Карфур Бургас - заплащане?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Карфур Бургас - заплащане?
Ако има някой познат или работи в Карфур Бургас нека сподели заплащането на неръководния персонал складови работници....
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Карфур Бургас - заплащане?
На складовите работници 600-700?
Аз чух за 430 лв.....
Аз чух за 430 лв.....

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
ME4KY написа:До преди около година (като напускаше мой познат) 600 700
Карфур-а преди година го откриха (в края на март ако не ме лъже паметта), кога се наработи твоят познат, кога напусна ?
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
AGD написа:ME4KY написа:До преди около година (като напускаше мой познат) 600 700
Карфур-а преди година го откриха (в края на март ако не ме лъже паметта), кога се наработи твоят познат, кога напусна ?
Бая преди тва го откриха

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колега Карфура беше до гробищата в кв. Изгрев нали? Аз съм от Бургас по принцип там съм завършил но живея в София! Карфура беше имитация на МОЛ или греша нещо? Докато завърша работех като продавач консултант в Ритони около 4 години! Въпроса ми е към колегата Мечку! Колега като ти гледам снимката си ми много познат от някъде! Ако искаш за да не осираме темата на колега с чат, да си побъбрим на лични? Ако решиш пиши ми Л.С. да видим дали се познаваме или имаме общи познати! 

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
ME4KY написа:AGD написа:ME4KY написа:До преди около година (като напускаше мой познат) 600 700
Бая преди тва го откриха
Официално откриване 26.03.2009. Аз бях в магазина около седмица преди това. Да кажем, че са го отворили за клиенти месец по-рано. Ще е хубаво да дадеш някакви подробности за откриването и още по-добре за заплащането/позицията на твоя човек, за да си полезен на автора на темата. Другото е спам.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
450-500 лв е заплатата на тези от склада.
Това за самия магазин карфур.
И било голям ку*, защото съкратили над 20 човека и тоя дето приема стокато от склада я разнася до равта. Не се набутвай в тоя магазин - голям мор било.
Братчеда бачка там близо година, и ония ми се оплакваше.
Успех.
Това за самия магазин карфур.
И било голям ку*, защото съкратили над 20 човека и тоя дето приема стокато от склада я разнася до равта. Не се набутвай в тоя магазин - голям мор било.
Братчеда бачка там близо година, и ония ми се оплакваше.
Успех.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
AGD написа:ME4KY написа:AGD написа:ME4KY написа:До преди около година (като напускаше мой познат) 600 700
Бая преди тва го откриха
Официално откриване 26.03.2009. Аз бях в магазина около седмица преди това. Да кажем, че са го отворили за клиенти месец по-рано. Ще е хубаво да дадеш някакви подробности за откриването и още по-добре за заплащането/позицията на твоя човек, за да си полезен на автора на темата. Другото е спам.
Mи,че той си ходеше още от преди КОЛЕДА .Той магазина нема да са подреди и изчисти сам преди откриването...

9 мнения
• Страница 1 от 1