Облицоване с карбон
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Облицоване с карбон
absix написа:Карбонизирахте се, ей

А с т'ва фолио не може ли да облрпим тавана на някоя Е92-ка и да я направим М-ка

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
прекалили са снощи с карбоновите емисии
не съм фен на карбона специално за моята кола (виж ако беше М6 или нещо такова
) но определено черното фолио на 3М е много по яко от всеки оригинален или афтърмаркет карбон който съм виждал. структурата и матовия цвят го правят по-подходящо за интериор поне.

не съм фен на карбона специално за моята кола (виж ако беше М6 или нещо такова

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
Koliu написа:
А с т'ва фолио не може ли да облрпим тавана на някоя Е92-ка и да я направим М-ка
Само с фолио едва ли ще стане М-ка

но в интерес на истината и аз съм си
мислил външни детайли по колата как
биха станали с фолио на 3М, според мен
няма проблем да се направи, единствено
ме притеснява температурния вискозитет
на фолиото и дали ще издържи лятото на
директна слънчева светлина...
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
говорих с един пич за облепяне на детайли на мойта кола с фолио имитация на "шлифован алуминии" на 3М от същата серия и технология като карбоновото (Inox май се казва).
понеже също ставаше дума за температурата, този който внася фолията на 3М на ГМ Димитров каза, че са облепяли с такова фолио ауспуха на мотор, и е нямало проблем с температурата.
понеже също ставаше дума за температурата, този който внася фолията на 3М на ГМ Димитров каза, че са облепяли с такова фолио ауспуха на мотор, и е нямало проблем с температурата.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
da6ip написа:говорих с един пич за облепяне на детайли на мойта кола с фолио имитация на "шлифован алуминии" на 3М от същата серия и технология като карбоновото (Inox май се казва).
Значи скоро може да видите първата Е93 с "карбонов" таван

- malkiq utd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
- Мечтае да кара: x6
Мои приятел прави една а 4ка с карбоново фолио и стана перфектно ще го помоля да ми пусне снимки да ги публикувам.

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
истинския карбон мисията му никога не е била да изглежда добре... а да е по-лек и по-здрав и да се мачка добре при удар.
затова и фолиото винаги ще изглежда по-добре- защото мисията му е.. просто да изглежда добре
като казах това- моята философия винаги е била да слагам неща от които имам полза. с други думи- визуалния тунинг не го тача много много...
затова и фолиото винаги ще изглежда по-добре- защото мисията му е.. просто да изглежда добре
като казах това- моята философия винаги е била да слагам неща от които имам полза. с други думи- визуалния тунинг не го тача много много...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
В Пловдив има едно бяло е92 335и с мпакет и карбонов покрив, който май е с 3М фолио. Доста добре зиглежда
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Фолиото на 3М е перфектно и върши страхотна работа за интериора и екстериора.Когато е залепено правилно, дори не може да се познае, че е фолио, а не истински карбон. Фолиото се залепва с топъл въздух и не всеки може да го направи прецизно. На колегата s_gonzalez е станало прекрасно.
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Фолиото си залепва с натиск а топъл въздух се ползва за да умекне и да застане добре по релефа.
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5