Ша се оправим май....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ша се оправим май....
Не мога да разказвам много както трябва ама ще се опитам да пресъздам това което ми се случи днеска, макар и да не беше нещо особено.
Та значи връщам си се от работа и чакам на спирката автобус понеже за Е36 още не съм събрал достатъчно
и на пешеходната пътека светва зеленко, всички пресичат и в един омент се задава една малко гниеща
Омега, карана от някакво 130 килограмово мутроподобие, която без да намали съвсем спокойно с натиснат клаксон и на мноооого червено си минава. Един от пресичащите веднага се сопва и то с право "Ти различаваш ли цветовете бе кретен" при което този от Омегата го чу и ковна спирачки. Тръгна да слиза за да се саморазправя с човека и какво да видя...О ЧУДО.
Имало и съвестни граждани. От насрешното чакащите коли на червения светофар излиза един пич, един от бакшишите който чакаше на спирката също и в следващият момент осъзнах, че не трябва да зяпам ами да се включа в раздаване на правосъдие и също се запътих към наглият тип решил да се прави на отворен.
Бръкнах за бокса в джоба ми и изведнъж се сетих, че тримата ще го смажеме от бой точно за 20сек. и без помощни средства, обаче онзи явно мислеше доста по бързо, защото при види на всички ни, които тръгнахме към правораздаване, реши да бяга и веднага скочи обратно в колата и от там с мръсна газ и без самочувствието с което слезе си замина, а всички се разотидоха и аз останах да си чакам рейса.
Точно тогава си дадох сметка, че май ша се оправим. Значи можело да бъдем задружни, ама не само по мачовете, значи можело да не мислим само за себе си....
Сега предлагам да бъденм задружно отново и да организираме един приличен митинг против поскъпването на горивата
, все пак ще си купувам кола скоро и трябваше да помисля и за това
МИ незнам дали разбрахте нещо от историята ми, ама ми олекна, като ви написах това, знам че ич не докарвам до романите на Ати, ама поне малко се постарах
Та значи връщам си се от работа и чакам на спирката автобус понеже за Е36 още не съм събрал достатъчно

Имало и съвестни граждани. От насрешното чакащите коли на червения светофар излиза един пич, един от бакшишите който чакаше на спирката също и в следващият момент осъзнах, че не трябва да зяпам ами да се включа в раздаване на правосъдие и също се запътих към наглият тип решил да се прави на отворен.
Бръкнах за бокса в джоба ми и изведнъж се сетих, че тримата ще го смажеме от бой точно за 20сек. и без помощни средства, обаче онзи явно мислеше доста по бързо, защото при види на всички ни, които тръгнахме към правораздаване, реши да бяга и веднага скочи обратно в колата и от там с мръсна газ и без самочувствието с което слезе си замина, а всички се разотидоха и аз останах да си чакам рейса.
Точно тогава си дадох сметка, че май ша се оправим. Значи можело да бъдем задружни, ама не само по мачовете, значи можело да не мислим само за себе си....

Сега предлагам да бъденм задружно отново и да организираме един приличен митинг против поскъпването на горивата

МИ незнам дали разбрахте нещо от историята ми, ама ми олекна, като ви написах това, знам че ич не докарвам до романите на Ати, ама поне малко се постарах

Re: Ша се оправим май....
Всичко ок,но мутра и гниеща омега нещо не се връзва.BMW8 написа:Не мога да разказвам много както трябва ама ще се опитам да пресъздам това което ми се случи днеска, макар и да не беше нещо особено.
Та значи връщам си се от работа и чакам на спирката автобус понеже за Е36 още не съм събрал достатъчнои на пешеходната пътека светва зеленко, всички пресичат и в един омент се задава една малко гниеща
Омега, карана от някакво 130 килограмово мутроподобие, която без да намали съвсем спокойно с натиснат клаксон и на мноооого червено си минава. Един от пресичащите веднага се сопва и то с право "Ти различаваш ли цветовете бе кретен" при което този от Омегата го чу и ковна спирачки. Тръгна да слиза за да се саморазправя с човека и какво да видя...О ЧУДО.
Точно тогава си дадох сметка, че май ша се оправим. Значи можело да бъдем задружни, ама не само по мачовете, значи можело да не мислим само за себе си....![]()
![]()
Сега предлагам да бъденм задружно отново и да организираме един приличен митинг против поскъпването на горивата, все пак ще си купувам кола скоро и трябваше да помисля и за това
![]()
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Имам предвид, че прилича на мутра, демек по описание е тъпо дебеловрато към 130 килограмово прасе, нямам предвид типична мутра 

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Ако трябваше БМВ Клуб България да плаща на Ъпсурт всеки път като някой използва тяхна реплика в форума . . . за 2 дни да изчезна бюджета
Иначе малки знаци има че се върви на пред, но уви са малки.

