Как се разглабя огледало
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Как се разглабя огледало
Става дума за огледало от най-старите и ръбатите със синьо стъкло мисля. Проблема е че не работи подгряването и предишния собственик на колата каза че ги е сменял и не знае тези който е сложил дали имат подгряване и ако имат може да не е включена буксата или нещо такова. Искам да откача огледалото и да го махна но не вждам как да стане номера. Гледах по някакви форуми обяснено как се вади само стъклото но изглеждаше рисковано че може да се счупи и освен това беше показано с по-нов модел огледало. Има ли начин да се откачи цялото с корпуса и след това да се разглоби някак и да проверя къде са тези букси и дали всичко си и закачено? Благодаря
Re: Как се разглабя огледало
Във всички случаи трябва да свалиш стъклото на огледалото по начина който си видял във форумите. Не е толкова страшно, само трябва повечко внимание.
След това се вижда дали въобще има кабели за подгрева на стъклата и ако има можеш да провериш има ли ток до тях ....
След това се вижда дали въобще има кабели за подгрева на стъклата и ако има можеш да провериш има ли ток до тях ....
- malkiq utd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
- Мечтае да кара: x6
Колега можеш да свалиш огледалото,и ако си от софия да дойдеш да сваля стъклото.Аз живея в банишора.

Колега,аз съм го свалял като най напред си свивам електрически огледалото максимално на вътре , така че външният му край да се отвори максимално и след това от същия край го откопчавам от щипките съвсем нормално с ръка ,само че дърпай по внимателно . 

4 мнения
• Страница 1 от 1