Чистачки размери ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Re: Чистачки размери ?
Нека и аз се похваля.
Моята кола е още с оригиналните чистачки, чистят много добре но дясната оставя една малка лентичка (и то от месец насам) и понякога пристъргват. Но това е защото са се втвърдили.
Мисля (от 1 г.) да си взема от mitaka7 едни чистачки на бош които са оригиналните за наще коли и не се занимавам с "пе*****ките"
чистачки които дори и не чистят както трябва.
Моята кола е още с оригиналните чистачки, чистят много добре но дясната оставя една малка лентичка (и то от месец насам) и понякога пристъргват. Но това е защото са се втвърдили.
Мисля (от 1 г.) да си взема от mitaka7 едни чистачки на бош които са оригиналните за наще коли и не се занимавам с "пе*****ките"
чистачки които дори и не чистят както трябва.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
2 години ги карам вече 

Мани го тоя Бош
AEROTWIN - същите, като всички останали! 63лв. дадох и определено не съм очарован! Предишните, които бях взел за 16лв, чистеха по-добре. А бяха някакви измислени от Бриколаж / перата в сините кутии /.

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Аз си направих един експеримент. Взех си от Илиенци ето тези чистаки:
Размерите са 60 и 50 см. Много добре се представят за сега (3 месеца) и в студено и в топло време. Единственият недостатък е, че дясната няма достатъчно контакт в края на стъклото, за разлика от обикновенните чистаки на които рамената им осигъряват по-големи ъгли на извиване.
Цената им е 7,00 лв на парче.

Размерите са 60 и 50 см. Много добре се представят за сега (3 месеца) и в студено и в топло време. Единственият недостатък е, че дясната няма достатъчно контакт в края на стъклото, за разлика от обикновенните чистаки на които рамената им осигъряват по-големи ъгли на извиване.
Цената им е 7,00 лв на парче.

Последна промяна pazokolarov на 08 Ное 2010, 10:50, променена общо 1 път
тези са турски, не знаех че правят и чистачки
но важното е да се представят добре
аз карам с обикновенни - валео или шампион и си чистят екстра поне 5-6 месеца
след това нови
но важното е да се представят добре
аз карам с обикновенни - валео или шампион и си чистят екстра поне 5-6 месеца
след това нови
Аз съм с AutoPractik от Метро купени Декември месец, размерите са 55 /51и трябва да кажа, че съм много доволен а и цената им е 6-7лв. Чистат много добре и не оставят никакви следи/черти а и са доста тихи. Явно е въпрос на късмет какви чистачки си взима човек.
- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
kasico написа:Аз съм с AutoPractik от Метро купени Декември месец, размерите са 55 /51и трябва да кажа, че съм много доволен а и цената им е 6-7лв. Чистат много добре и не оставят никакви следи/черти а и са доста тихи. Явно е въпрос на късмет какви чистачки си взима човек.
Колега , мойта дясната е по-къса ... твойта не закача ли някъде /долу на капака или да излиза отгоре ???

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Лично аз не бих си сложил аеро туин, тъй като дясната на аеро туина не прилепя хубаво към стъклото и стърчи. Честно казано 46-цата не е за аеро туин. БОШ си имат модел, който е едно към едно с оригиналните. Вече втора година ги карам. Като ги гледам колеги с аеро туин на 46-ца, ми изглежда много странно. Седят и като чужди.
Последна промяна mitaka7 на 14 Апр 2010, 10:05, променена общо 1 път
- Kalinski
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320dA+чип
- Мечтае да кара: черно М6
gocho_ написа:kasico написа:Аз съм с AutoPractik от Метро купени Декември месец, размерите са 55 /51и трябва да кажа, че съм много доволен а и цената им е 6-7лв. Чистат много добре и не оставят никакви следи/черти а и са доста тихи. Явно е въпрос на късмет какви чистачки си взима човек.
Колега , мойта дясната е по-къса ... твойта не закача ли някъде /долу на капака или да излиза отгоре ???
Ами честно да ти кажа нямам никакви проблеми нито закача нито излиза.. даже мисля че в горния край все пак остава 1-2 см място

- gocho_
- младши ентусиаст
-
мойте са 550/450 - като са в легнало положение вдясно имам още около 2см место - съответно мисля си че мога да сложа най-много 475мм-трова ако сложа като тебе 510 (тя е с 3 см по-дълга от всяка страна) мисля че ще дойде много дълга
НЗ. колега ,данеби да има няква разлика в рамената

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
gocho_ написа:мойте са 550/450 - като са в легнало положение вдясно имам още около 2см место - съответно мисля си че мога да сложа най-много 475мм-трова ако сложа като тебе 510 (тя е с 3 см по-дълга от всяка страна) мисля че ще дойде много дълга![]()
Колега писано е даже в темата, че сме слагали и 600/550мм .... така, че или ти е преправяно нещо или бъркаш с мерките.
- gocho_
- младши ентусиаст
-
Ти май-май говориш за обикновенни ,а?
тука говорим за безраменните -тип аеротуин !!!
при тва дето си написъл - металния накрайник ще се удря в капака !

gocho_ написа:Ти май-май говориш за обикновенни ,а?
Да и аз точно за тип аеротуин говоря които са силиконовите безраменните. И наистина мисля че може да се сложат и малко по големи от 55/51 .. но аз съм с такива и съм доволен

- gocho_
- младши ентусиаст
-
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3