Е34 проблем с предницата
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Re: Е34 проблем с предницата
при минаване към по-широки гуми се усещат по-отявлено проблемите с окачването...
... при мен лично такова забавяне има от тампоните на задния мост... давам наляво... колата се замисля... задницата малко изостава, след което тръгва да се намества в пътя, но пък подминава и става едно лашкане... то и само те да бяха от тази задница... едно след друго подмяна и това е... но видиш ли напукано по гумата на тампоните... отишли са си отдавна и колата става доста по-нестабилна...
... при мен лично такова забавяне има от тампоните на задния мост... давам наляво... колата се замисля... задницата малко изостава, след което тръгва да се намества в пътя, но пък подминава и става едно лашкане... то и само те да бяха от тази задница... едно след друго подмяна и това е... но видиш ли напукано по гумата на тампоните... отишли са си отдавна и колата става доста по-нестабилна...
Не е точно по темата,ама някой от Варна да каже читаво място къде да проверя предницата?
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
nikolloff написа:Не е точно по темата,ама някой от Варна да каже читаво място къде да проверя предницата?
авто сервиз m power,по пътя за виница,кажи че аз те пращам

- Miloslaff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ
- Детайли за колата: Ниско летяща принцеса!!
Открих го вече какво е
Оказа се втулката на десниятр хебел,че има луфт и от там е цялата работа.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2