение от CA3108KM » 12 Май 2010, 21:35

еми от всичко казано до тук стоим на 10 % :D има цд 4ь25 и предна линия.. земи си усилвател около 4х50до70в и елипси около 100в рмс или 200 макс.. инвестицията ще излезе около 120 лв с кабели ако нямааш..

Назад към Car аудио и видео