Иначе малки знаци има че се върви на пред, но уви са малки.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Дон Хуан Аматьора
- кандидат ентусиаст
!
Винаги участвам в такива мероприятия да си опражня бойните изкуства и да накажа наглярите
P.S.
ама съм и тежко въоръжен

P.S.
ама съм и тежко въоръжен

- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Re: !
Дон Хуан Аматьора написа:Винаги участвам в такива мероприятия да си опражня бойните изкуства и да накажа наглярите![]()
P.S.
ама съм и тежко въоръжен
Е то в Софийските условия май е най добре така. Въпреки че не знаеш и тоз пред тебе кво носи.
БИАД Авто-Пазар Тийм
- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
Още една точка в графа "защо мразя Opel-и"...
Историята ми напомня изпита по кормуване на моя позната: мацката си кара, всичко е о.к.... Стигат пешеходна пътека. На нея, не щеш ли,
майка пресича с дете. Мацката в У-то надула клаксона, разбесняла се както тя си знае и човечецът от ДАИ я помолил да слезе... 2 дни по-късно татко й подарил книжка защото, цитирам, "заслужава поне това в тоя живот"...
Иначе действително е много готино да срещнеш съпричастност
Евала

Историята ми напомня изпита по кормуване на моя позната: мацката си кара, всичко е о.к.... Стигат пешеходна пътека. На нея, не щеш ли,

Иначе действително е много готино да срещнеш съпричастност

Евала

You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
А дано да си прав и да вървим към добро...
Ох, като чуя ,че на някой са му подарили книжка и настръхвам...
Една приятелка баща и даде 4 стотака да си плати за книжката след като той я изпитъл забележете на полигон и преценил ,че може да кара ...като се има в предвид ,че тя се явява на изпит няколко пъти и до кормуване не се стигна ...
Взе си книжката по бързата процедура баща и и връчи ключовете за колата и така коментарите от нейните приятелки ,че кара в двете ленти и разсеяна е и не спазва знаците. Ден трети след като тя взема книжка пътува с нейна приятелка ,която внезапно и казва ,че трябва да завие надясно където тя влиза в пресечката на трета и не преценява траекторията и удря спряно такси в което няма никой и избягва ... На таксито слава богу му няма нищо ,а ако това беше моята кола или недай си боже човек не ми се мисли ...
Постоянно и набивам канчето ма като няма кой да мисли ...
Извинявам се за оф топика ,но мисля ,че корупцията също е проблем на гражданите на тази страна...
fastestbmw написа:Историята ми напомня изпита по кормуване на моя позната: мацката си кара, всичко е о.к.... Стигат пешеходна пътека. На нея, не щеш ли,майка пресича с дете. Мацката в У-то надула клаксона, разбесняла се както тя си знае и човечецът от ДАИ я помолил да слезе... 2 дни по-късно татко й подарил книжка защото, цитирам, "заслужава поне това в тоя живот"...
Ох, като чуя ,че на някой са му подарили книжка и настръхвам...
Една приятелка баща и даде 4 стотака да си плати за книжката след като той я изпитъл забележете на полигон и преценил ,че може да кара ...като се има в предвид ,че тя се явява на изпит няколко пъти и до кормуване не се стигна ...
Взе си книжката по бързата процедура баща и и връчи ключовете за колата и така коментарите от нейните приятелки ,че кара в двете ленти и разсеяна е и не спазва знаците. Ден трети след като тя взема книжка пътува с нейна приятелка ,която внезапно и казва ,че трябва да завие надясно където тя влиза в пресечката на трета и не преценява траекторията и удря спряно такси в което няма никой и избягва ... На таксито слава богу му няма нищо ,а ако това беше моята кола или недай си боже човек не ми се мисли ...
Постоянно и набивам канчето ма като няма кой да мисли ...

Извинявам се за оф топика ,но мисля ,че корупцията също е проблем на гражданите на тази страна...
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
И мен днес ме тресна една дама с Орелче. Явно тези са ни вдигнали мерника!
Внимавайте
Навлизах в нерегулирано кръстовище. По средата забелязах бял опел, който стремително се беше упътил към левия ми калник. Набих спирачки колата спря, а онази дори и не поглежда на дясно! Скочих на клаксона, разни хора се разсвиркаха и развикаха, а дамата помисли, че някой й се радва и започна да маха гледайки на страни. Натресе се в мен. Сгъна ми калника, счупи ми мигача и ожули бронята. Слезнах видях си щетите, а тя се опитва да ми се кара. След това "внимателно"
й обясних правилото за десностоящия в нерегулирано кръстовище според правилника и й зададох въпроса за колко си е купила книжката, а тя гледа и се пули
Не искаше да остави пари на ръка, за това извикахме КАТ. Сега ще плати повече
Пазете се от Орелите
(то и аз карам един служебен де, пазете се и от мен
).

- Ivo_Dinkov
- Потребител
-
- Кара: C4 2.6E V6 & Fabia 1.4MPI
- Детайли за колата: Стара.
Мен пък във Вторник на ул.Сребърна един ми влезе в багажника, защото(забележете!) не видял, че пред него има 2 спрели коли на кръстовището и гледал на ляво дали идва кола по пътя с предимство 

- WeiSTD
-
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
И аз съм си патил от Опел много яко. МНОГО яко.
Ама не е много ясно кой от двамата се мереше, и в какво
Ама не е много ясно кой от двамата се мереше, и в какво

БИАД Авто-Пазар Тийм
13 мнения
• Страница 1 от 1