Масло във въздушния филтър

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 Е53 3.0

Масло във въздушния филтър

Мнение от ivo_io » 10 Апр 2010, 23:06

Колеги тъй като днес беше хубаво времето реших да поръчкам по новата си придобивка/525тдс,автоматче/ 8) от много време исках да си взема автоматче и накрая го направих и много си ме радва за сега :clap: .Та на въпроса колата е обслужена преди 2седмици/по думите на човека/от когото я взех и ако се съди по въздушния филтър е така :yes: ,НО Е ОМЪСЛЕН ОТ ЕДНАТА СТРАНА :( .Дали е от турбото :dunno: и ако да от какаво се получава и съответно как се поправя :?: :roll: има ли проблем :roll:

За другите смени на масла,ремаци,филтри и т.н. ясно,ще се сменят,но за това :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 Е53 3.0

Re: Масло във въздушния филтър

Мнение от ivo_io » 11 Апр 2010, 16:04

никой ли не се е сблъсквал с подобно нещо :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 11 Апр 2010, 16:08

ivo_io написа:Колеги тъй като днес беше хубаво времето реших да поръчкам по новата си придобивка/525тдс,автоматче/ 8) от много време исках да си взема автоматче и накрая го направих и много си ме радва за сега :clap: .Та на въпроса колата е обслужена преди 2седмици/по думите на човека/от когото я взех и ако се съди по въздушния филтър е така :yes: ,НО Е ОМЪСЛЕН ОТ ЕДНАТА СТРАНА :( .Дали е от турбото :dunno: и ако да от какаво се получава и съответно как се поправя :?: :roll: има ли проблем :roll:

За другите смени на масла,ремаци,филтри и т.н. ясно,ще се сменят,но за това :dunno:

Колега не се притеснявай-най-вероятно е от вентилацията на картера,която е сложена на адски тъпо място и цапа всичко ;)

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 11 Апр 2010, 22:55

zvetiko написа:
ivo_io написа:Колеги тъй като днес беше хубаво времето реших да поръчкам по новата си придобивка/525тдс,автоматче/ 8) от много време исках да си взема автоматче и накрая го направих и много си ме радва за сега :clap: .Та на въпроса колата е обслужена преди 2седмици/по думите на човека/от когото я взех и ако се съди по въздушния филтър е така :yes: ,НО Е ОМЪСЛЕН ОТ ЕДНАТА СТРАНА :( .Дали е от турбото :dunno: и ако да от какаво се получава и съответно как се поправя :?: :roll: има ли проблем :roll:

Колега не се притеснявай-най-вероятно е от вентилацията на картера,която е сложена на адски тъпо място и цапа всичко ;)

:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 12 Апр 2010, 13:35

и аз имам масълце па двигателя е на 8000км и за двете смени дотук не съм отчел спадане на нивото му...поне забележимо не му се плаши пуска си по малко във филтъра от отдушника на картера
П.С. а и това не е баш масло а горивна смес + маслени пари ;)
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 523i

Мнение от Plamin » 15 Апр 2010, 16:03

на брат ми на 34ката има масло по филтъра ама ото гарнитурата на капака там леко сълзи и незнам как влиза в кутията на филтъра
Изображение

Назад към E34